Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • fallanga
    Ale vydala a zafinancovala to Bethesda. Takže je to Fallout od Bethesdy.
  • Hele, ne, že bych ti do toho chtěl kecat, ale 86 % kladnejch reakcí na Steamu, průměr hodnocení v recenzích kolem 8 z 10 a 7,3 u lidí na Metacriticu a 4 hvězdy na GOGu... to všechno mi řiká, že převažujou spíš kladný ohlasy. I když sám Wasteland hodnotit nemůžu, protože jsem ho nehrál, dá se z těhle čísel usuzovat, že se to lidem spíš líbí.
  • walltar
    Mě ty obě dvě hry přišli dobré, i když NV bylo mnohem lepší... ale ani jedna nebyla Fallout. Pocitově jim něco chybělo.
  • Homola Tobola, misto aby rekl Dobrovskymu, aby se zeptal Farga, co to jako ma znamenat, tak jen prozene clanek google translatorem...
  • Nestačí zvednout kameru a dát tam archaické ovládání aby z toho vznikla legendární hra jako byl Fallout. Tu hru delalo legendární něco jiného. Škoda že chlapci nepřišli na to co.
  • Chudák značka Fallout, prvně znásilněna Bethesdou a teď se chystá druhé kolo... *9* *9* *9*
  • Bethesda delala jen jeden Fallout. New Vegas byl vyborny a delal ho Obsidian
  • Ta spekulace ohledně Meantime: Van Buren mi přijde až moc divoká. To bych už spíš uvěřil, že Bethesda jim prostě dovolí udělat Fallout, ale nedovolí jim tam dát číslovku a tak udělají Fallout: Van Buren.
    Ať už to dopadne jak chce rád budu stejně. Izometrické post-apo zaměřené na jednoho hrdinu a jeho příběh vždycky přijde vhod.
  • wasteland 2 jsem nehrál, ale vzhledem k spíš negativním ohlasům se nabízí úvaha, jestli se inXile prostě nerozhodli systematicky vytěžovat hráčskou nostalgii, která jim předem zajistí odbyt i pro polovičatý tituly *7*
  • fallanga
    Pokud to je pravda, tak jen doufám, že to nebude bullshit jako Fallouty od Bethesdy.
  • vonTossis
    Snad to nepo*erou jako Wasteland 2.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit