Podívejte se na nový trailer a záběry z hraní Cyberpunk 2077
-
už asi chápu, proč jim je jedno, že nestihnou zápis do Game Awards 2020. To už bych si raději zahrál TLOU2.
-
Personal responsibility ! ....... Vypadá to jako by mi chtěli nakonec prodat úplně jinou hru než jsem původně očekával :( https://youtu.be/NznmRG4vQro
Už je tam trochu víc GTA než by bylo zdrávo , začínám se obávat, že CD projekt cyberpunk zrovna vzorově nezvládá ...
-
Já mám mnohem radši Stephensona a vypadá to, že ho dostanu, za mě spokojenost.
-
Jízdní model stále připomíná Herku které přimalovali čtyři kola ....A každý přece ví , že už v bladerunneru bylo vznášedlo ... když ne ovladatelné , tak jako taxík se určitě chovat i v Cyberpunku mohlo ....Ach ten prvotní trailer ....
-
Horší je už jen to , že jsem se nějak přejedl šílenství stylu Saint Row a na nějaké to další "bratříčkování" zrovna v open world světě nehledám .
Vzpomínám se slzou v oku na ten úplně první trailer a slyším , jak má duše úpí a tiše říká .. Chci víc Gibsona , ne černé Eminemovy ameriky ...
-
...FU@K! uz aby to tu bylo!
-
Mě se to líbilo ,určitě bylo vidět ,že i posunuli grafickou stránku hry a věřím ,že hra jako celek bude určitě více než dobrá.
Bohužel co mě se moc nelíbí je gun play a jízdní model ,možná ,že až to bude člověk hrát ,tak to nebude působit ,tak krkolomě kdo ví
-
Mna ten trailer trocha odradil.. Ta hudba proste...Cakal som nieco viac atmosfericke a nie nahanacky v aute a zabijanie hordy nepriatelov typu "spray and pray".
Mozno len nestastne zvolena prezentacia hry, ale po pravde ten komentator bol otravny..rozplival sa nad uplnymi banalitami... 2 postavy v bare si strngnu pohare a hovori o interakcii medzi NPC. Postava sadne do auta a on sa rozpliva nad tym, ze mozte jazdit v aute. NPC sa vas nieco spyta a vy mate na vyber 2 odpovede a moderator sa opat ukaja...
Witcher 3 zanechal vo mne lepsie dojmy...