Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ataker
    No jak už tady někdo psal, že to bude spíš Battlefield Bad Company 3, tak já si to myslím také... jen chcou beztak nalákat tím názvem Battlefield 3 víc PC hráčů.
  • ked pride cas mal by ti prist mail s kodom myslim
  • mne na BF 3 vadi jedina vec ze DICE z toho spravili BC 3 tie ich slova ako sa to na BC nebude podobat a ze to bude pravy nastupca BF serie.... keci
  • ja mam MoH limitku ale nevím jak se dostanu na tu betu jak se tam dostanu abych mohl hrat
  • at pisou cokoliv, vetsine lidi musi byt jasne, ze do bety se casem dostane uplne kazdy. bude to pecka, oni to vi, takze proc kazdeho nenavnadit ochutnavkou. chcou jen utisit ty, kteri si kvuli bf3 koupili moh. a nebo vas chcou donutit si to koupit...kazdopadne si to zahraje kazdy. vim to ne, pisu z vetraci sachty budovy EA!! *8*
  • Protože EA
  • Ataker
    lidi nereagovat!
  • pokud odstranili problem z bc2 (teda nehratelnost) tak si to možná aj zahrám, ale nejspíš až tak 5 měsícú po vydání než se od trhnu od mw3, a děte už do prd@le s tím multiplayerem jen to ty hry kazí...
  • hrozně funny přirovnání :D
  • Tak já jsem to je zkusil kdyby náhodou :D ... do Bety klidně počkám. Akorát tenhle naprostý RANDOM systém odesílání pozvánek je mi záhadou. (stačí jenom mít Vet rank 1 a máte stejnou šanci jako lidi s Vet 8 apod.) Spoustu pozvánek dostalo spoustu konzolistů a nebo lidi s PC, které Bf3 neutáhne... čekal bych trochu lepší systém výběru... *7* Uvidíme jak bude probíhat Beta.
  • Beta jako takova neni podminovana vlastnictvim hry, majitele MoH dostanou pouze prednostni pristup a casove omezenou exkluzivitu. *6*
  • Beta by se mela stahovat prostrednictvim Originu ale jak presne to bude fungovat se zavcas dozvime.
  • MoH uz vychazelo s tim ze v nekterych edicich bude pristup do bety BF3. A ti kteri si ho v dobe premiery kupovali tak rozhodne ne kvuli tomu ze se nekdy podivaji do nejake bety. A pokud si ho ted jen kvuli tomu koupi tak to je jen jejich boj. *6*
  • Ataker
    Díky za odpověď :)
  • Ja take zadny email nedostal, u me to bylo zrejme tim ze jsem az do nedavna nemel overeny email?! Ale dle vyjadreni DICE to neni rozhodujici, pokud mas MoH v patricne edici mas automaticky rezervovany pristup do bety. *5*
  • Beta podobná tomu z BC2 určitě bude taky
  • Alpha je stejne jen osekana full verze na zjisteni stability serveru apod.. feedback je taky docela dulezitej.. nechapu, ze nemuzete vydrzet do bety, ktera uz je v podstate jako demo :D..
  • Kdybys náhodou nevěděl co s ním tak mi ho klidně můžeš poslat na mail kovy.petr@seznam.cz :) Na mě se nedostalo :(
  • Rekl bych, ze je trosku divny ukoncit prihlaska v pulce se slovy "You cant participate." Obzvlast, kdyz na oficialnim foru pisou, ze je potreba splnit urcite podminky.
  • Dostal jsem se do alphy.. ale mám Win. XP :(((((((((((((((((

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit