Přejít na výpis diskuzí
Podívejte se na záběry z Mass Effect: Andromeda ve 4K s podporou HDR
17.3.2017 | Adam Homola
109 příspěvků
-
tak jsem zaplatil 4 ečka, abych si moh deset hodin zahrát andromedu. přestalo mě to bavit po 6 hodinách. když odhlídnu od animací, který jsou sice odfláklý, ale gameplay neovlivňujou, tak nemám pocit, že za plnou cenu dostávám novou hru. základní zápletka může bejt zajímavá, ale dialogy jsou povětšinou o ničem, filmeček střídá filmeček, ovšem nic se v nich neděje. zřejmě pokus vydojit krávu mass efectu nadoraz, ovšem bez přidaný hodnoty. paradoxně, jako největší novinka mi připadaj ty animace. takže za mně za 25 eur ve slevě. možná
-
Ještě že nemám 4K, to bych se pak na ty držky musel dívat ještě ve větším rozlišení.
-
takze vlastne hovoris ze ty si vyrovnany uceleny hejter jo? *15*
-
vyvetlovanim na forech jsme stravil hodne casu, nekdy vysvetluju a nekdy je rovnou poslu do zadnice, protoze vysledek dost casto vyjde nastejno.
-
Já teď nevím jestli mluvíš přímo o mně, ale já jsem nikdy neřekl, že DAI je blbý. Maximálně jen průměrný. Jo, dohrál jsem ho na 100%, ale to je částečně mým postižením. Díky kterýmu nemůžu odněkad odejít, dokud tam na mě blikají otazníčky a ikonky, který jsem ještě nevyzobal. A taky jedna část toho důvodu je.. co kdyby pod nějakým tím otazníkem bylo něco super?! Ať už příběhovýho nebo jen legendární kus gearu. Z mýho pohledu DAI prostě ničím nevyniká, ani po těch 100% bohužel. Možná jen grafikou.
A proto jsem byl taky tak zklamanej, protože vím jak povedený bylo třeba DAO.
Ne nemusíš jím dávat za pravdu. Ale zkus se na to podívat z jejich úhlu pohledu, co tomu vytýkají a třeba se nad tím zamyslet proč. A i když jak říkáš, z tvýho úhlu pohledu to pravda není, tak jim hned nemusíš nadávat do blbců apod. Můžeš je ignorovat, nebo jim vysvětlit proč s jejich názorem nesouhlasíš. Ale pokud jejich názor má nějakou hlavu a patu, tak bys ho měl minimálně respektovat a né hned začít nadávat. To že tobě něco nevadí pořád neznamená, že to není pravda. -
ja ted hraju dotu a za mesíc kupuju dawn of war 3
-
Ne, ale kdyz pak o te hre mluvim tak bych zacinal vetu..DA:I se mi libila, ALE...a tady si muzes vylejt srdicko. A ne ze odehraju 100% a zacinam vetu..ta hra je blba. To fakt pusobi dost podivne. (trochu sem to zjednodusil, nemusis se toho hned chytat doslova). Jaka zaslepenost a ignorace? tak kdyz sem tu hru hral a libila se mi tak mam davat za pravdu lidem kteri tvrdi opak, kdyz vim ze to co rikaji z mojeho pohledu neni pravda?
-
Že tys nešel na ty skotský střiky, co jsem ti povídal?
Fňukno *1* *1* -
Tak já myslím, že grafika je krásná, ale animace stojej za prd.
-
A jak to zabírá to tvoje rozkazování? Poslouchají tě lidi? *1*
Nechápu, proč by lidi nemohli mít (z tvýho pohledu) "negativní" názor na hru i když ji dohráli na 100%? To je někde napsaný, že když něco dohraješ na 100%, tak to musíš milovat a nesmíš o tom říct nic "špatnýho" i když to je třeba pravda? Tohle tvoje tvrzení naprosto postrádá veškerou logiku.
To je jako kdybys miloval čokoládu. Žereš ji horem spodem a ignoruješ, že po ní tloustneš a hrozí ti cukrovka. Ale protože ty ji miluješ, tak přece na ní nemůže být nic špatnýho a ignoruješ varování lidí okolo a ještě k tomu je považuješ za blbce. To je jen zaslepenost a ignorance. A tak na mě popravdě působíš ty, vždycky když tady vypustíš něco do éteru.
Já třeba vím co chci.. kvalitní hry. Nemusejí být vždycky za každou cenu originální, ale měli by být po všech stránkách (který ti ta hra nabídne) perfektně odladěný. A všechno co se v nich nachází by mělo dávat smysl a mít nějakou vnitřní logiku.
Ještě dodám, že já se momentálně třeba hrozně těším na RDR 2.
A nebudu kecat, porád doufám a modlím se, že se BW chytne za hlavu a třeba ještě zkusí MEA do vydání trochu vypulírovat. Nebo si aspoň vezme kritiku, která se na ně teď sepsula k srdci a další ME bude perfektní hra. Protože ME trilogie a DAO jsou porád jedný z mých nejoblíbenějších her. -
já to rozhodně teď hrát nebudu. Už dokončuju Torment (dodělávám Bloom) a začíná jaro, takže si nejspíš najdu jiné aktivity než hraní her. Hry až opět na podzim v zimě. Do té doby už možná vyjde DOS2 nebo Kingdom Come, takže kdoví kdy a pokud vůbec se k ME dostanu. Za rok už bude všude spousta racionálních recenzí hry, tj. ne že odehraju 5 hodin a jdu hodnotit jako je to úžasná hra 10/10. Hra by se měla hodnotit až po dohrání. To co na první planetě se může ukázat jako zábava, tak na šesté planetě už bude otravný stereotyp.
-
Hele tak to budeš muset zpátky sem, já jsem se svůj názor vyjádřil tady. A nerad se opakuju, takže už hodlám tuhle hru ignorovat. Pokud si teda BW nehodlá vzít veškerou kritiku, co se na ně snesla, k srdci nezkusej ještě poslepovat co se dá. Pak tomu dám možná ještě šanci.
Každopádně teď to v plánu nemám. Ale určitě se mrknu, co k tomu budete mít co říct v diskuzích, až to vyjde. Jinak já už jsem toho k tomu napsal až zbytečně moc. -
Ale blbost. Zkus si tu grafiku srovnat s hrami z toho období. Nelži si do kapsi. Navíc level design byl fakt tragický. Čistý zcela nezajímavý tunel. Srovnej si to opět s hrami z té doby.
-
Pockejte s koupi aspon tyden po vydani jako forma protestu, ja to hrat nebudu kvuli tomu jak tam propaguji politicky korektni nazory
-
Jenže stále si to někdo koupí a má už předplaceno - protože věří Bioware jenže chyba lávky tenhle tým už nemá s tím starým nic společnýho.
Opravdu nechápu jestli někdo čeká stále nějakej zázrak ( kdo nehrál)
Tím si jen potvrdil již vyřčené že " To dopc snad nemůžou v roce2017 " myslet vážně. Kdyby se stáhlo aspon 40% předobjednávek bylo by to více než parádní. -
Podal si vyčerpávajicí odpověd, já nevím ale je se ještě na co těšit?
Pokrok nikde a ani nic zajímavého na pc např nevychází.
No je to těžké, hejtovat věci je prostě snažší než něcio vyzdvihovat do nebes a asi to bude u tebe tím věkem že nadáváš gurt na ty stejné věci stále dokkola a taky doufám že aspon polovina hejtrů tu hru nekoupí. Ne v den vydání nedej bože že by si předplatily.
Myslím že si naši komunitu moc škatlukuješ a to není taky nic moc.Ne všichni nepoznaj dobrou hru když ji před ně hodíš ale ME:A bude rádo když bude aspon mírně nad-průměrný hra. -
Neřeknu tady nic objevnýho, nekritizoval jsem, dokud jsem si to sám nevyzkoušel a absolutně jsem od toho nic nečekal, ALE zároveň jsem nečekal, že to bude až takovej strašnej bazmek *11*
Tímhle si EA podle mě prokázali medvědí službu. Získali sice €4 od XY hráčů co si jednorázově zaplatili Origin Access, aby si vyzkoušeli právě Andromedu, ale (můj názor) více lidí to od koupě odradí než přiláká. -
Vis jacku, takhle to je porad, ma vyjit nejaka hra a tady se sleze podobna banda te dnesni a zacne se hejtovat. Me prijde ze dneska uz se na hernich forech ani nic jinyho nedela. Lidi nejak zpitomeli a otupely a proste hejtujou a hejtujou. Nedej boze aby tam nekdo vlezl a rekl ze se na neco tesi, roztrhaj ho zaziva. Tak tam holt vlezu reknu at drzej hubu a je to..jakypak copak. Nakonec to dopadne tak ze po tom mega hejtu to lidi dohrajou na 100% a ani potom si neodpustej hejtovat dal..divna doba..
Na me se aspon muzes spolehnout ze nadavam porad na to samy a obhajuju to samy..u ostatnich nevis ktera uhodi..jsou nevyrovnany, nemaji uceleny nazor a nevedi co chteji, a pri definici dobra hra museji pul dne premyslet co by je tak asi mohlo bavit. -
Já spíš nechápu že pokaždý se jdeš vybrečet když je článek u ubisoftu ale Mass effect ( protože asi preordnuto he?) je v pohodě. Tak možná že si tu z nás nejstarší ale to neznamená že tvůj názor je validnější a pamatuji si jak ses docela rozplivnul nad trailerem - že jako že dobrý. Bohužel negativita je taky důležitá. Hlavně si to tady mi všichni koupíme že *7*
To je panečku logika na hlavinku postavená já to spíš vidím že ses zvhlédnul v tom protože je to ne-ne-podobné těm Japonskejm taškařicím. + YJ e tam sex ( jen bohužel ne asi incest) což je škoda. -
nemuzu ja to nehral..dema nehraju. Ale 23 ti povim, neboj..urcite se jeste stretneme, pikachu:)