Přejít na výpis diskuzí
Podle tvůrce Braidu jsou sociální hry „zlo“
16.2.2011 | Aleš Smutný
23 příspěvků
-
Kdo nechce hrat to nemusi a tudiz se tomu zlu i vyhne, ale berte to jen jako moznost. Lepsi kdyz nekdo svoje zle pudy vypusti u hry, nez pak v realu *3*
-
"Je otázkou, zda tuto hranici nepřekročil kromě mnoha hráčů těchto her i Blow."
musi jebat. ked na nieco poukazuje tak to musi byt preto ze jemu samemu z toho jebe? neviem vas pochopit, ani trochu, nech sa snazim ako kolvek. tie vase samostatne dedukcie mi pridu neuveritelne prijebane -
Pár dní nazad tu bol steroidne nadupaný a vyhranený článok o tom ako sa Fox News naváža do hier. Z hysterických Fox v ňom ten samý autor robil pripečených buranských volov. Nemám dôvod hájiť Fox, ale nedá mi zlomyselne sa neuškŕňať keď vidím, ako náhle podstatne chápavejší mr. Smutný cituje pána Blowa ktorý brnká rovnako priblblý song, len unplugged. To má cenu sa Blowom zaoberať serióznejšie len preto, lebo miesto kresťanského aktivistu tu fňuká sociálne-liberálny spasiteľ humanity? Pche .. :)
-
Pokud se budeme bavit skutecne jen o facebookovych hrach,tak najdou se tam i zabavne skvosty,ktere rozhodne nejsou jen tupou klikackou a ke kterym nepotrebujete zadne pratele jako zdroje (namatkou me napada treba Dungeon Overlord). 95 procent facebookovych her jsou ale neskutecne odpady,to je pravda.
-
prijde mi to nesmysl.. :)
-
Problém je také v tom, že spousta lidí, zejména v ČR (min. v porovnání s USA) úplně nepochopili ideu Facebooku a přistupují k němu jen jako k dalšímu typu internetové komunikace (typu ICQ), ne jako ke skutečné síti přátel, kde si přidáte opravdu jen ty lidi, které osobně znáte, a se kterými máte zájem se osobně bavit (z čehož plyne, že si tam pak také dáte svou opravdovou fotku, ne avatara, jak je, opět u nás, žel bohu zvykem).
Jinak s Blowem souhlasím, takhle jsem nad tím nepřemýšlel, ale podle mě má pravdu. -
-
Souhlas. Bohužel dnešní mládež to považují za Xchat a Líbím se ti v lepším provedení. Sám facebook mám na jednu stránku to není špatná věc ale na tu druhou když nebyl dalo se taky žít a ty jejich hry to se snad nedá ani nazvat hra!.
-
Účet jsem deaktivoval a je klid xD ale ty hry jsou opravdu děsný a to se tu nemluví ještě o kvízech a hromadě jinejch hovadin
-