Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kdo krome duchodcu jeste kouka na tv?
  • Musí mít?
  • XorxoxTalarius
    Tak urcite Bobe *5*
  • XorxoxTalarius
    A nebo pouzijes rozbocovac a mas jedno PC napojene na televizi a pritom ho muzes pouzivat v pracovne :)
  • Ty nemas doma TV?
  • XorxoxTalarius
    PC se da slozit i za tech 10k a muzes si hrat v klidu z gauce ;)
  • To vypada jak mikrovlnka
  • No, když si k ceně PS připočítám cenu nějaké skutečně kvalitní TV s kvalitní matricí, tak sem na ceně vskutku našlapaného PC. Takže proč bych měl přejít? *3*
  • nechci vyvolat flame, ale PC u mě už před 20 lety vyhrálo díky univerzálnosti a modifikovatelnosti.
    Pro mě je "zábava" i surfování, vyřizování korespondence, práce s programy a ano, i hraní......nicméně tento balíček služeb mi konzole nikdy nenabídne v uživatelksy pohodlné variantě.

Nikdy jsem moc nerozuměl argumentu konzolistů, že stavět PC je složité a instalace OS také. Už nejsem nejmladší, takže porozumění novým technologiím pro mě už není tak rychlé jako u dnešních 10 letých dětí, ale postavení PC a instalace OS mi přijde jako něco tak triviálního, že mám někdy podezření, zda konzolový hráči nemají základní elementární nedostatky v technice a jejich hurónský řev, že Konzole je to nej, pouze zastírá jejich mírnou mentální retardaci.

S PC mohu vše a jako bonus v té nejlepší grafice......s konzolí můžu kromě hraní velký kulový a ještě s technicky slabším hardwarem, který nikdy nedovolí to, co slušné PC :)
  • Heh, asi jsem tak trochu výjimkou, protože ja naopak budu z PC přecházet na PRO. Za ty prachy to je společně s PSVR skvělá koupě.
  • Videl si tu novu PS4 Pro? Myslim, ze v Sony sa im podarilo vytvorit nove synonymum pre hnus.

Pozri si nejake moderne mITX skrinky a garantujem ti, ze najdes zopar kuskov, ktore dizjanom PS4 preskocia.
  • No pradadoxne ten Franta si tu teraz ty. Oni samozrejme az moc dobre vedia co robia a popravde si si aj krasne odpovedal. Vystudovali marketing, manazment a riadia milionovy biznis. Cize vsetko to, co hraca, ako takeho vobec trapit nemusi a trapi to len samotnu spolocnost, ktora potrebuje (logicky) hlavne zarabat. Na hracov ale zrejme kaslu uplne, ked ani dodnes nebezia hry v 1080p plynulo.

Kde je ta ich garancia? Teraz sa tu idu ukazovat s krasnym velkym napisom 4K, pricom to ziadne 4K neni, ale to im je samozrejme jedno, pretoze vystudovali marketing, manazment a vedu milionovy biznis a okolo hier ani nechodili, hlavne, ze sa to opat preda, ze Franta?
  • SI můžeš dát kousek od sebe. Mám televizi od monitoru asi dva metry od sebe několik let a jinak už to mít v životě nebudu. Zapnu fotbal a u toho můžu ještě něco hledat na netu. Za další nevím co pořád vidíte dobrýho na tom gauči... :D když jsem měl ještě PS 1 a 2, tak jsem taky hrával na gauči... jo chvíli je to super, ale sedět na nim 2 hodiny a víc je otrava, mnohem lepší je kancelářská židle (mám ji upravenou na míru), neničí záda, není pak člověk po sezení rozlámanej a je pro mě mnohem pohodlnější...
  • Lenost je hrozná vlastnost, ale kam se hrabe na trollování
  • Protože exkluzivity hlavně ty od sony :D
  • Paulcz
    Ta troška námahy je však královsky odměněna :)
  • Tyhle lidi vystudovali manazment marketing a ridi milionovy biznis, jiste o tom nejakej vesnickej franta bude vedet vic ;)
  • samozřejmě pane Bobe :D
  • Nemyslim si, pc nikdy nenabidne takovy uzivatelsky komfort jako konzole. Musite ho poskladat, starat se o kompatibilitu soucastek, instalovat programy, OS a pod. Navic nemuzete hrat v obyvaku, neda se prenaset a vypada osklive.
  • PS4 30FPS Edition *11*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit