Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheGGG
    hrát asi nebudu, ale důvody psát nebudu nechci dostat ban...
    • Že vy idioti na toho internetového ubožáka co nemá ani na konzoli ani na počítač který by se nesekal u prvního doomu a bleje sem ty svoje trapácké nemoudra. Fakt nemáte co dělat než se hádat s mentálně zaostalým kktem co neumí skloňovat a píše jak pražská picha? chudáci
    • Nemas pc? To uz vime
      • TheGGG
        slabé a primitivní, možná tak účinné ve školce... že jsou mi zdejší hipsterší pctardi k smíchu neznamená, že nemám PC... mám a rád hraji hry jako arma 2/3, total war, nebo nejlepší rts ever wargame (zvláště red dragon)... nemluvě o tom, že bych mohl hru hrát i na novém xone oh wait, zase si za kkta... *5* *5* *5*
        • Sam si hipster kdyz hrajes armu lol
          • Tak ja teda bafnu svyho Kalacha, a jdu hrde hipsterit...
            • Nechápeš, co znamená termín "Inkognito"?

Jsem zaregistrován a přihlášen. Až bude tvá slovní zásoba normálních slov dosahovat úrovně tvé slovní zásoby nadávek a urážek, možná bude mít smysl pokračovat v konverzaci.
            • TheGGG
              jistě... tak toto je první věc co ti věřím... ňoumů s milionem nicků je tady milion... UŽ ABY BYLA POVINNÁ REGISTRACE
            • Zeptej se sam sebe, proc pisu inkognito.

Ze by protoze jsem zaregistrovany pod jinym jmenem, nez pod kterym vystupuji bezne?
              Ale ne... Cekal jsem, ze nepochopis absolutne nic, a budes jen predstirat.
            • TheGGG
              ty si teda hustý frajírek ty anonymku jeden... fakt nečekáš, že budu hledat anonymka s re*ardovanou přezdívkou v nějakém milsim klubu... a i tvůj další dotaz bych mohl vygooglovat... což ostatně děláš i ty, zatímco tu předstíráš, že jsi nějaký LoL zbraňový expert...
              Borečku...
            • Kazdopadne, kdyby jsi provedl mensi resersi, tak vubec nejsem hardcore. Az na to, ze zminku o me muzes najit minimalni u tri, ctyr ruznych skupin ktere hrajou milsim, s historickou hloubkou nekolika let...

A ze umis googlovat, wow. Co vis o jednotlivych verzich? Jaky je vubec rozdil mezi puvodnim AK47/AKM a AK-74? Bys mohl vedet, kdyz si tak nedavno googloval. Frajere.
            • TheGGG
              whoa, znáš pár zbraní... husté, když si vygooglím kalach, naháže mi to asi tak milion různých modelů a verzí, mám si taky zamachrovat?
            • No sory, 58ku sem nenasel. Co takhle 74N, huh.
            • TheGGG
              ano, nick serza a fakt že znáš kalacha (když ho zeman tak znovuzpopularizoval) z tebe nedělá člena HC military borečků jako jsem já...
          • TheGGG
            a hipsteři hrají zásadně sluníčkové pakárny o osmi bitech...
            HC simulátory jsou pro borce jako já...
            • TheGGG
              farma, banan... tobě úplně mr*lo... tady nejsme na farmářských trzích, tak se nesnaž na mě tahat nějakou redneck hantýrku... toto rozhodně nejsou pojmy, co by skuteční hardcore borečci jako já používali... možná tak nějací wanna be co akorát dokážou poznat rozdíl mezi Merkava Mark IV a Mark III forking noobs... *11* *11*
            • TheGGG
              sorry, tvoje buranský přirovnání z hordní dolní fakt neznám...
            • ...nevi co se mysli kdyz se u farmy (mimochodem, to oznaceni znas?) rekne jestli v tom ma Banan, ale dela jaky neni hardcore.

