Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja myslim, ze tato kacenka je uz dost chora po tom vsetkom co si presla. Tych zlatych vajec naznasala viac nez dost, mozno je cas aby sla na odpocinok....
    • Za něco ten kokain a humry pro vedení a managenent UBI nakupovat musej
  • Jiné prostředí a hra stejná. Kde to jen bylo? Aha...v dílech předtím *15*
    • jj, každý rok copy + paste, pak přeskinovat do jiných kulis a jede se dál. Hlavně že se pořád dá dojit
  • nejsem si přesně jistý ale nevyšlo minulí rok rovnou 2 verze Assassin's Creed? Rok předtím Unity a Rogue?
    Je snad jasné že pokud dávají dva roky za sebou po 2 hrách stejného žánru tak by mohli si dát pauzu.
    Článek jsem nečetl ale mohli by to zasadit do 1 světové války, ale to už je kapku moc moderní. Osobně bych raději kdyby se AC vrátil ke kořenům kde střelné zbraně nejsou dostupné.
    • Jack1947
      1 sv válka byla přece i v Syndicate... já bych volil pravěk po vzoru FC.Primal. *3*
  • Celá herná séria je momentálne jedna z najhorších herných sérii celkovo. Nezachránia to ani takýmito debilnými PR vyhláseniami.

Plus má tento rok výjsť watch dogs 2, ešte väčší lol.
    • Krescz
      to má jako fakt vyjít pokračování toho přehypovaného braku watch dogs? *11* srsly
      ....jop je to nejhorší serie ever, když vemeš, že to všechno začalo od plošinovky Prince of persia a pak i ty skákačky(do trojky dobrý)....přes 10 let po nás ubisoft hází běhání po zdech a skákání po střechách
      • A jak vidíš stále to lidi baví a vždycky jde přijít s něčím novým, jenom lidi od poprasku, kterej způsobil Unity přejali názor ostatních, že série je jako CoD a už to není co to bylo,hmmm... ono nic není jako dřív doba jde dál lidi, tak se s tím smiřte a nikdo vás nenutí tu hru hrát...
        • Ty si taký jednoduchý Jarda, ktorý rád béééka, že? Už si bol dnes na paši?
          • Když ti ta hra dělá tak zle, tak tě přece nikdo nenutí ať jí hraješ a jestli se tady jen snažíš, abys tím přesvědčil ostatní, tak je to zbytečný, člověk co má vlastní názor se nad tím tvým jenom pousměje, ostatně po 3 začala vlna hateů typu-"Už to není jako dřív" a od tý doby to cpou úplně všude u každý zmínky o AC sérii a už jen tak okrajově-vážně se divim, proč se nějakej Maďar, co se snaží mluvit česky zapojuje do diskuze...Už mě asi nic nepřekvapí
        • Krescz
          právě proto, že doba by měla jít dál *7* kam se AssAssin posunul za ty roky? poslední dobrý byl Black Flag a to se mohlo jmenovat dobrodruzstvi kapitana Kidda *7* a srovnání se sérií CoD je na místě
    • Momentálně, jak vidíš tak Syndicate je opět povedenější díl, takže bys ses raději neměl vůbec vyjadřovat, je vidět, že nic nevíš.
      • Predajné čísla neklamú jardo. Prestaň klamať, lebo ti nos narastie.
    • Souhlas, vylez na střechu, poté na věž, objev okolí, plň stále stejné ukoly. Opakuj po dobu cca 15 hodin už asi tak v deseti hrách. Promiňte mi, ale to fakt nechápu.
      • Přesně a stejně pohnojené je i FarCRY (od 3 dílu)
  • To přirovnání v BF pokud jde o možnosti vertikálního pohybu mě trošku děsí. BF sice byla nakonec docela dobrá hra, ale s AC neměla nic společnýho a možnosti toho krásnýho lezení po domech a střechách bylo pomálu. Zase to ale po zklamání z AC3 vynahrazoval u BF příběh i postavy (Syndicate jsem nakonec podlehl v zimní slevě za polovic a jsem rád, že jsem do toho zkusil jít - navzdory mejm řečím o hnusnym vyblitym Londýnu a downgrade grafiky oproti Unity hra vypadá i tak nádherně a pocitově pokud jde o příběh i prostředí to je jako kdybych hrál Brotherhood nebo Revelations, po všech těch zklamáních jde o super a dústojnej návrat AC). Hlavně ať nový AC už nedělají v Montrealu, imho jsou už slušně vyhořelí, důkaz je docela dobrý Syndicate od pobočky v Quebecu.
  • Že by Prince of Persia v barvách AC? *3*
  • Může mi prosím někdo říci, kdy tato přihlouplá a stále se opakující reskinovaná pitomost už proboha skončí?
    • Meznia
      Až si ji přestanou i nenároční hráči kupovat.
      • Ristoro
        Já se považuji za docela náročného hráče a přesto si AC kupuji, protože mě prostě baví a v žádné jiné hře není takové prostředí + hlavní postavy jako Ezio nebo Edward jsou fakt super, jsem divný? Nebo bych si to měl přestat kupovat, protože to říkají ostatní?
        • ChallengerCZ
          si piš, podle některých trollů musíš okamžitě přestat hrát a nejlépe přesedlat jen na indie hry, abys byl IN. No a ještě lépe pokud to bude mít 8 bit grafiku, necháš si narůst vousy a stane se s tebe hipster a jsi dokonalý případ dnešního mladého muže :)
          • Tilwaen
            Dnešního mladého muže možná, typického místního diskutéra určitě ne. To byste museli z assassínů přesedlat rovnou na Dark Souls a Bloodborne.
          • Jack1947
            Já myslel že indie je spíše IN v řadách starších ročníků aler zdá se že už i oni se jim přejedly. *7*
        • Kazíš přece herní průmysl, voe. Alespoň teda podle nejnovějších studiích místní trotls grupy, kde žádný bavit a chci prostě neexistuje. Tak bacha na to, nejdeš moc s dobou..
  • Hele upřímě, koho tahle série ještě vůbec zajímá?

Já ji vzdal už po nezajímavé a nudné trojce...
    • Já vlastním všechny díly a kromě AC1 ( dohrané jednou a stačilo ), AC3, AC4 ( rozehrané ), AC Unity ( dohrané jednou a stačilo ) a AC Syndicate ( rozehrané ), jsem všechny díly dojel několikrát a baví mě to. :-)
    • Očividně dost lidí, když se stále prodává po milionech kusů.
  • To neni herni studio, je to tovarna na spotrebni zbozi a neni zadnej duvod zastavit produkci.
    Pokud letos vynechaji tak pristi rok musi dohnat normu a vydat aspon dva dily.
  • Mart9
    Jestli letos nevyjde vůbec žádné AC, celý únor 2017 nenapíšu do diskuse ani jeden příspěvek.
    • Vojta_Ilavsky
      Je oznámený Chronicles v Indii a Rusku. Bohudík pro nás.
      • Mart9
        Tak co to je za nadpis. Takže jsem už teď vyhrál.
        • bohužel

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit