Přejít na výpis diskuzí
Podívejte se na startovní trailer na Doom 3: BFG Edition
16.10.2012 | Adam Homola
59 příspěvků
-
Nezapomínejme, že v tom roce vyšel i 1. FarCry. Ten netěžil ze značky jako HL nebo zmiňovaný Doom a taky si získal početnou základnu fanoušků. Graficky byl na tu dobu opravdu, opravdu hezký. Dle mně hezčí než Doom i HL dohromady. V id si asi těžkou hlavu s grafikou nedělali, tam bylo 75% hry v černé. U HL to bylo jiné, hezčí, ale textury se opakovaly pořád do kola. (O porovnání moří v FC a HL nemluvě.)
-
-
"V id si asi těžkou hlavu s grafikou nedělali"
"are u kidding me?" :)
Ale máš pravdu, že na FC sa v tomto smere zabúda ... pritom nevyzeral vôbec zle ani v interiéroch (ale nie lepšie ako D3). -
-
Asi jsem to přehnal, pravda. Prostě si jenom myslím, že v té době byl po grafické stránce nejhezčí FC, když už tady začli lidé porovnávat grafiky Doomu a HL... Což je naprostá blbost. To je jako by srovnávali Team Fortress 2 s Crysisem.
-
-
to jo. v HL2 byla voda vždy dokonalá. což se o Far Cry říct nedá
-
-
Milý Rosťo, voda a moře, není úplně to samé. Možná jsi FC nehrál, ale tam mi moře připadalo opravdu hezčí.
-
-
ale hrál, koupil jsem si kvuli němu novou grafiku. Moře nebylo špatný. Ale hrozně umělý
-
-
Každý má svůj názor, a nebude se přece snažit druhému silou namluvit ten svůj. Tobě vadila "nerealita" u FC, mně zase to, že na moře to bylo v HL až moc klidné, žádné vlny anebo pěna na pláži (svým způsobem to samé). Chápu, rok 2004 je pár let zpět. Jenom říkám, že FC to měl...
-
-
je fakt že vzhled vody z HL2 a jeho chování ve FC kdyby se spojily, byla by to paráda
-
-
-
-
-
-
praveze doom 3 bol zabavnejsi ako HL2, HL2 bola dost nuda ani som to nedohral.
-
jen škoda že to nejde víc jak na 720p... jinak je to skvělej pack ;)
-
Dodnes si vzpominam na preview ve Score, ve kterem se srovnaval prave HL2 a D3. Ja jen cumel na ty screenshoty a nechapal, jak muze byt pocitacova hra tak strasne pekna. Kdyz jsme pak s brachou kupovali nove PC, tak jsme k nemu pribalili prave tyto dve hry. No a zatimco HL2 jsem dohral asi 4x, tak D3 je jedna z mala her, co jsem nedohral a originalku prodal (nebo dokonce daroval...). Atmosferu a i graficky zpracovani to melo dechberouci, ale za par hodin to bylo uz dost stereotypni. Myslim, ze jsem se dostal do pekla a tam me to uz opravdu vubec nebavilo a seknul jsem s tim... Nejaka super edice HL2 se neplanuje? :-)
-
Krapet naleštěný,nic víc,nic míň.. Jsem zvědav,jestli se někdy dočkáme DOOM 4 *5*
-
recyklovanej D3. nechte ho rest in pieces , geeeez. nic novyho.
-
Je to bída!
Viz http://www.youtube.com/watch?v=HPSVLI6lEoI&feature=related
V podstatě jen místama o trošičku lepší textury, řekl bych lehoučkej blur a je to celé nějaké světlejší což je dost naprd vzhledem k tomu, že původní Doom 3 měl dobrou atmosféru hlavně díky tý tmě. Baterky na zbraních to celý ještě zhoršují.
Lost missons jsou zčásti vlastně jen trochu jiný verze levelů z původního Doma 3. http://www.youtube.com/watch?v=Rv1nKtRH4xE
Navíc jsou Wolfenstein levely v Doom 2 z nějakýho záhadnýho důvodu zcenzurovaný. http://www.youtube.com/watch?v=1snCRIl16ks&feature=watch_response_rev
Původně jsem zvažoval koupi, ale tohle si můžou klidně nechat. Dávám přednost původním verzím. *10* -
Předvídatelná hloupá nuda. Dejme si ji ještě jednou!
-
-
predvídatelná hej ale nuda ako pre koho ... ja si pod pojmom Doom vždy predstavoval masaker, gore efetky, ľudske torzá vysiace na stenách, nepriatelov umierajúcich v desiatkach až stovkách, všade letiace plazmové gule a rakety, vybuchujú barely a do toho klasické zbrane ako pump-action brokovnica (žiadne scifishit megacool guns) ... to je asi dôvod prečo ma D3 tiež nikdy moc nebavil. Dúfam, že štvorka pôjde v stopách prvých dielov.
-
No nevím, já jsem se v tom roce 04 celkem dobře bavil a BFG edici si klidně vyzkouším. Ale dal bych za ni max. dolar, vzhledem k tomu, že původní Doom 3 + datadisk mám už na steamu. Takže to vypadá, že budu asi zkoušet RELOADED či edici do nějaké slevy.
-
-
Paci sa mi to :)
-
"vyjde příští měsíc"?
původně měla vyjít 16. října, teď mají na ofiko stránkách 19. října, tak jak to vlastně je? (zajímá mě PC verze)