Nevim jestli se smat, nebo jen vsadit hlavu do dlani.
            • TheGGG
              dal jsem slovu banana a slovu arma, military a weapons kratší google research abych zjistil co máš na mysli... našel jsem vojáka, jak si strká do pusy banán, chlápka co střílí po banánech a ohavný vrtulník Piasecki H-21... tak mi pověz, co je dobře...
            • A vis aspon co myslim kdyz reknu Banan?
            • TheGGG
              někdo se nám nas*al... to je teďka nějaký nový předpis jak se má hrát arma? To zas něco naše vládní koalice ukula? LoL... samo, že dělám jen mraky krejzy bitev a scénářů ala CoD... díky skriptům se toho dá udělat fakt hodně... *5* *5* *5*
            • aha takže ty hraješ armu abys v editoru delal cod mise, dobrý. tak táhni doprdele
            • TheGGG
              ah, teď jsem si vzpoměl, že jsem argumentoval i u starých R6... to zas byla jiná diskuze... fakt těžký se v tom orientovat... ale platí to samé, nudné taktizování by mě nebavilo ani v armě, ale damn, ten editor mě tam drží...
            • TheGGG
              já se neposmíval fanouškůmr R6 jesus... co je dneska? Butthurts day? Pouze jsem poukazoval na to, že CoD je mnohem akčnější dynamičtější a v jedné minutě se tam toho stane víc než ve dvou hodinách v R6... a to je pravda, Vegas byl jen o neustálem otevírání dveří a čištění místností over and over and over again... navíc 99% mých cca 500 hodin v Armě 2 a 95% mých cca 70 hodin v Armě 3 jsem strávil v editoru, tvorbou awesome akčních CoD like misí ze kterých by i michael bay dostal epileptický záchvat... proto miluju armu, je tam tolik modů, že si můžu udělat vše od první světový až po sci-fi... a ghost recon advanced warfighter je mnohem lepší než rainbow série... BTW
            • Nebol si náhodou vedľa v diskusii ked si sa posmieval fanušikom R6? Tak si predstav aké by to bolo keby ti z tvojej hc army urobili arkadovy tunel. Asi by sa ti to nepáčilo.
            • TheGGG
              banán můžu nainstalovat tobě jestli máš zájem *14* *14*
            • Banan v tom nainstalovany mas?
          • TheGGG
            LoL arma není pro hipstery... naposledy co jsem se díval prodala arma 3 přes milion kusů a to už je nějaká doba... lol ty si hipster
  • takže pánové, pokud tu nekdo chváli optimalizaci tak jste asi malinko mimo. Hra jede nejlíp na SINGLE CORE CPU, další aktivovany jadra jsou spis na obtiz. Pokud vam pripada, ze v 1080p na 980 za 15 klacku je 50 fps ok, tak ste asi hodne bohaty. SLI vas nespasi.

Já vím, pepíkovi to na gtx 960 jede na full uplně plynule...

No, pokud vas zajima trosku hlubsi rozbor tohoto skvostu, doporucuju si precist celej clanek tady, odkazuju na stranku s CPU scaling kde je videt ze je to single core hra. ENJOY!

http://www.guru3d.com/articles-pages/rise-of-the-tomb-raider-pc-graphics-performance-benchmark-review,9.html
    • Ps: pokud mate AMD kartu, deaktivujte si vsechny jadra krom jednoho na CPU a budete mit tak +10FPS (skok z 40 na 50 fps), pokud mate nvidia, tak je vzasade jedno kolik jader mate aktivovanejch, pojede to stejne, jen v pripade 2 jader to pojede nejhur ze vsech moznosti (tzn ze single, dual, quad, octa)
      • copak copak? minusky za pravdu, chapu... :)
        • Optimalizaci nikdo nechválí, mínus ode mě máš ze dvou důvodů:

1) já se rozhoduju podle skutečných parametrů ne podle nálepky, v době kdy jsem kupoval 970 tak kralovala v poměru cena/výkon ne jen na papíru, kdyby byl lepší AMD beru od nich, kdežto z tvých příspěvku přímo kape fanboyovství k AMD

2) místo toho aby sis to zahrál ukazuješ grafy z netu a já to hraju a před chvílí jsem změřil FPS: Hbao+, zapnutý Pure hair, anisotropní filtrování 16x, zkrátka všechno na ultra a průměrně mám FPS 50 na 970, která je cenově jaksi někde jinde, než 980, že...
          • + by mě moc zajimalo, jak tvoje 970 zvládá situace kdy ti nestačí VRAM, pokud mas vse na ultra vč textur, tak 4gb (potažmo 3,5gb + 0,5gb pomalý) je málo, proto ti to na 100% nekde klesá k 30 fps, třeba když se prudce otočíš a textury se načítaj do VRAM. Snad to patch spraví, ale prostě ta optimalizace je dost naprd. Tu hru ted vazne kupovat nebudu, nepodporuju neoptimalizovaný hry. Pockam si par mesicu a pak uvidim.
            • Jo už nějakej patch vyšel, ale jasně že to občas klesne, ale ke 30 zas ne minimální si nepamatuju, výsledky nemám uložený, jako větší paměť by byla asi dobrá, ale měli by to vyřešit patchem, samozřejmě že poslední dobou se na optimalizaci kašle, ale některý nový hry mi neklesnou pod 50 FPS
          • nejsem fanboy a nevim kdes to vyčetl, píšu i o kartách AMD a jasně dávám najevo, že maj vetsi problemy nez nvidia, máš jen utkvělou představu která s realitou nemá nic společnýho, kupuju karty podle výkonu a kvality vs cena, nikoli dle značky.

970 gtx je karta za 10k, 50fps u 1080p je málo, a neverim ti ze to neklesá níž. A moc neverim ani tomu, že si prošel hodně levelů natož hru dohrál, abys moh posoudit jak ti to pude v dalších částech hry.

Na ty grafy si samo ani nekouk, to mi je jasny, jde tam o CPU SCALING a je tam jasne videt, ze hra jede na jedno jadro s HT, pokud je to pro tebe ok, tak pohodička, jen varuju ostatní, enjoy, jak uz sem rekl.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit