Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tohle si ani neumim představit za běhu to hrát podle mě to bude jeden velkej skript kde to bude jen o mačkání tlačítka ve spravnej okamžik, že se budu volně pohybovat v týhle grafice mi příjde nereálný no ale uvidíme vypadá to božsky
    • Kluci kam na to chodite :D
      • Oni asi nevědí co znamená tech-demo *5*
    • Souhlas, tohle je bohužel (alespoň pro mě) směr, kterým se hry ubírají. Dopadne to tak, že hra bude trvat 2-3 hodiny, grafika nerozeznatelná od filmu a člověk si tam občas něco zmáčkne. To už imho nebudou hry. Nicméně je to pěkný, i když ta histerie, kdy jsem si cákal do trenek z každého "omg tohle je real-time?" videa, mě dávno přešla.
  • me to zase tak uchvatne nepride, klidne at si to bezi real time na enginu, ale je to proste vypiplane pro prezentaci a zadna hra ve finale takto vypadat nebude ani z desetiny.... pokud je to pro konzole tak z dvacetiny:D
  • na realtime mega pekny...
  • Představenej Killzone pro tyto konzole taky vypadal úchvatně. Takže bych to pral s rezervou.
    • Srovnej to tehdejší demo Killzone s konečnou verzí a zjistíš, že to vypadá stejně, v některých ohledech i líp.
      • U mad?. Hra má do toho videa daleko. To video byl jasný render a ještě k tomu vydávající se za real-time (shame on you SONY). Hlavně u modelů postav a efektů jako kouř a exploze to bylo poznat jako prase...
        • to že to až doteď nebylo na konzolích možný neznamená že to na těch dalších možný nebude *3*
    • S rezervou musíš brát Homolu :) Ten měl praxi určitě v Blesku :D
      • Tak to by mel nejprofesionalnejsi praxi z cely herni sceny novinaru ;)
  • Absolutne obyčajné video, ktoré je vidiet u hromady terajšich hier... ( nehovorím, že nie krásne )
  • cool story bro
  • Když už jsme u těch enginu nevíte kdy bude představenej a ukázanej Unreal Engine 4 ?
    Já měl za to, že to mělo být dnes, ale nikde o tom není žádné info.
  • uz ani nevim jestli jsem to cetl, nebo nekde zaslech, ale je pravda, ze nove konzole budou mit pouze dx10 grafiku ??
    • Zatím se jen spekuluje co PS4 bude mít nebo nebude mít, na zahraničných stránkách jsou články o Xbox720 a Playstation 4 že by snad měl mít podporu Dx11 , zda je to pravda nevím, nejspíš to jsou jen spekulace. Oficiální info ještě není a kdoví jak dlouho nebude ...
      • Omlouvám se za chybu , oprava - " zahraničních ".
        • Je krásní vidět, že se najde někdo, kdo si to po sobě přečte a opraví si chyby/překlepy.
    • Novej Playstation dokonce bude mit jeste min a to dx0 (rovna se zadna) :)
  • Jako dobrý next gen video :D..
  • A bezi to realtime jakoze na cem prosim?
    • Prej high end PC.
      • A to psali kde? Se mi zda nepravdepodobne.
        • Nikde, napsal jsem to aby mě místní PC drsňáci plusovali.
          PC síla! PC síla! PC síla! PC síla!

(Ne, fakt jsem to někde četl. Pogoogli světový zprávy o tomto.)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit