Přejít na výpis diskuzí
Podívejte se na ukázku Final Fantasy z next genu
7.6.2012 | Adam Homola
92 příspěvků
-
Absolutne obyčajné video, ktoré je vidiet u hromady terajšich hier... ( nehovorím, že nie krásne )
-
Běží to v reálném čase? co na tom běží v reálném čase? je to video, jak to může běžet v reálném čase omfg. Fakt nechápu, kde na tohle chodíte. Takových jsme viděli před FF XIII, pře D3, je to furt to samí, prostě si renderujou filmečky, nic víc v tom není, už jen proto, že to, co to předvádí prostě logicky nelze hrát, to je holej fakt, leda způsobem, že by se za tu dobu asi tak 3x zmáčklo akční tlačítko, pak by to ale stejně byl interaktivní film, tedy jsme zpět u toho videa.
-
No jestli je to gameplay, tak grafika super, ale to video je podle mě otřesný a ani náhodou se neřadí k těm nejlepším. Střih jak z filmu se Segalem, v jedný vteřině 5 záběrů a nic mi tam nepřišlo zajímavý.
-
-
Je to tech demo.
-
-
-_- moment to abych to dokoukal *5*
-
-
-
Jako dobrý next gen video :D..
-
Mno...je to pěkný moc pěkný...Jen se bojím že až přijdou ty nový konzole, tak se zase všichni budou předhánět v tom kdo bdue mít víc shaderů a poligonů atd a že hratelnost půjde víte kam...k čemu mi je že se mi tam leskne každej kamínek když je ta hra o ničem. Podle mě stačí aby byla grafika stylová (viz Limbo,Borderlands, atd.), nic víc.
-
Nevím no,mimo super grafiky mě spíše přišlo do nějaké 2:30 minuty,že koukám spíše na trailer Resident evilu *1*
-
Jak asi mohli vypadat současné hry, kdyby se mohli vyrábět primárně pro PC...
.... -
-
Graficky asi vysoko ale předpokládám, že hratelnostně u dna.
-
Osobne radsi vitam stagnaci hardwaru (nepotrebuju kazdej rok do kompa vrazet prachy), kdy rozvoj probiha pomoci optimalizace driveru, enginu a nachazeni ruznych moznosti, jak udelat hru "hezci".
Je to treba hezky videt na Gearsech na XBOXu. Hardware stale stejny, ale ty hry vypadaji cim dal tim lepe, akce velkolepejsi.
-
-
na realtime mega pekny...
-
Na next-gen grafice pracuji pilne jako vcelicky, jeste by to chtelo zapracovat taky na next-gen hratelnosti.
-
-
Ona ta old-school hratelnost taky nebyla marná... Často lepší než ta moderní, kterážto trpí tendencí zlepšovat grafiku na úkor příběhu a herních mechanizmů
-
-
Jo, ten posledni zaber stal za to! *14*