Přejít na výpis diskuzí
Podívejte se na technické bonusy PC verze Rise of the Tomb Raider
27.1.2016 | Adam Homola
89 příspěvků
-
Peníze?
-
Hlavne zase ne optimalizace od NV to zase bude padat a sekat se to..Proc se Nv vsude sere to snad neni mozny...
-
ano, nick serza a fakt že znáš kalacha (když ho zeman tak znovuzpopularizoval) z tebe nedělá člena HC military borečků jako jsem já...
-
banán můžu nainstalovat tobě jestli máš zájem *14* *14*
-
Banan v tom nainstalovany mas?
-
Tak ja teda bafnu svyho Kalacha, a jdu hrde hipsterit...
-
A je to testovaný už i s těma novýma ovladačema od Nvidie?
-
a hipsteři hrají zásadně sluníčkové pakárny o osmi bitech...
HC simulátory jsou pro borce jako já... -
LoL arma není pro hipstery... naposledy co jsem se díval prodala arma 3 přes milion kusů a to už je nějaká doba... lol ty si hipster
-
Sam si hipster kdyz hrajes armu lol
-
Vadí mi z principu a nepirátím.
-
slabé a primitivní, možná tak účinné ve školce... že jsou mi zdejší hipsterší pctardi k smíchu neznamená, že nemám PC... mám a rád hraji hry jako arma 2/3, total war, nebo nejlepší rts ever wargame (zvláště red dragon)... nemluvě o tom, že bych mohl hru hrát i na novém xone oh wait, zase si za kkta... *5* *5* *5*
-
Jako ona ma ty prsiska cim dal mensi ale!!!!! Na co NextGen, kdyz nema poradny nadra! Kazdopadne je cim dal libivejsi, ted jak byly slevy na steamu jsem si koupil "Tomb Rider" se vsemi dlc a louskam to a vcelku spokojenost. Ona ja ma ty uple dziny, NA sobe bahno a porad heka, a zabery kamer jsou casto na jeji zadek, je na tom neco zajimaveho :-D Jsem zvedav, jak dopadne tento dil
-
Nemas pc? To uz vime
-
Ani sa nedivim ze maju uspech hry bez grafiky ako prison architect alebo undertale, lebo hraci tam narozdiel od tychto filmov dostanu hratelnost.
-
Nevím na jaké technologii poběží ty "lepší" vlasy, ale Nixxes vždy odvedli na PC portech skvělou práci, takže optimalizace se nijak obzvlášť nebojím a jako obvykle, Denuvo může vadit max. pirátům *2*
-
skoda, ze to v minulym dile bylo TressFX od AMD....
-
Je jedno jestli je tam hairworks, ta hra je podle prvních testů a recenzí tak špatně optimalizovaná, že ani na GTX 980 neběží ve stabilních FPS a drží se spíše okolo 30 :(
-
Bude tam zase Hairworks, které způsobí propad FPS o 50%?
-
Hmm, predbezne stazeno a zacatek je 28.1.2016 a to ctvrtek, ze.