Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • takovej akčnější Silent Hill takhle od pohledu
  • Tak uvidíme jak se Bloodborne vyvrbí, třebas přinese zase nějaké WoW/WTF momenty jako první Demons Souls :), když bude zas zasazen jinak, do jiného univerza s jiným pozadím a jinými charakteristikami atp.
  • kde?
  • Škoda že se nepotvrdilo, tešil jsem se na Demons Souls 2. Nějak se mi víc líbila celkově tématika Boletárie a způsob změny v ducha při smrti hráče (a s tím spojené vlastnosti chování nepřátel ... když byl hráč duch tak mu nechrastilo brnění a nepřátelé ho neslyšeli atp.). Namísto zombáků kterejch je teď všude přezombeno :).
  • V ukázkách ani zrnko otevřeného prostoru. Škoda.
  • Tak to snad uz je patrne z toho videa, ze je to jak pres kopirak DS.
  • maros.goc
    O com to ty sakra trepes? Take chujoviny si pis pod novinkami hier ako Manhunt, Postal 2 ci RapeLay, ale nie pri Bloodborne ktory zosobnuje nadherne dostojnu temnotu a elegantnu tuzobnu podstatu pekelnych vizii....cize velke umenie... A teraz sup sup do kostola a vyspovedat sa
  • maros.goc
    Ja tiez :-D pocuvam satanisticky black metal, ci zvrateny deathmetal, no tebou spominanu muchu ja zabiť proste nedokážem a snazim sa ju dostat von cez okno, ak sa mi to nedari, tak ju proste necham lietať po dome :-D
  • maros.goc
    To je umenie
  • Lawliet
    Ty si asi pleteš lidskou povahu s nějakýma motýlkama.
  • Malleth
    To dělá aby hra byla realističtější. Jak bylo kdysi řečeno v Matrixu, člověk definuje realitu skrz strach a utrpení *3*
  • wenceslaus
    ihmo hry by měli člověka bavit, ne vést nebo vychovávat.
  • wenceslaus
    Nemyslím. Zdravý člověk dokáže rozlišit zážitek (hru, film, hudbu...) od skutečnosti.
    Osobně mám moc rád setting jako je World of Darkness a poslouchám nejvíc hudbu od grunge po NIN, ale pokládám se za optimistu-idealistu co raději otevře okno než aby zabil mouchu :-D
  • Jack1947
    Není to hra pro tebe tak to nechej být. *3*
  • ten človek (hidetaky mizajaiky) je nemocny. ja mam rad temne hry ale tohle je, nevim jak to presne vyjadrit, jakoby "satanisticke". A imo hry by meli človeka vest k nečemu pozitivnímu, hlavne když je to delane pro mlade lidi. negativnich veci je dost v skutečnem svete
  • kotouly pujdou delat jestli sis nevsiml a taky jsem videl neco jako stit
  • Problem bude v tom, ze Sakuraba dovede hudbou vystihnout a ilustrovat dusi hry. Jenze tam kde nic neni, ani smrt nebere ☺
  • Malleth
    Pro mě byl taky soundtrack ke dvojce slabej. Přišlo mi to jako rutina. Asi tak tři skladby trochu vyčnívali, ale jinak nuda. DS1 a třeba Eternal Sonata, kterou taky dělal byli úplně jinde.
  • Malleth
    This Curse
    This Nightmare
    This Battle
    How will it end?
    http://static.giantbomb.com/uploads/scale_super/7/77538/2579273-5181428596-14619.jpg
  • maros.goc
    2ka ma pomalsie a menej epicke, resp menej chytlave ako 1 ale určite nema 2ka ten ost horsi.... Holt sakuraba robi rocne 300 skladieb, za tie roky sa pripadny stereotyp proste musel niekde ukazat... Som zvedavy kto robil ten vo videu, fantázia

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit