Přejít na výpis diskuzí
Podívejte se na souhrn toho, co můžete čekat v roce 2017 na PlayStation 4
2.1.2017 | Aleš Smutný
51 příspěvků
-
Zrovna tohle nejsou hry na, ktere jsem si pořídil PS4. Ale Ni no kumi 2, Tales of ..cokoliv, Atelier serie tyhle jsou důvodem proč mám tuhle krabičku.
-
A zase hromadný brekot PC adolescentů. Ach jo, dělejte s tím něco redakce...
-
-
Ale prd, možná tak kvůli Horizon, ale zbytek těch japonských šaškáren je mi u ...
-
Spíš ty s tím něco dělej, ty králi brekotu. *15*
-
-
hmm, ta slecna na titulnej strane vyzera ako po bukakke, to je nejaka japonska divna hra toto?
-
-
Na bukkake je to slaby, ale taky mi prisla naka potrisnena *15*
-
asi bych vam doporucil si zajit k ocnimu
-
-
kludne, doporucte mi to *3*
-
-
tak za prvé) je to v dešti
za druhé) slečna je android... a hádejte proč tak divně vypadá? Schválně nemá úplně vypadat jako člověk -
-
Tywole to sou hlody. *15* Android má právě jako člověk vypadat, to je jeho základní design...
-
-
no a proč teda mají ty ledky na spáncích? No přece, aby bylo jasné, že to není člověk!
-
-
Protože je to nedokonalej android...
-
-
-
takze dazd este robit nevedia, to je cele
(a s druhou castou vety nesuhlasim, praveze ma vyzerat ako clovek, inac by bola hlinikova)
-
-
-
Fantastický seznam. Osobně jsem zkoušel demo Gravity Rush 2 a ta hra mě neskonale nadchla. Něco tak svěžího a milého jsem dlouho nehrál. Takže za mě Gravity Rush 2...
-
Poslední roky se herní scéna slejvá do jednoho kyblíku. Exkluzivních titulů je čím dál tím méně a méně. Z Playstationu a Xboxu se pomalu, ale jistě stávají pouze služby. Ještě několik let a budem mít jednu krabičku (PC), kde si budeme moc vybrat, kterou ze služeb zvolit.
-
-
Jako nevadilo by mi to. Jenomže lidi jsou stádo tupých ovci bez ohledu na to, jestli mají PC, PS4, Xbox, Nintendo no prostě... Samozřejmě ti kdo mají doma plně funkční Amigu tak ti jsou honáci ( Prosím neplést s honiči ) .. No prostě stádo. Což to by ani nevadilo, jenomže to není jedno obrovské, ale několik velkých.
-
-
tak kdo by stál o další interaktivní uspávací nudu od Cage, kor po tom průšvihu Beyond: Two Souls
-
-
priznam se, ze mne se ta hra libila celkem dost. tematikou i vic nez heavy rain.
-
Tak velký průšvih to zase nebyl.
Problém byl v tom, že hráči očekávali další DOKONALOU hru jako Heavy Rain a tak dobré to prostě nebylo... -
-
problém byl, že hráči očekávali HRU, ne něco, co se dohraje samo, zatimco si dáš pár hodin šlofíka na gauči *1*
-
-
Beyond je ryzí interaktivní film na způsob kinoautomatu ne hra. Osobně nemám s tímto druhem filmů problém. Je mi sympatické, že tato díla se nesnaží působit jako hra. Mnohem víc mi vadí filmohry od Naughty dog.
-
-
-
-
no, myslím že můžu mluvit za všechny když řeknu, že to je docela slabotka
-
tak zrovna o detroitu se uz vi, ze bude odlozenej a do toho videa se dostal omylem...
-
-
já doufal, že to odsunou jenom o pár měsíců třeba na konec roku 2017 a ne až na rok 2018 :(
-