Přejít na výpis diskuzí
Podle indicií inXile pracuje na RPG ve stylu izometrického Fallouta
9.12.2014 | Aleš Smutný
51 příspěvků
-
Ta spekulace ohledně Meantime: Van Buren mi přijde až moc divoká. To bych už spíš uvěřil, že Bethesda jim prostě dovolí udělat Fallout, ale nedovolí jim tam dát číslovku a tak udělají Fallout: Van Buren.
Ať už to dopadne jak chce rád budu stejně. Izometrické post-apo zaměřené na jednoho hrdinu a jeho příběh vždycky přijde vhod. -
wasteland 2 jsem nehrál, ale vzhledem k spíš negativním ohlasům se nabízí úvaha, jestli se inXile prostě nerozhodli systematicky vytěžovat hráčskou nostalgii, která jim předem zajistí odbyt i pro polovičatý tituly *7*
-
-
Hele, ne, že bych ti do toho chtěl kecat, ale 86 % kladnejch reakcí na Steamu, průměr hodnocení v recenzích kolem 8 z 10 a 7,3 u lidí na Metacriticu a 4 hvězdy na GOGu... to všechno mi řiká, že převažujou spíš kladný ohlasy. I když sám Wasteland hodnotit nemůžu, protože jsem ho nehrál, dá se z těhle čísel usuzovat, že se to lidem spíš líbí.
-
-
j a Level jako vždy ujeté hodnocení viz 100% u Wastelandu a např. u B2 60%.
-
-
Jasně, taky každej má na hru jinej názor, proto beru ty průměry a z těch vychází Wasteland ne sice jako hra dekády, ale relativně slušně. Btw. co se skrývá pod zkratkou B2?
-
-
Bayonetta 2. Byla asi málo fylozofická pro pány z Levelu...
-
-
omfg filozofická
-
-
-
-
-
-
Pokud to je pravda, tak jen doufám, že to nebude bullshit jako Fallouty od Bethesdy.
-
-
Bethesda delala jen jeden Fallout. New Vegas byl vyborny a delal ho Obsidian
-
-
Ale vydala a zafinancovala to Bethesda. Takže je to Fallout od Bethesdy.
-
-
Takze az treba vyjde Kingdom Come:D, tak budes rikat ze to je hra od Bakaly a ne od Warhorse?
Pro me je dulezite kdo to dela,ne kdo to vydava. -
-
Já to napsal, protože jsem líný. Fallouty od Bethesdy je kratší než Fallout 3 a Fallout NV. A víš co? Vždycky se říká, že je to hra od vydavatele. Slyšel jsi někdy BF od DICE? Ne, já vždycky slýchám BF od EA.
-
-
Také se nechci hádat, podstatné je to, že když napíšu Fallouty od Bethesdy, tak tím myslím F3 a FNV.
-
Nesouhlasim,ale hadat se nebudu.
-
-
zrovna Bethesda všem dá ty svoje hnusný enginy, nadiktuje jak to má vypadat, srovnávat to s Bakalou může jen hlupec.
-
-
-
Mě ty obě dvě hry přišli dobré, i když NV bylo mnohem lepší... ale ani jedna nebyla Fallout. Pocitově jim něco chybělo.
-
-
-
Snad to nepo*erou jako Wasteland 2.
-
-
Uz jste si vymenil plinku. Obsahuje totiz Vas mozkovy exkrement, dali se tomu co mate v hlave rikat tedy vubec mozek.
-
-
mazej do klece
-
-