Přejít na výpis diskuzí
Podívejte se na startovní trailer na Doom 3: BFG Edition
16.10.2012 | Adam Homola
59 příspěvků
-
já jsem se u DOOM 3 i HL2 Královsky bavil. Ty hry se nedaj srovnávat, každá byla uplně něco jinýho. obě hry považuji za klasiku!
-
BFG je asi nejlepší pojmenování zbraně v herních dějinách. *15* *15*
-
-
Ne. Nejlepší pojmenování je brokovnice
-
Náhodou první Unreal Tournament, resp. Unreal měly taky pár zajímavě nazvaných zbraní, např. GES BioRifle střílející zelené chuchvalce explodujícího gelu, přičemž GES = Green Exploding Sh!t, a ASMD Rifle, z níž později v UT200x vznikla Shock Rifle, byla v zásadě "And Suck My D!ck" Rifle. *3*
-
A je v češtině?
-
-
Hochu, říct K*rva velká zbraň je prostě děs. BFG - Big f*cking gun!
-
-
Spíš kur*vsky velká zbraň. *1*
-
-
he is lubricated like a fox = je mazaná jako líška; damage to speak = škoda mluvit
he vomitted a long postcard on her = vrhl na ní dlouhej pohled
your eyes September = tvé oči září; she was sitting on between = sedela na mezi
I am not smelling myself in my leather today = necítim se dnes ve své kůži
world champion in tanks on ice = mistr světa v tancích na ledu
don't wake up a swan = nebuď labuť; relax in the living room = odpočívej v pokoji
where she married herself, here she married herself = kde se vzala, tu se vzala
sausage of lovers = párek milenců; my expensive friend = můj drahý příteli
Nepřekládat, naučit se anglicky! -
-
*1* *1* *1* *1* *1*
-
-
-
A přitom tak prostý.. *1*
-
-
Jeste si pamatuju jak na Doom 3 vetsina lidi v dobe vydani nadavala ,vcetne recenzentu. . A ted tu mame po letech reedici a kazdy rika jaka to je klasika a jak to tenkrat bylo bozi:) Ale to je klasicky pripad , takovych her je vic.
-
Jooooo, návrat staré herní klasiky v novém kabátku mě velice potěšilo. U této hry jsem proseděl opravdu spousty hodin a stále jsem se dobře bavil... Byla to jedna z mých prvních hororových her u kterých jsem se bál jít za každý roh, aby na mě něco nevyskočilo *1* .Možná jsem debi* , ale může mi nějaká hodná duše zdělit co je v téhle BFG edici vlastně nového *1* ? Co jsem tak četl, že se dočkáme vylepšení grafiky a nějaké ztracené mise. To znamená že tam bude pár nových misí ? Ted si nedokáži vzpomenout *3* . Předem děkuji za odpověd *4*
-
-
Nová tam má být pokud vím podpora 3D a nějaká nová mise (nebo několik misí). Jinak asi původní obsah na možná trochu vylepšeném enginu.
-
Ještě by tam měla být baterka připevněná přímo na zbroji, takže si budeš moct svítit i s kvérem v ruce. Zbytek je ve videu.
-
-
Díky za info *3* . Aspon vím na co se mám těšit.,. *4*
-
-
-
Ať se koukám sebelíp pořád mi ta grafika připadá stejná jako u původního Doom 3. V čem se to má teda lišit? Lepší textury?
-
-
ty mi taky nepřijdou o moc lepší
-
-
Zajímalo by mě, za co chtějí $30. Za texture pack?
-
-
Kde jsi vzal tu cenu? v dolarech..?
-
-
Tak nějak se říkalo, že to bude stát, ne? Každopádně na GMG je za tu cenu. Na GamersGate je ale za 30€, tak nevím.
-
-
Mě by spíš zajímalo kolik mě to bude stát, když mám původní doom pack na steamu. "Additionally, all owners of the original Doom 3 on Steam will receive a discount when they upgrade to the BFG Edition right now!"
-
-
Nechcu kecat ale mám takový dojem, že jsem někde četl 10 babek sleva. Takže by Tě to stálo dvacku.
-
-
-
U mňa vyhral Doom 3, som vtedy ani nevedel, že nejaký Half Life existuje :D. Život bez internetu bol taký krásny.
-
Doom 3 byl dost dobrá hra, která mě ve své době bavila, ale její znovuhratelnost je opravdu nulová. Mám to odskoušeno i s mody na grafiku, prostě to už netáhne protože to prostě postrádá hratelnost starýho dooma. Před rokem sem si stáhl modifikaci pro toho starýho - Brutal Doom a od té doby to čas od času pařím. Je to jak pokračovaní co sem si přál i když ve staré grafice. Pro doomery je to povinost. Kdo nezná Brutal doom tak neváhejte a sežeňte si to, můžu jen doporučit.
Tady je odkaz na jedno pěkné video ze hry.
http://www.youtube.com/watch?v=Z2JTRsaHqyI&feature=related -
-
U hry tohohle typu neni znovuhratelnost nijak dulezita , clovek si to dohraje a kdyz na prijde tak si to treba za dva roky da znovu.
-
-
Doom 3 byl skvělá hra. Bohužel měl několiv vad na kráse. Ať už hloupě nastavená baterka, která byla zvlášť mimo zbraň (chápu, že to mělo být "hororové") a nevykládejte mi, že v té době neměli zabudované svítilny ve zbraních či oblecích (obzvlášť když datadisk je měl), rozpadající se nepřátelé, když do nich člověk střelil, sterilní, nezničitelné prostředí, po čase se dostavila trochu stereotyp, AI zombii Bravo týmů bylo jako u ateřské školky a slovo krytí nemělo žádný význam. Naopak se mi líbili zpracování prostředí, nepřátel, narážky na starý Doom. Ale přesto jsem měl raději v té době HL 2 a dávám mu přednost doteď. Smysl této edice mi ale stejně nějak "uchází".
-
-
Tak balík všech Doom her + nějaké bonusy a vylepšení základního D3? Pro někoho, kdo ještě nemá, je to perfektní věc. Hlavním smyslem bych v tom však viděl to, že je s touto edicí Doom série dostupná i majitelům konzolí, což není špatný.
-
-
Asi pravda. Doma ale mám už všechny díly nakoupené, takže pro mě to ztrácí smysl, ale chápu, že si to najde kupce. Záleží ale na jaké ceně to bude startovat. Vše nad 900 mi pak přijde zbytečné, když jednotlivé hry vyjdou dohromady na cca 500:)
-
-
No smysl je úplně jednoduchej: vydělat víc peněz. A kdyby měl ten noname voják trochu rozumu, tak vzal lepící pásku a tu baterku si ke zbrani přilepil. No ale to se probíralo už tenkrát.
Jinak moc nevím (doteď), co bylo (je) na HL tak převratnýho. Příběh mi připadá skoro neexistující, postavy taky v podstatě neexistují... Rozumím, HL2 byl fyzikální sandbox a byla to zábava, ale až na fyziku si nějak nepamatuju, co jsem v něm dělal nebo co jsem prožil. Ale to sem nepatří. -
-
Ve sve dobe graficky Doom 3 byl perfektni , pamatuju jak to lidem moc nebezelo i na tehdejsi high end geforce 6800 to na plne detaily moc nejelo a o radeonech radsi nemluvit pac hra byla optimalizovana hlavne na nvidie. Doom 3 byla prelomova hra ktera urcila graficky standart na par let jak tomu u ID byvalo zvykem,bohuzel byvalo pac Rage moc standarty neurcil To ze to nemelo fyziku a baterku bych neresil:)
-
-
To tedy nevím, ale já v té době měl Ati X800XL a běželo mi to vše při 1600x1200 na max. včetně AA, alespoň tedy vše, co se dalo nastavit ve hře.
-
No ani moc ne. Graficky prohrál s HL 2 na tu dobu. Ale ani jeden s enginů se nějak nepoužil do více her. iD Tech 4 engine běží či běželo pouhých 6 her (všechny od ID) a měl být na něm postaven i Prey 2. Na source enginu běží 8 her (všechny Valve). Doom 3 měl skvělou práci ze světlem, ale to ostatní bylo hrozné.
-
-
By ses možná divil kolik her běží na source enginu.
-
-
No divil no:) Osobně znám pouze ty no, řekněme přímo od Valve:( Moje chyba, ale tak člověk se pak s dizkuze více dozví zajmavých věcí.
-
http://en.wikipedia.org/wiki/Category:Source_engine_games
Celkem 33, 95 procent ne-indie her je od Valve.
-
-
Mno..me se teda mnohem vic libil Doom nez half life 2 a nejsem sam. Takze tvrdit ze prohral je spis vec tveho nazoru. A nejde o to jestli se pouzival ten engine na vic her ale o to jak to pak vsichni napodobovali. A nejak enchapu co se ti v te dobe zdalo na grafice Doom 3 hrozne , ze by slabej pocitac v te dobe?:)
-
-
Grafika D3 byla hodně "plastická" a nad HL vyhrávala ve zpracování stínů (což je asi logický). HL2 měl v základu lepší fyziku, což zase D3 vyrovnal v datadisku, kterej přinesl Gravity gun v. 1.5. Takže po technologické stránce je asi vyspělejší engine D3, HL2 vypadá realističtěji.
Záleží na vkusu jednotlivce.
-
-
NN, na Source běží i Vampire Bloodlines (i když je to nějaká divná beta...).
-
-
-
-
-
Pamatam sa na casy ked sa nasi rozvadzali a mama isla z domu byvat do jednoizboveho bytu, cize ked som dosiel k nej na na navstevu ;-) tak som musel pouzivat sluchadla a vtedy som zacal hrat Doom 3. Cez den to bolo v pohode, no ked som to hral v noci atmosfera v bytovke temnela juhaaa :D Pamatam si este, ze som potom nevedel pri jednom bossovi ako nanho tak som to skoncil, ale bolo to daleko :)