Přejít na výpis diskuzí
Podívejte se na ukázku Final Fantasy z next genu
7.6.2012 | Adam Homola
92 příspěvků
-
Podle me je dost dobre mozny, ze je to opravdu realtime bezici na hardwaru, ale podle me tezko PC. Nevim, proc by delali tech demo na PC, kdyz Final Fantasy na PC urcite nebude. To je jako kdyby udelali cast hry, kterou pak nikdy nepouziji. Jestli je to realtime demo, tak uz na PS3, nebo X720 a ja tomu docela verim. Presne takovahle uroven grafickyho zpracovani je ta hranice, ktera si myslim prinuti lidi jit do novyho hardwaru.
-
-
Právě že na PC se nejprve vytváří hra, jednoduše se prostředí konzole na PC emuluje.
-
"Nevim, proc by delali tech demo na PC, kdyz Final Fantasy na PC urcite nebude. To je jako kdyby udelali cast hry, kterou pak nikdy nepouziji." - Takže protože FF na PC nebývá nemůže na něm tech demo běžet?
A na čem si myslíš, že to tech-demo asi vznikalo?
To mě totiž přivádí k otázce, jak podle tebe vznikají hry? Někdo píchne klávesnici k PSku a programuje si do něj ne... -
-
Abys mohl programovat na konzole, tak potrebujes pocitac jen k tomu, abys na nem psal kod. Vsechno ostatni se resi v konzoli. Dev kity jsou pripojene k pocitacum a tam se teprve program sestavuje. To znamena, ze co napisi na PC, na PC nespusti, ale az na te konzoli.
-
-
na PC frčia prakticky všetky vývojárske aplikácie na tvorbu kódu, grafiky, zvuku a konzola prepojená cez devkit slúži iba ako výstup. Niektoré veci sa dokonca emulujú.
-
-
No ale ten final poustis uz na ty konzoli.
-
-
Mas pravdu, kdo urazi, pise nekomu ze je hovado, bezduvodne urazi.
-
ty jsi takové natvrdlé h o v a d o, že to svět neviděl! Boha jeho, jak někdo už zmínil, zřejmě si vývoj app představuješ jak hurvínek válku. Ano, celé prostředí konzole se povětšinou emuluje přímo v PC. Žádný tajný a naprosto exkluzivní kus HW Sony nemají, respektive, být v takové fázi, že by na něm mohli hrát to, co jsme spatřili ve videu, tak je toho plný tisk. Smiř se s tím, že co tvá hlavička nepobere, prostě neuhádáš jen tím, že budeš plačtivě vzdychyt jak tě každý bezdůvodně napadá, ty mistře huso!
-
-
-
-
-
A je, za se minuskari. Jen si na me vzpomente, az takhle realne Final Fantasy na PS4 / X720 bude vypadat ;)
-
-
nikdo netvrdí, že jednou FF nebude na PS4 podobně vypadat, ale tech demo se nedělá za účelem hraní a s největší pravděpodobností nebude součást hry...navíc rozhodně nemaj důvod to teď programovat či optimalizovat na konzoli, která ještě není a chvíli nebude
-
-
A vida. ssgasdgdsga uz to dole vyresil, odkaz...
-
Tech demo se dela jako ukazka moznosti enginu. Final Fantasy je konzolova hra. Takze tohle je logicky delane uz na X720/PS3
-
-
Sakra, zase PS4! Sila zvyku :)
-
-
-
-
sorry PS4 samo
-
-
Kdyby tohle měl nekdo real-time a mohl to předvést tak se z toho stane překvapení konference Sony. Ale to se nestalo. Tohle je spíše taková vize kam to chtějí dotahnout. Specifikace nové konzolé už musí byt dávno tak něak ramcově dané. Ikdyž i ten novy Unreal ukazoval něco podobného.
On ale každý muže přijít se svým. Sem zvědavej co ukaží naše kapacity s Vávrvou v čele(ikdyž ti nemají svuj engine).
A uplně tak btw: Co by na tom videu mělo byt real-time počítano? Na scénu je vždy jen pohled jedné kamery. (rozuměj úhlu) -
-
Co jedny kamery? Co to ma spolecneho s realtime nebo render a ma dokazovat co?
-
-
-
-
Představenej Killzone pro tyto konzole taky vypadal úchvatně. Takže bych to pral s rezervou.
-
-
Srovnej to tehdejší demo Killzone s konečnou verzí a zjistíš, že to vypadá stejně, v některých ohledech i líp.
-
-
U mad?. Hra má do toho videa daleko. To video byl jasný render a ještě k tomu vydávající se za real-time (shame on you SONY). Hlavně u modelů postav a efektů jako kouř a exploze to bylo poznat jako prase...
-
-
to že to až doteď nebylo na konzolích možný neznamená že to na těch dalších možný nebude *3*
-
-
-
S rezervou musíš brát Homolu :) Ten měl praxi určitě v Blesku :D
-
-
Tak to by mel nejprofesionalnejsi praxi z cely herni sceny novinaru ;)
-
-
-
:D no jo Homola. To si musíš zvyknout že píše blbosti. Vždyt je to normální video. Je to asi tak jako když se prezentuje Unreal Engine. Zádná hra ale ještě dlouho nedosáhne jeho kvalit.
Je snad zdřejmé že současná generace konzolí zbrzdila vyvoj. Já si pamatuji kdy můj první počítač měl 32 Mb ram!!!! Dneska je běžně 4-8 giga...tak už to nemohlo pokračovat jinak by se brzo dosahla hranice (ikdyž už i tam jsme) použití křemíku. -
-
uz nejmin 7 let ctu jak se porad dostavame na hranici pouziti kremiku :)
-
-
Taky jsi ale ted zažil 5 let stagnace:) Tak si to zase přepočítej:) Jestli bude další až další po te co ted bude tak ta už na křemiku určitě nebude :)....ta next gen bude poslední křemíkova :)
-
No vidis, ja som o tom pocul uz 15 rokov dozadu.
-
-
je to maximalně realny vypočet předpřipravené scény :)
-
Tak to ses nakej mladoch. Moje prvni PC melo 4MB a to sem byl King :)
-
-
Taky jsem to zažil:D Ale v té době jsem mohl chodit akorát tak do kroužku. V té době takovej komp stál až 50 tisíc.
Zažil jsem i didaktik ikdyž jen chvilku :D To byli teprve pecka hry :D Ten skok za 15 let je neuvěřitelný :)
-
-
-
Až takhle bude vypadat gameplay tak to bude next gen.
-
-
Tohle byl gameplay, ale nevadí... *7*
-
-
Takže Futuremark jsou taky gameplay videa? *1* *1* *1*
-
tak to asi tezko...asi nevis co je gameplay vid...takovy promo video umi udelat kazda druha firma..Treba Blizardi sjem na videa tez machri..
-
-
-
Podobnou grafiku slibovali už u PS3/x360 (doporučuju kouknout na první tech demo Motorstormu třeba), takže tohle mě nechává úplně chladným. Dokud nebude ukázaný opravdový gameplay, tak tomu prostě nevěřím. Tipuju, že next gen bude spíš podobný grafice Watch Dogs, než tomuhle. Ale pěkný to je, to jo.
-
-
U Motorstormu ale netvrdili primo, ze je to realtime, jako zde.
-
-
humbuk okolo PS3 byl plnej renderovaných videí (Motostorm, Killzone) a pak tvůrci měnili tiskový zprávy, že to je nějaký pracovní video ke kterýmu se chtějí přiblížit. Marketing..
-
Tvrdit můžou co chcou
-
-
A co video, kde to manipulují v real time? Důkaz enough?
http://www.youtube.com/watch?v=Q9xhFpuIMX4
-
-
-
-
A bezi to realtime jakoze na cem prosim?
-
-
Prej high end PC.
-
-
A to psali kde? Se mi zda nepravdepodobne.
-
-
Nikde, napsal jsem to aby mě místní PC drsňáci plusovali.
PC síla! PC síla! PC síla! PC síla!
(Ne, fakt jsem to někde četl. Pogoogli světový zprávy o tomto.)
-
-
-