Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lima
    Co je překrásnýho na trollení?
  • Morraw
    No jo, ale aby takový Eternal vůbec někdy vyšel nebo Kingdom Under Fire 2
  • Tak už né jen Steam ale i "tupé" sony. Ty si vážně nemocný hnisavče si plný hnisu, potřeboval bys odhnisovat. Nebo je to hlubší problém... něco s orientací co ti svět udělal že ho (a sebe) tolik nenávidíš? prosím pověz mi já to stále nechápu.
  • A tupe Sony nevie pustit na trh God of War RPG ala diablo, pritom maju koderske spicky v Santa Monice a francizu s milionmi fans....musia to urobit korejci. ARPG ala Titan Guest s Kratosom by bol hit jak hoviado...
  • Veskoslav
    Hrál jsem War of the Immortals. Na svou dobu to mělo nádhernou grafiku, příšery, kouzla, úžasné. Ale naprosto otřesný P2W systém, polovina věcí zamknutých, odemykatelných přes obchod atd. Neznám moc her od Korejců, co by nebyly P2W systém. tady to vidím na podobný problém. Pokud to ale vyjde klasicky, tak budu mile překvapený. Záleží ale na celkové znovuhratelnosti hry.

http://store.steampowered.com/app/209710/?l=czech

Kdyby si někdo chtěl vyzkoušet zmíněný War.

A více se mi líbí spíše již zmíněný Lineage Eternal: https://www.youtube.com/watch?v=sCdbdsFgNGI
  • Se dívím, že v Koreji vzniklo něco takového až teď, už snad druhou dekádu tam letí podobné hry hrozně moc a nejen ekonomicky je to země velmi silná.
  • Morraw
    Ale jen o chlup *4*
  • Lineage ethernal vypada o chlup lepe..
  • Co je prekrasnyho na kopirovani diabla3 i s lokacema ?
  • Vypadá to nádherně. S trochou štěstí se to roku 2017 do Evropy konečně dostane.
  • Ty vole nádhera. Nejdřív jsem si to pustil s nechutí, protože těch Diablovek už je teď víc než dost, ale ve chvíli kdy tam v tom steampunkovým světě kráčel v tom mechu mě to fakt dostalo.

Mám trochu strach vzhledem k zemi původu aby to nebylo pay to win, nebo rovnou tvrdý měsíční poplatky, jinak mě to 100% zaujalo. Ta kombinace r§zných kultur je prostě famózní.
  • Pokuď to bude mít propracovaný rpg systém + bohatý loot a možnosti jak stvořit postavu. Tak adept na pokoření Diabla 2

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit