Přejít na výpis diskuzí
Podívejte se na záběry z Mass Effect: Andromeda ve 4K s podporou HDR
17.3.2017 | Adam Homola
109 příspěvků
-
To jsou teda "záběry"
když většina času je vidět hlavně ksichty tvůrců blekotajicích jakou neudělali pecku *1*
Mezitím prostřihy grafice, která vypadá kolikrát dost vyblitá. Kolikrát se musí člověk kouknout na datum jestli je skutečně 2017! nežije v nějakém tom špatném snu.
4k které beztak uvidí tak 15% z hráčů a jen jestli nevylepší zkaženou hru, když odhlédnem od grafiky co víc tam bude a lepšího ??? zatím jsem to neviděl. Deset let starý 1díl kolikrát vypadá lépe než toto podílo
*12* -
Ešte ma tak napadlo, keď Shepard bol analógiou Ježíša pre Milky Way. Potom Ryder je analógiou Mojžíša pre Andromedu... -
Ok, dám názor, hru som nehral, ale mal som možnosť vidieť asi 4 hodiny gameplaya. "Sales pitch" BioWar-u bol posledné dva roky, že v galaxii ste nováčik, začínate od piky, ergo žiadne vymoženosti, žiadne ňuňu vodíme ťa za rúčku. Z gameplaya doposiaľ sa naskytuje presne to zmienené ňuňu, ba o to horšie, že je to ešte pod úrovňou Dragon Age Inquisition.
Príbeh vás jednoducho nenechá "makať" nejaký ten čas, aby ste si vybudovali povesť, ale práve naopak, z určitých príčin ste to práve Vy, kto sa stane novým Pathfindrom behom prvej hodiny gameplaya. Po Habitate 7, dôjdete do Nexusu, kde Vás vedenie bez úvahy, bez jedinej skepsy, či konfliktu, len tak prijme v úlohe Pathfindra, lebo ocko to tak chcel, no a bonus k tomu, všetci vás hneď počúvajú, všetci vás potrebujú, no a navyše dostanete úplne novú prieskumnú loď s posádkou.
Takto sa jednoducho nerozvíja príbeh, to už aj monštrum ako Dragon Age 2 spravilo v príbehovej línii viac pre expozíciu Hawka a jeho ceste za slávou, no a to je hra od toho istého DEVELOPERA !
Inak povedané, rozprávač nevytvára expozíciu, pričom sama kostra príbehu vytvára perfektnú príležitosť, vstanete z cryo-spánku, súrodenec je v poškodenej komore, otec nerieši nič iné, ako pristáť na planéte a začať prieskum. Miesto toho, aby sa príbeh začal na planéte Habitat 7, mal sa začať na Nexuse, mali ste pár prvých hodín robiť pre svojho otca, mať nejaký vnútorný konflikt v dynamike medzi dieťaťom-otcom, no a až po tomto vnorení do nového protagonistu, až vtedy mal nastať Habitat 7 a smrť otca, možno koniec konfliktu a zmierenie vo finálnych momentoch, aspoň by tak mladý Ryder ako pathfinder mal aspoň nejakú expozíciu k príbehu a hlavne k svojmu novému postaveniu.
-
Tak víc charakteru než Jacob s Vegou v sobě má i ten nedojedenej jelitovej prejt, co mi straší v lednici. To nelze brát jako směroplatný. Jinak celkem pozitivní zprávy, ale otázka zní, co budeš řikat po delšim čase. U rpgček obecně nelze dělat ukvapený závěry po pár hodinách hry. Každopádně jsi mi dodal něco málo optimismu.
A ještě k těm osobám s bílou barvou kůže. Vzhledem k tomu, kde se Andromeda odehrává bych očekával převažující barvu kůže v odstínech, který nejsou u našeho druhu běžně dostupný. -
uvidíme, každopádně po DAI je těžké věřit, že v Bioware ještě zůstali nějací talentovaní vývojáři, poté co EA studio koupila, vysála a zanechala jen prázdnou slupku. Drew Karpyshyn je pryč, doktoři zakladatelé jsou pryč + spousty dalších talentů. EA je hrobař, což má na svědomí už několik (kdysi) skvělých studií.
-
Ta kvalita dialogů je naprosto v pohodě. Asi se spousta lidí zase chytla jednoho dialogu s jednou postavou, kterej ještě navíc vyhozenej z kontextu.
Nejsem samozřejmě schopnej mluvit za zbytek hry ale v těch první cca 6 hodinách jsou dialogy úplně v pohodě. -
Lidem podle mě nevadí o čem ten příběh je, ale to jakou to má kvalitu dialogů. Navíc hlavní hrdina má občas na výběr pár odpovědí, ale "údajně" (já jsem to zatím nehrál) je to všechno na jedno brdo, takže tam vlastně žádná volba není.
-
Atmosféra prvního dílu = špatné animace, koridory, špatný level design, béčkový příběh a naprosto tragické střílení. *1*
-
Za plnú cenu by som do toho nešiel ani náhodou. Viaceré názory sa ale zhodujú v tom, že atmosféra ME tam je v každom prípade prítomná, hlavne prvého dielu. Takže som do poslednej chvíle optimista a Andromedu určite nejdem odsudzovať kvôli animáciám (aj keď je to pre EA a Bioware obrovská ostuda!)
-
Tak konečně se zjistilo jak to v Bioware dnes vypadá: http://i.imgur.com/NCWdRgZ.gif
-
Mě to nedá a zareaguji. Na tu hru si podle mě musíte udělat názor sám. Kdybych si měl pročítat různý magazíny, případně číst reddit(kde se probírá o hře akorát to špatné) tak bych si tu hru v životě nepořídil.
Animace opravdu nejsou nic extra - ale že by to bylo tak hrozné ? Ani náhodou. Občas se objeví nějakej bug, kterej z toho udělá fakt něco hroznýho ale jinak je to naprosto ok.(oči snad fixnou nějakým patchem)
Dialogy a příběh mi naopak příjdou jako silná stránka hry.
Podle mě ta hra bude sbírat rozporuplná hodnocení po celým světě - ze 2 důvodů.
1)kvalita animací je prostě průměrná a některý lidi tohle nerozchodí - přitom původní trilogie na tom byla úplně stejně.
2)všeobecně vzato příběh se točí okolo zajímavých věcí který ale nemusí sednout každýmu. Mě tajemství láká a tak to považuju za plus, pro někoho to může být mínus.
Boj rozhodně nebude problém, jedná se o nejlepší iteraci boje v rámci všech ME her. -
Na internetu posledních několik dní kolují záběry ze hry a na zahraničních webech jsuu napsána preview. Jak gameplay záběry, tak preview poukazují na naprosto otřesnou kvalitu animací ve hře, hrozné dialogy, které svou kvalitou odpovídají tak možná nekvalitní fanfikci, a obecně na nízkou úroveň hry. Zvláště zarážející jsou vida, která ukazují, že dekádu (10 let) starý první Mass Effect měl animace mnohem lepší.
V minulosti jsem byl zabanován zřejmě za to, že jsem své myšlenky vyjádřil ironicky, nyní je tedy vyjádřím přímo. S přihlédnutím k výše zmíněným okolnostem a také k tomu, že Bioware určitě není studiou, které by bylo možno mít rád, myslím si, že nový Mass Effect si za plnou cenu může koupit jen volní ignorant (volní zde znamená "z vlastní vůle") či r-tard v plně vědeckém slova smyslu (někdo s mentální poruchou).
Opakuje toto není ironie ani trolling, toto je prostě závěr, ke kterému jsem došel pozorováním informací o hře, mým cílem není lidi naštvat, ale varovat je. Pokud si přejí být volními ignoranty, mají na to plné právo. -
přesně
-
Bohužel dnes nejlepší řešení... Bohužel proto, že člověk se těší na hru a v den vydání je na to již patch, pak další patche a pak DLC do hry a to takové DLC které tam mohly a možná byly v základu. Pre order věci do hry atd....
http://i.imgur.com/Dzmg7Xk.jpg
Jako nevím jak opraví ty rozbité technické věci. To jsem zvědav.
Co to je za módu vydat něco rozbité když vím, že to je rozbité? -
nechám se poučit. Nenašel jsem žádné rozdíly z předchozích dílů. Obličeje ale aspoň pobavily. *1*
Jinak jasný, hra ještě není venku. Hodnotit nemá smysl. Hodnotím to, co je venku. -
0:33
copy&past rift z DAI -
"Hra vypada zastarale". Boze, dalsi expert co nechape par zakladnich veci.
-
Z celé té rodiny a Andromeda Iniciativy na mě jde úplný nádech nějaké divné propagandy a vzhledem k příjmení Cory to docela dává i smysl.
-
Já to udělám jako vždy a koupím to za rok až bude většina věcí opravena a bude to stát méně... já jim testera dělat nebudu.
-
Nemohu souhlasit ze slovem v normě. Wildlands vypadá v normě+ a to je otevřená hra a jede to dobře na PC. Tohle není tak otevřené, moc dobře to nejde borci mají voskové vlasy, špatné animace a pohyby.... Vzhledem k tomu, že na tyhle věcí koukáš pořád a je to AAA hra tak to v normě není.
Navíc za tu cenu.