Přejít na výpis diskuzí
Podle Sony je hlavní konkurencí PS4 Pro klasické PC, ne Xbox One
12.9.2016 | Adam Homola
149 příspěvků
-
mohl bys mi tedy nalinkovat ty součástky z těch bazarů, abych si složil kompl za 8 tisíc s i5. Víš o tom, že k PC je potřeba i zdroj a MB, že ano?
-
GTX 770 :D
PS4 pro má Radeon 470 a to je trošku jinde. Na práci deskop je úplně na pikaču, normální člověk prauje na laptopu :D
Deskop je přežitek. -
To dohraješ za večer skoč ke kámošovi co má PS4 nebo si jí na víkend puč a Until Dawn máš vyřešený, kvůli tomu bych taky fakt nekupoval
-
Už jen to, že se bazarová vykopávka PC a nová PS4 potkávaj na stejnym hřišti neni pro Sony nic moc reklama *7* *2* *1*
-
Takže nová PS4 Pro vs. bazarová vykopávka s neznámou historií a stavu hmm hmm no fakt nevím nevím co bych si vzal :D
-
2 lolo
Synku plácáš z nevědomosti páté přes deváté. To že nerozumíš HW není nic špatného, to že neznáš
cesty, jak si za slušné peníze postavit funkční PC také ne. Né každého to baví a né každý to umí
a proto mají konzole tak širokou hráčskou základnu.
Jen pro malou ilustraci: jistě že bude stát za pendrek kancelářské PC od Dellu, kde je vcelku nelogicky silný procesor, ale už chybí grafická karta a paměti pracující na rozumné frekvenci - i takový počítač může stát klidně 15 000kč, což je dost, ale pro práci sekretářky bohatě stačí.
No a pak máš v kapse 10 000kč, co s nimi? je to vlastně žalostně málo, ale i s nimi můžeš zahrát
docela parádu, když rozumíš HW. Není zas tak těžké poskládat velmi slušné PC (netahejte mě za slovo - PC blázni co nehrají pod 120 fps, vy jste další extrém :) ssd disk, procesor i5, 8 GB RAM, 7890 + nebo GTX 770+ a máte doma funkční PC. Investice? asi 6 až 8 tisíc v bazaru.Výkon a možnosti? na úrovni stávajícího Playstationu 4. Přitom je to 6 let stará sestava. Kdo chce pohodlně hrát a nepřemýšlet - koupí konzoli a je to super. Kdo chce hrát i pracovat a neposere se a nevyskočí z okna, když mu náhodou spadnou Windows - koupí PC. Je to jednuduché. Docela by mě zajímalo, na čem tu píšou příspěvky uživatelé konzolí??? Při představě že freneticky klikají analogem na joypadu, nebo syslí textík na 4,7 displeji telefonu, jdu smíchy do kolen :-DD -
Dům, sedačku a tv? Že ty jsi zkoušel hrát The Sims *1*
-
PS4 nabízí za ty prachy podprůměrný výkon, ale pokud si někdo neni schopen připlatit, musí se holt spokojit s herním trabantem - konzole, to je takové PC pro chudé *4*
-
No, asi jak kde
-
Nikdo ale nestreamuje Blu-ray v plné kvalitě, možná tak 2 GB komprimovaný cosi. A u 4k to pak bude třeba 6 GB rip nebo nějaký upscale :) S tím, že si divák počká až se to stáhne.
A co se týče internetu u nás, není problém mít 100 Mbit/s za 300 - 500 Kč nebo u rodinnýho domu 25 Mbit/s za podobnou cenu pokud nebydlíte na samotě. -
za 12 nic nesložíš a to ještě beru, že to máš s nelegalní win. PS4 Pro nabízí za ty prachy slušný výkon, který nikdy nesložíš v PC podobě...
-
A myslis ze co, PS je za 10 tisic? =D navic s tema cenama meles nesmysly, vzdelej se na http://www.logicalincrements.com . A zda se, ze nejak opomijis fakt, ze PC za 12 tisic je vykonnejsi a univerzalnejsi, nez konzole za 8-10. O televizi, aby to nevypadalo jak rozmazly ho*no ani nemluvim, to jses v tom za 22 tisic a za to uz mas komplet sestavu i s reprakama, stolem a kreslem, ze kteryho te narozdil od gauce nebudou bolet zada. =D
-
já koukám na filmy na 27" monitoru a za prťavý bych ho fakt neoznačil, znám lidi, co mají televizi menší než můj monitor
-
Ja projedu tak 1tb mesicne pri nejmensim ale nemam o2 nemuzu soudit
-
Mysli si co chceš, mě je to jedno. Prostě na PCčko hru nekoupím a basta. PC komunita mě velmi zklamala a já osobně nehodlám být součástí něčeho takového. Samozřejmě, mohu na fórech se snažit udělat jakousi změnu sám (amíci říkaj: "Be the change you want to see in the world"), ale tohle mi přijde, že je lepší možnost, která přecijen dělá víc.
-
Jasne, takze mechanika neni potreba :D A kde tu hru pak vezmu? Stahnu z netu i zaplacenou? *1*
To je vtip dne? Pri dnesnim internet pripojeni typu domacnosti VDSL asi tezko *1*
Jednak pri vic hrach to bude x GB dat coz nedovoli operator, zavolam vam a rekne ze uplatni silnou agregaci a net vam spomali *1*
A to pozor jen u blu-ray, treba kde film ma 20-40GB. U 4K to asi nekdo ze Sony upad na hlavu *1*
4K film ma jeden treba 150GB, takova slusna hra bude mit pomerne dost pokud by byla skutecne 4K.
Tudiz po streamovani par her, muze clovek cekat rovnou snizeni rychlosti a nebo odpojeni. Jsme v CR *14* Sam reditel O2 se vyjadril ze prumernej vovcan projede 30-50GB dat *3* -
No tak to se nedivím že tě konzole nezaujali to jsou přesně typy her co se na gamepad nehodí. Při představě že bych dělal zprávu skupinky třeba v bg2 pomocí gamepadu me rozbolel hlava
-
a aby tu nekdo zas nerikal ze to lze na nakym stroji za 15 000kc jako nic... tak uvedu mam PC starej 6 let z roku 2010.
Core i5 4jadro 750 3,2Ghz (novej chladic, oc by dalo tak 3,8Ghz), grafiku Ati 5770 1GB, 16GB DDR3....
chtel jsem k tomu kartu Nvidia GTX 1070, ale nema to uz smysl jelikoz ten procak a tento PC uz stejne vse brzdi. A davat kazdy 4-5 let znova 30 000czk to kazdej nechce.
Ackoliv jsem s PC spokojen, hraje me, ale lidi rikaj ze to tezko da 60fps. -
p.s.
ješe mam rad kvalitní rpg ze starý školy -
hraju hlavne strategie, nejaky onlinovky, ted treba hraju wow