Přejít na výpis diskuzí
Podle Kaze Hiraie PlayStation 3 ještě dech nedojde
9.6.2011 | Aleš Smutný
76 příspěvků
-
Těch deset let mne přijde hodně přitažených za vlasy, vzhledem k exponenciálnímu vývoji techniky... to pak za pět let bude konzole ve srovnání s počítačem něco jako sálový počítač na děrní štítky.
-
hele ja ted parim na xboxu pres normalni kabel a na sh*t tv a chtel sem se zeptat kdyz si koupim novou tv a budu hrat pres hdmi kabel tak zvysi mi to framerate u her? nebo to zrychli jen nahravani .... nebo v cem je to vlastne lepsi hrat pres hdmi kabel ?
-
tak pardon teď mi to došlo on chce ''stát' na ps3 ddo roku 2016?:DDDvždyť do tý doby budou pc 2x výkonější a na 100% bude xbox X
-
Nějak nechápu co se řeší vyjdou ohromně výkonné konzole a zase budou problémy na pc,a každý bude upgradovat....a po pár letech to bude jako dnes....
nějak nechápu jak jim dochází dech -
No vidíš, kdyby sis koupil konzoli za 6000, zahraješ si i Red Dead Redepmtion nebo L. A. Noire. Zlaté PC za dvanáct klacků! *1*
-
Být Kaz Hirai v době, kdy PS3 dochází dech, řeknu to samé *1* *1* *1*
-
nehovorim, ze chalan nieje idiot, ale nepise nic o tom, ze by niekoho okradal.. "crack" spomina len ako pricinu mozneho obmedzenia zo strany vyrobcu, kedy by bolo toto obmedzenie odovodnene.. ako pise "PS3 ma obmedzuje aj ked som nic zle neviviedol"
-
pokud se vesele hlasíš k okrádání vyvojářů tak si jebnutý.
-
Tak to máš fakt blbý...
-
Vždyť GTA 4 je taky přes tři roky stará hra, tak aby sis jí na rok starém počítači nezahrál. Na 5 let starém za 12000 tisíc už by se ti to těžko podařilo....
-
to XMAFIAS ty jsi vypotil kokotinu roku
-
Dobře, ale ještě řekni díky čemu to tak je. Právě díky tomu, že - jak se rádu říká - "konzole brzdí vývoj"...
-
No, jestli bys PS4 crackoval, tak to si ho snad radši opravdu nekupuj. Uděláš tím službu ostatním.
-
na nintendo ani nemyslim a PS3 prepac tych foapax" bolo uz dost zasadne je to ze si kupis pristroj s ktorym si nemozes vlastne robit co chces a aj ked si ho preplatil,, budu ti diktovat co si mozes robit s tvojim majetkom a co ne --- !!! porusuju zaklad vlastnictva. a to sa mne nepaci. ked som cocot tak craknem Xbox a potom stracam moznosti ale PS3 ma obmedzuje aj ked som nic zle neviviedol... sorry PS4 a podobne uz nedam... radsej dam investicie do fajn PC kazde 2 roky ako zivit trapne pop hry pre konzolu. vyvijane krajnou ktora jebbbe delfiny a este ich vydava za velerybie maso... japonci su poslusny ale jebbbbnuty ale ja neeeeeee!
-
To je blbost. To uz dlho neplati. Pred rokom som kupil nie moc silne PC a hram na nom akurat GTA4 a v pohode. Inac, co spravis, ked pride nova konzola a bude nulova kompatibilita starych titulov? To mozes svoje hry za stovky/tisicky eur zahodit, ked ti klakne konzola. *3*
-
no jo zase klasicka hlaska konzolisty ze musis kazdej rok cpat penize do kompu aby ti jely hry
-
Ked tak nad tym uvazujem, mas recht... jedine co to ako tak vyvracia je GOW3... absencia AA a hlavne nizke rozlisenie textur tomu dost uberaju na kvalite. (v podstate som si ps3 koli gow kupoval... no a este koli linuxu, ale to sa tu moc neprebera :D
-
No jo zase bitva mezi pc a ps3 jen bych chtel podotknout ze hlavni rozdil je v tom ze konzoli koupim a vim ze mi vsecko pojede a nebude se mi ta hra sekat u pc uz tu jistotu nikdo nema a me osobne se nelibi cpat skoro kazdy rok prachy do komponentu na pc protoze najednou uz pc nema vykon ta dana hra je uz narocna a ja kdyz nevylepsim pc tak si ji nezahraju a navic myslim si ze grafika neni u her moc dulezita hlavni je hratelnost protoze kdyz mas hru nadhernou graficky a hratelnost je na p..u tak pochybuju ze ji nekdo bude hrat a pak jsou hry s vybornou hratelnosti a horsi grafikou a lide je proste hraji vice
-
Věčnej omyl dětí školou povinných že bud konzole ta či ona může za to jak to vypadá na PC... Nefunguje to tak že copy PS3 verze, paste PC verze.
-
Co ti udělali? z mýho pohledu vyrobili zatím nejsilnější konzoli na trhu at uz z pohledu vybavení nebo nabídky exclusivit. A na tu nadále vydávají hry a vylepšujou jí... nechápu co ostatní tak sere. A proč by měla ta společnost arogantní, když už desítky let vyrábí špičkovou techniku. Spíš bych se pozastavil nad Nintendem kde ti cpou pod nos uplnou sra*ku a tváří se že je to zlatý.