Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trochu mi to připomíná i skvělé Nightmare creature 2
  • Miyazaki, Miyazaki... DIKY! Byt hre v nazvu schazi sluvko SOULS, tak rodina DNA v krvi ji kolujici se nezapre! Stycnych bodu je vic nez dost a z bossu mi az ukapla palcive radostna slza. Nekde jsem snad zaslechl, ze cilem tehle hry je lamat hracum skze gamepady, klavesnice, mysi, volanty a kdo vi co jeste ruce a tim tocit motory jejich trpelivosti do ruda – narozdil od druhych Dark Souls se da v tomhle pripade podobnymu tvrzeni verit. I hudba z teastu ma to co chybi celemu soundtracku z aktualni Souls hry – "I WANT TO DIE FOR A REASON THIS TIME! PLEASE."
    • maros.goc
      Co chyba tomu soundtracku? Motoi Sakuraba je génius
      • Tak si poslechni jeho soundtracky k jednicce i dvojce a srovnej si je. Ten novejsi moje usni bubinky zrovna dvakrat nerozvibrovava – jen pusa ma tendenci zivat.
        • maros.goc
          2ka ma pomalsie a menej epicke, resp menej chytlave ako 1 ale určite nema 2ka ten ost horsi.... Holt sakuraba robi rocne 300 skladieb, za tie roky sa pripadny stereotyp proste musel niekde ukazat... Som zvedavy kto robil ten vo videu, fantázia
          • Malleth
            Pro mě byl taky soundtrack ke dvojce slabej. Přišlo mi to jako rutina. Asi tak tři skladby trochu vyčnívali, ale jinak nuda. DS1 a třeba Eternal Sonata, kterou taky dělal byli úplně jinde.
            • Problem bude v tom, ze Sakuraba dovede hudbou vystihnout a ilustrovat dusi hry. Jenze tam kde nic neni, ani smrt nebere ☺
  • kennyB
    Sakryš, vypadá to skvěle. Ať je to v DS stylu, prosím.
    • Tak to snad uz je patrne z toho videa, ze je to jak pres kopirak DS.
  • Uz vidim tu zprasenou PC verzi :), jestli se ovsem na ni vubec tenrokrat dostane.
    • Keyz
      Jestli bude zprasená tak snad ne.
      • Jak sprasená? Dvojka je dost dobrý port, graficky dost vylepšena, plynulé FPS, bleskové načítaní co víc si přát??? K+M se už taky dá, sám jsem to jen tak ze zvědavosti zkoušel a bez problémů. Sice to není nejlepší letošní port, to je bezesporu Lords of Shadow 2, ale také není nejhorší- tady máme nového Wolfa, kterému se nenačítají textury, propady FPS jsou limitující hraní, další špatný port je i nový Thief, který nesmyslně žere 2.4 VRAM, což je naprosto ujeté, když hra nemá ani pořádné hd textury
    • Nemusíš se vůbec obávat, jelikož hru vydává Sony, tak ji na PC nikdy neuvidíš....
  • Takovej gothic God of war. Zatím to tak na mě působí. Sice to nebude tak zběsilé, ale trochu mi tu hru evokuje.
    • Lawliet
      To je hodně špatný přirovnání. *1*
      • Však uvidíme... *3*
  • PravyMonty
    Z toho traileru to vypadá, že tam budou nějaké stealth prvky(jak schovával mrtvolu mrtvého čokla) a že bude hlavní hrdina/hrdinka loven/a měšťany(chodí tam naštvané davy s loučemi, jakoby chtěli někoho upálit a hrdina vypadá podezřele nelidsky).
    • Mrtvola mrtvého čokla :-D
  • tomocz
    No ne, ono to i graficky vypadá docela dobře. Teď jenom ještě jak to bude vypadat až to vyjde (ano narážím na gameplay záběry DS2 před vydáním vs. finální verze)...
    • PravyMonty
      Co jsem slyšel, tak ta grafika se v DkS2 lišila od těch pre-release záběrů lišila, protože by to PS3 a X360 nerozdýchaly(Nejsem členem PC master race, jenom píšu fakt). Toto naštěstí vychází pouze na PS4, takže se (snad) není čeho bát.
      • tomocz
        No popravdě ona i na PC stála za prd :D Ale je fakt, že když je to na PS4 a nejsou omezený starýma konzolema, tak by to mohlo vypadat líp...
  • PreidaQ
    No ačkoliv na mě trailer z E3 působil velmi atmosfericky a vypadal úchvatně, tak tohle mi připadá až moc spíš "jenom" jako další DS.. což je možná trochu škoda. Uvidíme.
    • Lawliet
      Jako další DS. Na DS už je podle mě pramálo, co vylepšovat (soudím podle jedničky) Herní mechaniky jsou zvládnutý na jedničku a co není rozbitý, netřeba opravovat.

Na druhou stranu dělat podle mě do nekonečna pokračování DS a ždímat značku a universe by bylo nanic a jen by mi to hru znechutilo u stopadesáteho třetího pokračování. Pokud ovšem vezmou onu vypilovanou techniku a šoupnou ji do nového "kabátku"/světa a přidají nějaké identické prvky nové hry, tak proč né? Milovník hardcorové rubačky může jásat! Má přesně ten typ hry, co miluje a nepocituje hořkou pachuť ždímání universa.
  • XXHUGOXX
    Awesome ! *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit