Přejít na výpis diskuzí
Podle indicií inXile pracuje na RPG ve stylu izometrického Fallouta
9.12.2014 | Aleš Smutný
51 příspěvků
-
Pokud to je pravda, tak jen doufám, že to nebude bullshit jako Fallouty od Bethesdy.
-
-
Bethesda delala jen jeden Fallout. New Vegas byl vyborny a delal ho Obsidian
-
-
Ale vydala a zafinancovala to Bethesda. Takže je to Fallout od Bethesdy.
-
-
Takze az treba vyjde Kingdom Come:D, tak budes rikat ze to je hra od Bakaly a ne od Warhorse?
Pro me je dulezite kdo to dela,ne kdo to vydava. -
-
Já to napsal, protože jsem líný. Fallouty od Bethesdy je kratší než Fallout 3 a Fallout NV. A víš co? Vždycky se říká, že je to hra od vydavatele. Slyšel jsi někdy BF od DICE? Ne, já vždycky slýchám BF od EA.
-
-
Také se nechci hádat, podstatné je to, že když napíšu Fallouty od Bethesdy, tak tím myslím F3 a FNV.
-
Nesouhlasim,ale hadat se nebudu.
-
-
zrovna Bethesda všem dá ty svoje hnusný enginy, nadiktuje jak to má vypadat, srovnávat to s Bakalou může jen hlupec.
-
-
-
Mě ty obě dvě hry přišli dobré, i když NV bylo mnohem lepší... ale ani jedna nebyla Fallout. Pocitově jim něco chybělo.
-
-
-
Chudák značka Fallout, prvně znásilněna Bethesdou a teď se chystá druhé kolo... *9* *9* *9*
-
-
ano možná se chystá hra inspirovaná falloutem a už teď víme, že je špatná.... závidím ti věštecké schopnosti *1* *1* *1*
-
-
Staci se podivat na wastelanad a nemusi ani moc vestit ...
-
Domnivam se, ze neni treba.
-
-
-
Já bych si přála aby jednou vyšlo rpg, kde bych mohla mít vlastní dum, sbírat kytky, chodit na lov a pak předávat kožešiny nebo kovat zbrane a pod. (Mám ráda fantasy). Daly by se tam pak vymyslet i ruzne detektivní questy, nebo questy založené na dialozích a prozkoumávání a pod. Vím že rpg je z definice hra na hrdiny, a hrdinové hlavně bojují, ale mně bojování až tak moc nebaví. Nebo ne až natolik když je to hlavní náplň hry.
V tomhle byl fajn Gothic nebo i TES. -
-
RolePlayingGame
=> nema to vubec nic spolecnyho s bojovanim, muzes zcela v klidu hrat za mirumilovneho obchodnika/remeslnika/... jenze v drtivy vetsine her (alespon tech soudobych) je ti to knicemu, protoze vsechny profese jsou tak maximalne soucast systemu achievementu. Proc by totiz nekdo neco kupoval od obchodnika, kdyz mu z prvniho potkana vypadne platova zbroj ... a kazda lepsi vec je bindovana na postavu/acc ... -
Mozna Vavra tve potreby uspokoji. Nebo zkus Red Dead Redemption, je to sice western, ale lovu a sbirani kytek je tam pozehnane.
-
-
To uz ro vyslo i na PC? *2*
-
-
zkus si zahrát Terrarii, to je taková, s přivřenýma očima, odlehčená 2D verze Skyrimu
-
Vlastní dům, sbírat kytky, chodit na lov? Zkus Morrowind nebo Oblivion.
-
-
nebo skyrim
-
-
nebo daggerfall nebo arenu...
-
-
-
-
Všechny fallouty jsem si užil i když některé jako falout a jiné jen jako fajn hry, přesto každou další rád uvítám ať už bude mít v názvu cokoli.