Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Krescz
    doufam, ze trojka nikdy nevyjde...jednicka i dvojka byly skvele hry, ale vzhledem k dnesni dobe a jak se delaji hry se bojim, ze z toho bude americka p*covina
  • oooooo neeeeee!!!! to opravdu ne 3tí díl už by bylo tahání holuba až z paty to fakt ne kdo si pamatuje 1čku tak musí uznat ač sice graficky to nebylo uplně nejlepší ale na tehdejší dobu LUXUS.Od 1čky se toho dost změnilo a trojka by byla jenom propadák nemá smysl dělat u všech her 3 pokračování taky na co?!
  • ucho
    Prej nejednoznačný konec... :D
  • se kvuli ni prejmenujou na 4K za kompletni mafii III das 4 litry
  • jednicka byla nezkutecne trapna v dobe kdy jine hry meli odrazy dle okolniho prostredi v mafii se na autech odrazela jedna textura at jste jeli v lese, ve meste, na volnem prostranstvi, oproti tomu dvojka ta je technicky naprosta spicka sandbox her, jedine co na ni 2K podelali je marketing pac si po vzoru sveho jmena usmysleli ze z jedne hry vyzdimaji 2000,- a hotovou hru rozdelili na placene dlc *10* *12*
  • O dalsi mafii nemam zájem, uz neni nase bude to akorát dalsi americká srajda
  • Hnisavec
    Mafia II bol jeden z najlepších sandboxov, kam sa hrabe nudné detinské GTA.....doteraz je neuveriteľné, čo vymačkali zo starých konzolí. Mne hra neprišla vôbec orezaná, bola akurát, aby nezačala nudiť a ten koniec bol výborne mafiánsky a nejednoznačný. Kto Mafiu miluje, odporúčam pozrieť seriál Mob City...vynikajúca vec.
  • A hl. jednička byla reálnější.
  • Colby.Sawyer
    Tak dvojka byla skvělá ale na jedničku neměla. Dvojka promarnila potenciál strašně krátký příběh oproti jedničce a pěkné město ve kterém se nedalo co dělat. Ale ta synopse z Hangar 13 zní slibně.
  • Budou ji zase vydavat po kouskach?
  • MARTASLJ19
    Po nedokončenej, orezanej dvojke je Mafia pre mňa Tabu. Ono trojku máju možno aj hotovú keď 60% obsahu odrezali z dvojky. Ved prečo asi Vavra odišiel počas vývoja dvojky. Lebo vydavateľ svina...
  • Firingo
    Jo to je pravda tak doufejme že to opravdu nebude *1* A jestli jsem se tě dotkl omlouvám se nemyslel jsem to zle, nedošlo mi že je to asi myšleno s humorem *3*
  • ucho
    Město nevyužilo svůj potenciál, ale v jedničce to bylo podobné. Dvojka byla důstojný nástupce se solidním příběhem a nadstandardní herní dobou. Až na bugy u stealth misí šlo o kvalitní počin. Hejt na tu dvojku nechápu. (Hráno a dohráno minulý rok)
  • langustyn
    "pokud se vývoj hry po zrušení 2K Czech přesunul do USA" trochu mystifikující, protože 2K Czech pořád funguje v Brně...
  • Keď ono sa to tak samo núka :-D A aj ja dúfam že trojka tu bude čoskoro. Ale istá paralela s problémovým vývojom dvojky tu je ;-)
  • Firingo
    Jestli to bylo myšleno jako vtip tak ok nedošlo mi to *1* ale to co jsem napsal kravina není. Stejně tak tohle že druhá hra byla 8 let po první a tak druhá bude 8 let po druhé jsem sice do komentu nenapsal ale myslel jsem to tak stejně, ta hra podle mě nevyjde 2018 *3*
  • insultato bude asi insultovat *3*
  • MickeyMutant
    https://translate.google.cz/#it/en/Il%20mio%20nome%20%C3%A8%20Vito%20Scaletta.%20Scaletta%2C%20capisci%3F%20Tu%20hai%20insultato%20tutta%20la%20mia%20famiglia.
  • Firingo
    Tak tu poslední větu moc nedávám jinak je to celkem jednoduché :)
    Jmenuju se Vito Scaleta. Scaleta rozumíš? Ty "něco něco" mojí rodinu *1*
  • jednička byla super, dvojka propadák, tak uvidíme

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit