Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nooo...tak asi tak vy vyvojari melete o tech. vlastnostech her tzn...namakana grafika atd....ale řeknu vam jedno crysis nikdy nebude tak zabavny jako např, Contra, nebo super mario na
    16 bitech. nad tim by jste se meli zamyslet. jak udělat hru zabavnou a plnou napadu.... a ne nad tim jaky efekt použijete při vybuchnuti bomby...nudaaaaa.......kdysi jsem měl 486....ale pobavil jsem se daleko vic než ted z těhle nudnejch srač...........ktere jsou jen oleptané grafikou .....
  • he he. Tak nevadi. Zacinajte pracovat na novej hre ktora vyjde o rok dva na sedemrocne zelezo. Sice nikto nikoho nenuti tak kde je problem.
  • Moje geneze - Atari 800 XL, PC 386, Pentium 120, 200MMX, P3 600, P3 Tual 1,1, P4 2,4, P4 3.6, Core 2 Duo, Xbox, PS2, Gamecube,GAMEBOY Advance, X360, NDS, PS3. Nyní ze setrvačnosti Core 2 Quad 9550+9800GTX, ale jedu na tom jenom net:-))), sem tam nejaky retro. Konzole jako přístroj POUZE na hry je FASCINUJICI zalezitost a PC se mu nikdy nemuze vyrovnat. Howgh
    • Volejte Chocholouška *1*
      • No, kdyz nekomu reknu kolik penez jsem dal za hry a za chlast, obvykle me posila do blazince:-)
        • Za hry do blázince, za chlast do léčebny *2*
  • tak mam trochu pocit, ze crytek snazi usmirit pc komunitu jelikoz po jeho narazce , ze omezeni konsoli je pro hry lepsi si myslim zvedlo vlnu nevole. tak rychle snejakym prohlasenim, ze pc jsou lepsi.nevim, skoro bych jim skodolibe pral,aby na pc prodali vic her nez na tech konzolich.
  • To jsou ale kecy... Jsem pc hrac ale kdyz ctu takove ........ Tak je me blbe. Nikdo nikoho nenuti delat takove ci onake hry. Delaji to pro prachy a jeste remcaj. Povedene hry jako portal, world of goo atd. Nepotrebuji supercool cryengine a presto jsou mnohokrat zabavnejsi a prinasi mnohem vic nez crysis.
  • konzole jsou zlo....ale...bylo to tak vždycky.....konzole je nakonec levnější....jednodušší.....hlavně......teď hrajou velkou roli ty velký levný lcd televize a pak kraviny typu Kinect nebo move-----Kinect teda zatim spíš infantilí bublina, která brzo..to...........né..konzole......sem fakt nikdy nemusel....jasně, je na ně řada skvělejch her......který na PC....často ne....ale jsou jasně...zastaralý....plný kompromisů............................grafika a fyzika jsou dobré věci..........................
    • V tvém příspěvku máš sice 121 teček. Ale ve všem se pleteš..........................................................................................................................122 *2*
  • Konzole brzdí možná tak rozvoj her, jaké by chtěl dělat Crytek. Wii s nejslabším hardwarem, ukázalo mainstreemu jak se inovuje.
  • K čemu je technický vývoj vpřed, když obsah her je povětšinou primitivní, stereotypní, poměrně nudný a bez nápadu. Myslím, že by měli vývojáři přemýšlet hlavně o této skutešnosti.
    • Ono je dnes velice težký vymyslet něco "převratnýho", něco co by se zapsalo. Je to stejný jako s hudební produkcí, je tu prostor už jen pro míchání stylů a poznatků. Navíc je tu aspekt multiplatformovosti a potřeba sypat tituly z rukávů jako králíky z klobouku, protože víc her je víc peněz.
    • no jeste bych dodal, hry jsou stael pro blbejsi a sirsi hracske publikum, jsou az tak ulehceny ze uz to nejsou hry,ale primitivni mackani tlacitek ktere zvladne 60 babka, kde jsou tydoby kdy to byla vyzva pro hrace, kdy opravdu resili ze maji malo zdravia bali se vykouknout zpoza rohu. tedje vse pro blbce s autohealem a autoaimem. sice je to konec frustrace pro mene zkusene ale pocatek nudy pro stare vlky
    • Ale není právě u těchto, jak říkáš primitivních, nudných a stereotypních her, ta grafika či fyzika důležitá? Když je hratelnost sterilní a furt dokola, tak právě grafika to aspoň zachrání a vytvoří nějaký zážitek. Ja to tak mám u některých her.
      • PS: Myslím tím názor od: fiLLkiLL
      • Tak tohle je 100% opak mého názoru. O grafiku jde míň než o hratelnost a obsah hry...
        • Ale jasně že jde hlavně o obsah. Tak jsem to nemyslel. Chtěl jsem říct, že když je tom hra slabě s hratelností(např. sterotipní střílení nebo sekačka), tak aspoň ta grafika to dokáže povýšit na nějakou tu zábavu. Takových her už jsem pár dohrál.(Avatar,Dirt 2,RE5).
          • Pokud má hra slabý gameplay, tak ji nehraji, protože grafická stránka to nezachrání. A zrovna RE5 měl výborný gameplay, takže i kdyby to bylo na mnohem horší grafice, tak by to byla výborná hra...
  • naprosty souhlas. fuck off konzole. opravdova "next-gen" hra tady dlouho nebyla...
    • To je mi ale inteligentní názor.
  • Podla mna hry idu do predu len po grafickej stranke aj ked teraz sa mi zda ze sa to trosku spomalilo koli tym konzolam, da sa povedat ze idu do predu aj po technickej, s hratelnostou je to uz horsie u podaktorych hier az rozum mi zastava, ale najhorsie je to zo slobodou v hrach. Naozaj tie hry su stale o tom istom ziadna sloboda nic stale len chod najdi zabi a podobne. A najhorsie na tom je ze niektore hry vas vedu tak za rucicku ze kebyze ju hrate aj druhy krat je to presne o tom istom ako ked pozerate nejaky film. Takze tu si kladiem otazku ze naco to vobec hrat ked nic v tej hre neovplyvnim. Nieje jednoduchsie si pozriet potom cely gameplay na youtube ? Samozrejme cest vynimkam. Spomeniem tu jednu hru ktora ma milo prekvapila a vybocuje z radu hier, vola sa minecraft graficky pre niekoho možno odpudiva, ale ta sloboda je nenahraditelna. Drzim vyvojarom palce.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit