Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rok od roku vychází čím dál víc zajímavých titulů ... zřejmě proto mám čím dál méně času na hraní kéž bych by mi byli zas dvanáct
  • Beyond je ryzí interaktivní film na způsob kinoautomatu ne hra. Osobně nemám s tímto druhem filmů problém. Je mi sympatické, že tato díla se nesnaží působit jako hra. Mnohem víc mi vadí filmohry od Naughty dog.
  • Ale prd, možná tak kvůli Horizon, ale zbytek těch japonských šaškáren je mi u ...
  • Gt sport!!Jsem se doslechl,ze ma byt ve vyvoji new Motorstorm,ktery ma jit proti forze horizon a GT sport proti Forze motorsport.No uvidime.Motorstorm me hodne chybi *9* .
  • Ty jsi taky pecka *3*
  • Na bukkake je to slaby, ale taky mi prisla naka potrisnena *15*
  • Femto
    Nioh, Nier, Gravity Rush 2, Persona 5. Strašně moc pecek a málo času. Za tento rok vychází snad více zajímavých titulů než za celou éru PS4. Takhle to mělo vypadat při launchi. Já asi volím Personu 5. Nioh má super combat, jen snad to bude mít lepší lokace než v tom demu. Tam byly lokace poměrně nezajímavé, že mě to moc nebavilo prozkoumávat, ale vyvažoval to zábavný combat. Gravity Rush 2 bude kandidovat na nejhezčí hru roku, to má bezkonkurenční grafiku. Nier vypadá taky hodně nadějně, jen opravdu zamrzí to rozlišení textur.
  • priznam se, ze mne se ta hra libila celkem dost. tematikou i vic nez heavy rain.
  • Zřejmě ještě nemají dohodu. V roce 2017 by to mělo vyjít když již mají interní alfu nebo betu.

Bohužel zatím víme prd. Nároky, lokalizace, datum vydání pro pc a konzole...Snad poté začnou hodně komunikovat aby to zaujalo lidi.
  • Vogon
    Na anglickou lokalizaci Persony 5(vyjde i na PS3) čekám jak na smilování. Člověk by řekl, že dokonalost jako byla Persona 4 už se nedá nijak vylepšit, ovšem Atlus to dokázal. Z her ve videu pro mě je nejočekávanější Nier: Automata(vyjde i na PC), hratelnost od Platinum, hudba Keiichiho Okabe a scénář Yoko Tara. Koneckonců o kvalitách hry se můžete přesvědčit sami v třiceti minutovém PS4 demu zdarma.
    https://store.playstation.com/#!/en-cz/games/nier-automata-demo-120161128/cid=EP0082-CUSA07007_00-NIERAUTOMATADEMO
  • asi bych vam doporucil si zajit k ocnimu
  • Tywole to sou hlody. *15* Android má právě jako člověk vypadat, to je jeho základní design...
  • takze dazd este robit nevedia, to je cele
    (a s druhou castou vety nesuhlasim, praveze ma vyzerat ako clovek, inac by bola hlinikova)
  • problém byl, že hráči očekávali HRU, ne něco, co se dohraje samo, zatimco si dáš pár hodin šlofíka na gauči *1*
  • Pěkná cutscéna. Z jaký to je hry?
  • Mart9
    Chtěl bych se těšit na Kingdom Come, ale na 2017 to nevidim *9*
  • já doufal, že to odsunou jenom o pár měsíců třeba na konec roku 2017 a ne až na rok 2018 :(
  • Tak velký průšvih to zase nebyl.
    Problém byl v tom, že hráči očekávali další DOKONALOU hru jako Heavy Rain a tak dobré to prostě nebylo...
  • tak za prvé) je to v dešti

za druhé) slečna je android... a hádejte proč tak divně vypadá? Schválně nemá úplně vypadat jako člověk

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit