Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Výborná hra to je, ale už to není takový Art jako jednička... Ale tohle vypadá znovu na umělecké dílo...
  • Mrtvola mrtvého čokla :-D
  • seprah
    ¨vypadá to úžasně. DS2 byly výborná hra, ale moc jsem se těšil a doufal, že Miyazaki se zase vytasí s nějakým "Souls" titulem. Nemá t sice Souls v názvu, ale ten feeling z toho jasně dýchá a ani absence štítu mi nijak nevadí, tohle prostě bude zase jednou bomba, která mě přiková k židli na pěkných pár desítek hodin. Jen doufám, že se mi nějakým způsobem podaří odstřihnout od všech gameplay záběrů a všemožných informací, abych pak doslova vešel do neznáma *1*
  • to je ale líbezná vesnička, akorát nechápu proč jsou všude ty portály, v Japonsku asi už ani nepoužívaj dveře a všude maj jen portály
  • Však uvidíme... *3*
  • Tak si poslechni jeho soundtracky k jednicce i dvojce a srovnej si je. Ten novejsi moje usni bubinky zrovna dvakrat nerozvibrovava – jen pusa ma tendenci zivat.
  • Keyz
    To bych rovnou volal pohřebák *15*
  • Malleth
    Volejte záchranku. Měl sem pocit že se mi na chvíli zastavilo srdce
  • Lawliet
    Jako další DS. Na DS už je podle mě pramálo, co vylepšovat (soudím podle jedničky) Herní mechaniky jsou zvládnutý na jedničku a co není rozbitý, netřeba opravovat.

Na druhou stranu dělat podle mě do nekonečna pokračování DS a ždímat značku a universe by bylo nanic a jen by mi to hru znechutilo u stopadesáteho třetího pokračování. Pokud ovšem vezmou onu vypilovanou techniku a šoupnou ji do nového "kabátku"/světa a přidají nějaké identické prvky nové hry, tak proč né? Milovník hardcorové rubačky může jásat! Má přesně ten typ hry, co miluje a nepocituje hořkou pachuť ždímání universa.
  • P1trs
    hm vypada jako ze to maj uz skoro hotovy, jinak v podstate DS akorat bez stitu a kotoulu
  • maros.goc
    Co chyba tomu soundtracku? Motoi Sakuraba je génius
  • Trochu mi to připomíná i skvělé Nightmare creature 2
  • Lawliet
    To je hodně špatný přirovnání. *1*
  • Miyazaki, Miyazaki... DIKY! Byt hre v nazvu schazi sluvko SOULS, tak rodina DNA v krvi ji kolujici se nezapre! Stycnych bodu je vic nez dost a z bossu mi az ukapla palcive radostna slza. Nekde jsem snad zaslechl, ze cilem tehle hry je lamat hracum skze gamepady, klavesnice, mysi, volanty a kdo vi co jeste ruce a tim tocit motory jejich trpelivosti do ruda – narozdil od druhych Dark Souls se da v tomhle pripade podobnymu tvrzeni verit. I hudba z teastu ma to co chybi celemu soundtracku z aktualni Souls hry – "I WANT TO DIE FOR A REASON THIS TIME! PLEASE."
  • Jak sprasená? Dvojka je dost dobrý port, graficky dost vylepšena, plynulé FPS, bleskové načítaní co víc si přát??? K+M se už taky dá, sám jsem to jen tak ze zvědavosti zkoušel a bez problémů. Sice to není nejlepší letošní port, to je bezesporu Lords of Shadow 2, ale také není nejhorší- tady máme nového Wolfa, kterému se nenačítají textury, propady FPS jsou limitující hraní, další špatný port je i nový Thief, který nesmyslně žere 2.4 VRAM, což je naprosto ujeté, když hra nemá ani pořádné hd textury
  • Keyz
    Jestli bude zprasená tak snad ne.
  • Nemusíš se vůbec obávat, jelikož hru vydává Sony, tak ji na PC nikdy neuvidíš....
  • kennyB
    Sakryš, vypadá to skvěle. Ať je to v DS stylu, prosím.
  • tomocz
    No popravdě ona i na PC stála za prd :D Ale je fakt, že když je to na PS4 a nejsou omezený starýma konzolema, tak by to mohlo vypadat líp...
  • PravyMonty
    Co jsem slyšel, tak ta grafika se v DkS2 lišila od těch pre-release záběrů lišila, protože by to PS3 a X360 nerozdýchaly(Nejsem členem PC master race, jenom píšu fakt). Toto naštěstí vychází pouze na PS4, takže se (snad) není čeho bát.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit