Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • GoW je pro mě nuda, od druhého dílu se to pořádně nikam neposunulo (a taky nemám rád QTE). Na Horizon jsem zvědavý, tam vidím jistý potenciál, ale bojím se, že zůstane nevyužit.
  • Proto musi clovek odpovedet ze to rusi a ze jde k upc zrovna v centru prahy by to nemel byt problem kdyz mam optiku i v nasem mensim mestecku :D kazdopadne kdyby mi vyhrozovali z o2 tak hned ukoncit
  • U mrtvém jazzu jsem teda ještě neslyšel. *1*
  • Cenově je PS4 Pro výhodnější, ale PC má zase výkonový strop někde jinde, když si připlatíš. Otázka je taky, jak dlouho ta cenová výhodnost vydrží. Vzhledem k vývoji hardwaru na PC bych tipoval, že moc dlouho ne.
  • Možná Horizon / GoW4...
  • Tady na venkove v Praze *1*
  • Pokud je tam optika je to jina trida... pokud je to ale VDSL nebo nejakej mistni wi-fi i treba se 100Mb/s tak uz to problem bude. Vsak to staci zkusit, nechat neco jet at se projede za mesic 600GB a cekat na telefon. Pripadne staci zmena majitele.
  • Tak ja ti neco povim, at si to tu nekdo precte jeste. DOBA JINDE NENI! Treba takovej net prave od O2 konkretne VDSL2 rychlost 41MB/s a up 4Mb/s kolik mysli kdo ze s tim se da projet za mesic? Klidne 500GB dat. Ja to delal par let, zavolala me operator, ze bud A) pridas 500czk to jest budes platit mesicne 1050czk nebo B) bude uplatnena silna agregace... nesouhlasil jsem. Tak uz jdu rychlosti dolu a jsem momentalne na 32Mb/s *1*
    Predstava ze budu denne koukat nebo mit pustenou TV jak to bejva v rodinach, treba celej den jen tak a tam se bude stremovat video i zminenych s kompresi 8GB tak nevim nevim...a nebo dokonce 4K.
    A pokud to je tak brutalni komprese, nelze pak prilis mluvit o blu-ray nebo 4K ale jen degradaci. Na film blu-ray koukam proto, ze chci skutecnou, poradnou kvalitu! Ne proto abych pak koukal kompresi film /3GB *9*

    Tudiz vyuzivat internet pro cloud, predstava ze tam uzivatel da vse a jeho PC je jen terminal je absolutne mimo. Uz vidim jak nahravam x TB uploadem *8* By me driv operator vypovedel a vypnul net. Jo a jen dodatek, ta vesnice se jmenuje Praha - centrum *1*
  • Jako vyrobci PC grafickych karet si za to mužou sami. Drahy je to, treba ty novy GTX 1070-80 a naco bych si to kupoval !! Jo pred 5 rokama sem měl všechny rady radeonu protože grafickej vyvoj šel kupredu, tak sem do toho vražel penize, proč vyrobci grafickych karet nedotujou vyvoj her, nebo se neohradi priti downgradu grafiky kvuji konzolim, protože vyrobci konzol to tak chteji, aby nahodou nebyla grafika na PC lepši jako na konzoli, to by pak nevypadalo hezky, a kto nevi že se tohle deje patri do jinyho stoleti tvl...naco kupovat ty novy prodraženy grafiky ??!! 4k to neutahne a na FHD mi bohate stači moje AMD HD 7970.
  • Tak on je venkov a "venkov". Na tom opravdovém venkově jsou lide mnohdy rádi za 10 Mbps od místního poskytovatele, bez možnosti pořídit něco rychlejšího, i kdyby dražšího. Z pohledu obyvatele většího města, kde je UPC, Netbox nebo podobný poskytovatel se do dobře říká, ale realita je mnohdy jinde. On totiž "satelit" u Prahy, nebo Brna, není venkov :)
  • Ale ono to tak prostě je. Kupříkladu mě je 36, zažil jsem tedy herní "zlatá devadesátá" spolu s kamarády. Ještě před pár lety nikdo z kamarádů nedal na PC dopustit, ale jak postupně zakládají rodiny, tak přecházejí na konzole, protože nechtějí do PC investovat tolik peněz. Vyšší ceny her jim nevadí, protože nejsou zpovykaní puberťáci, kteří by musel hrát novinku v den kdy vyjde a za pár měsíců je novinka za pár šupů v bazarech. A protože nemají na hraní tolik času, jako když byli svobodní študáci, tak těch her ani nekupují tolik.
    Já a ještě jeden kamarád jsem zůstali u PC, ale jen z toho důvodu, že k práci potřebujeme výkonné PC (vývoj v Javě a .NET¨) a koupit si jednou za 2 roky mainstreamovou grafiku za 5000 bez DPH není tak zásadní investice navíc, když už kupuju co 3 roky nové PC za cca 40K bez DPH. Kdybych to tak neměl, tak už si dávno na práci vystačím s nějakým business laptopem s dokovací stanicí a hrál bych jen na konzoli. I tak si tu konzoli koupím, i když ne hned. PS3 jsem si kupoval těsně před vydaním PS4, zahral na ní par her a poslal ji dal v rodiěe a PS4 si koupim, až bude dost exkluzivek, které mě zaujmou. Ale chápu, že ne každý měl to štěstí, že si před 18 lety vybral Informatiku ze které se stal lukrativní obor.
  • 60 není moc za nový - za to máš tak Ninju, který praská zadní stavba a je často osazenej Suntourem (ač jde za posledních pár let nahoru) dobrej sjezdák se pořad drží alespoň na 90 papírech a to buď skládáš, nebo využiješ služeb třeba od Canyonu, který má vcelku slušný ceny za komplet osazenej bike. A zase to zachrání bazar, kdy seženeš za 30-40 slušný Demo, M6, 720, V-10 atd.
    Koníčky tu máme asi většina, co se vyjadřuje.....a od mala :) jen má většina z nás trochu rozumu a nepořídí jednoúčelovou srajdu :-P
  • ucho
    Co se týče konkurence, je to možné.
    Unravel jsem koupil na PS4, ne na PC. A teď počítám koupím i The Thalos Principle (který snad vychází cenově i trochu lépe než na Steamu). Takže na té konkurenci možná něco bude :)
  • Jo a nekteri lidi maj tolik koničku, že nechtej vyhazovat penize ani za konzoli, a hraji na mobilu, nebo na tabletu že...ale srovnavat to muže leda MAGOR *1*
  • mechaniku jsem uz od dob PS3 nikdy nepouzil, doba je preci jen uz nekde jinde......
  • Draken69CZ
    Tak zase jsou lidi kteří dají 60 papírů za kolo a konzole jim na hraní stačí, nemusí to být jen o penězích a pokud máš víc koníčků ne každý má na to všechny provozovat na (nej)vyšší úrovni.
  • přilejme trošku oleje do ohně... ja zastávám názor že každý konzolista je buď lempl nebo lenoch. Dnešní PC dokáže složit každej, krom lemplů, ale i těm nekdo může poradit a ti co říkají ze je to drahý to je ta druha sorta lidí... bežte sakra do práce misto brečeni ze HW je drahej!!
  • Konkurence pro PC? No ani zdaleka. Ale jinak je PS4 hezký doplňek k PC, na kterém si zahraju těch pár zajímavých exkluzivek (zatím jen Bloodborne). Nic víc, nic míň.
  • Uživatelé konzolí píší příspěvky na nějakém svém počítači nebo notebooku jako každý jiný, konzole jim slouží potom na hraní jejich oblíbených her. Nepochybuji o tom, že pro vás pracovité a chytré a respektující majitele vlastních mašinek, co nemají zjevně problém ani se zácpou, je to nepochybně revoluční a překvapivá myšlenka...
  • Draken69CZ
    Co? Aha, tak určitě :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit