Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ale jo, vypada to dobre a tesim se (i kdyz chlubit se v dnesni dobe 16x AF je docela usmevne *4* )
  • Vojta_Ilavsky
    PC verze je lepší než ty konzolové a běží v 60 fpskách. Už sem nemusíš psát, LV, a celý to tu zasvinit.
  • Pete.palis
    Koupil jsem před týdnem 970ku a tahle hra k ní zdarma...takže nemám co řešit *1*
    • to se máš, já k ní měl FC4... včera v 10 večer mi došel klíč, což jsem zjistil až dneska v práci ale těším se moc, ani to čekání moc nebolelo, protože jsem to nesledoval a poté co jsem si přečetl v diskusi, že "už" tak jsem včera předobjednal ač to dělám nerad a většinou jen u filmů, tak minulý TR mě bavil hodně a u tohohle očekávám to samé, navíc jsou venku už recenze i na PC verzi a zatím všechny kladné
      • Pete.palis
        hele zatím to ještě nevypustili, takže já to tipuji na sedmou večer klasicky ;)
        • no alespoň to stihnu preloadovat
    • PreidaQ
      Pořád ještě se můžeš demonstrativně zabít ve jménu zachování hratelnosti ve hrách. Určitě bys nebyl první ani poslední.
  • Ale ten nejhlavnější bonus PC verze -DENUVO- nezmínili. *4*
  • Corvus
    Už v páááátek, juchůůůů!!! *14*
    • Hmm, predbezne stazeno a zacatek je 28.1.2016 a to ctvrtek, ze.
  • CRYPT
    Jako ona ma ty prsiska cim dal mensi ale!!!!! Na co NextGen, kdyz nema poradny nadra! Kazdopadne je cim dal libivejsi, ted jak byly slevy na steamu jsem si koupil "Tomb Rider" se vsemi dlc a louskam to a vcelku spokojenost. Ona ja ma ty uple dziny, NA sobe bahno a porad heka, a zabery kamer jsou casto na jeji zadek, je na tom neco zajimaveho :-D Jsem zvedav, jak dopadne tento dil
    • Jo, je to takovej snuff pro teenagery, můžeš pěknou holku brutálně zabíjet na sto způsobů - podle tvůrců zřejmě splněný sen každého hráče. Nechápu, co na Tomb Raideru kdo vidí.
    • Něco mi říká, žes při hraní ovládal jen jednou rukou, if you know what I mean *3*
  • Lukyz
    Nevím na jaké technologii poběží ty "lepší" vlasy, ale Nixxes vždy odvedli na PC portech skvělou práci, takže optimalizace se nijak obzvlášť nebojím a jako obvykle, Denuvo může vadit max. pirátům *2*
    • Ten konec je tedy divný závěr.
      Princip jsi nikdy neslyšel? To samé podpora?

Poté by jsi zcela vyhodil lidi kteří tohle používá. Někdo nekupuje kožešiny protože x, někdo kupuje české potraviny protože x, někdo kupuje jen hry na GOG protože x a další....

Tvoje vize je děsivá. Budou zde hry které budou mít všechny přísnou ochranu a budeš plně v rukou toho kdo tu ochranu udělá a toho kdo to poté prodává na své platformě kde je také ochrana....¨
      To tvrdíš, že kdyby to bylo naopak, tak to je pro lidí horší? Snad lepší a zde je ten princip.

Dokonce jsou o tom články a pro uživatele je lepší DMR free vše. Vydavatel to může řešit vhodným obchodním modelem.
      • Lukyz
        Mě taky nebaví sebou tahat svazky klíčů, ale dokud budou lidi krást jak straky, tak se prostě bez zámků neobejdeme a stejně tak to vidím u protipirtáských ochran...

Navíc Denuvo nikomu neškodí, nejsou tam problémy s aktivací, takže nevidím důvod, proč by se vydavatel neměl pirátům bránit.
    • Vojta_Ilavsky
      Vadí mi z principu a nepirátím.
  • Bude tam zase Hairworks, které způsobí propad FPS o 50%?
    • skoda, ze to v minulym dile bylo TressFX od AMD....
    • Je jedno jestli je tam hairworks, ta hra je podle prvních testů a recenzí tak špatně optimalizovaná, že ani na GTX 980 neběží ve stabilních FPS a drží se spíše okolo 30 :(
      • A je to testovaný už i s těma novýma ovladačema od Nvidie?
        • jo, s game ready driverama
  • Já jsem hlavně happy, že to má Denuvo. Sice už to mám na Xbox, ale pořídím to i na PC, abych testnul grafárnu ale halvně podpořil Square Enix v doměnce, že se Denuvo vyplatí jako sviň *5*
    • TheGGG
      přesně, piráti dělaj poctivé pc komunitě akorát ostudu... a já budu rád, pokud už si žádný pirát nikdy nezahraje...
  • Grafické úpravy hezké, ale snad až na tesellaci nejde o nic zásadního imho. Nicméně byť se jedná o drobné zlepšení, dohromady to je ten pomyslný stupínek k lepšímu. Ale myslím, že hráči xbox verze zas tak o moc nepřichází.
    Na hru se jinak těším, snad to je fakt tak dobré, jak se říká.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit