Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tj to rozliseni je strasny... CoD:BO bezi dokonce v 960x544 a to je fakt prehistorie
  • Na to, aby to vizuálně vypadalo jako PS3, na to nepotřebuješ dělo. Samozřejmě hrát nejnáročnější PC tituly vyžaduje "dělo" (grafika za cca 4000-4500), ovšem ten vizuál taky překoná PS3 ve všech směrech. Taky záleží, jak je ta hra koncipovaná, pokud chtějí konzolovky dobrej vizuál, tak smrsknou prostory na úzkej koridor a další kompromisy.
  • Nemam nic proti konzolam, ale na tu grafiku co produkuju sa jednoducho nedokazem divat. Problem je, ze sa tam snazia narvat vsetky mozne moderne efekty, lenze potom ide fps do kelu (uz 30fps sa pri vacsine novych titulov zda ako svaty gral...), chyba AA, rozlisenie casto v skutocnosti pod 720p... Krajsie sa mi pozeralo na starsie tituly s jednoduchsou grafikou, ale pri 1080p a 60fps. Prave z tohoto dovodu moja PS3 zapada prachom.
  • To hej. Velkost grafickej pamate je dost obmedzujuca (nic moc textury) A AA tam nezapnes, grafika to neutiahne :/ Ale na druhej strane na to aby si hrall FullHD AAA tituly na PC tak potrebujes trochu ine delo :)
  • No, v tomto mas celkom pravdu. Pamat je mala a ak chcu peknu grafiku ide to na ukor hracieho priestoru. Treba si ale uvedomit ze napriek tomu ze RAM je mala, tak je 3x rychlejsie ako klasicka DDR3. Graficka pamat je ale znacne obmedzujuca, ale bohuzial v dajne dobre nebolo nic lepsie. Pocas vyvoja presla PS3 zo slim geforce 6800 na trochu upravneu geforce 7900GT (dnes znama ako RSX) co bola v lete roku 2006 top karta.
  • Nie. Ako priklad by som uviedol God of War 3, LA noir,... ? Respektive vyvrat mi to. Lebo mne to tak pride :)
  • Je fakt, že jsem hrál na PS3 pouze Red Dead Redemption, Uncharted 2, Saints Row 2 a Heavy Rain, než jsem ji prodal. Každopádně ten pixelfest a rozmazané textury mi rozhodně ani zdaleka neotevřely ústa, a to ani u oslavovaného Uncharted 2.
  • "Hry ktore boli vydane exkluzivne na PS3 ma grafiku rovnako dobru ako AAA tituly na pc."

To má být vtip?
  • jj a diky zvedajicim se pozadavkum hracu na grafiku se zmensuje hraci prostor her, takhle sou ze vseho tunely o sirce 2 metry
  • PS3 je slušný stroj, který těžce trpí nedostatkem paměti.
  • možné je i to, že desetiletý cyklus se bude krýt s novou konzolí, to Kaz neřekl :)
  • Tak tak, 5 let jeste urcite bude, mozna i vice, stejne jako PS2 s PS3, ale 5 let sama na vysluni nebude a to ji mam moc rad *2*
  • ono to spíš bude o tom, kdo se vytasí jako první s novo konzolí, pokud MS příjde s nějakým megabijcem, tak SONY bude chtě nechtě jít do PS4. Nová konzole bude podle mého oznámena nejdřív v roce 2013 a o tok později bude zase vlna šílenců v obchodech
  • uz im dosiel - inak by o tom neprdeli ... mam PS3 aj PC ... naj PC a potom Xbox u kamosa... PS3 ide pre paar exluzif titolov al a LBP ale uz nabuduce kupovat nebudem. ps3 predam a kupim nove PC... SONYsu arogantny a obmedzeny denenti... prerastlo im to cez hlavu...
  • Ono to je otazne. Rozdiel medzi architekturami je moc velky... Hry ktore boli vydane exkluzivne na PS3 ma grafiku rovnako dobru ako AAA tituly na pc. Samozrejme portovane hry vypadaju biedne... (dragon age 2, budiz prikladom)
    Podla mna by sa PS3 dozila omnoho dlhsie ako by bol pristup k otherOS jednoduchsi. Urobit si totiz renderovaci/vypoctovy stroj z PS3(idealne viacerych) by bolo na nezaplatenie. Skoda...
  • Nedojde, protože většina her je dělaná s ohledem na její výkon.
    Kdyby se ale hry dělaly podle výkonu pc tak by jí dech došel už tak před 4-3 roky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit