Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dojmy z alphatestu: Od COD se to moc neliší, hratelnost je velice podobná. Zničitelné prostředí? Ale kdeže, pár nascryptovaných míst která se po zásahu něčím silnější zhroutí - myšleno jako past na nepřítele(pod."výbušné barely"). Chování zbraní je velice arkádové, celý je to taková FPS arkáda asi jako AvP multiplayer(zabíjení zblízka).
    • skratka posledny pravy battlefield bol BF 2142 potom tu mame novu arkadovejsiu a konzolovejsiu etapu s nazvom Bad Company zameranu pre masy coz by nebolo zle ale toto viedlo k zjednoduseniu gameplayu a odobratiu hlavnych prvkov a nahradeniu roznymi blbostami niekedy az strasne lamerskymi ako 3D spotting (WH)
  • Alpha je stejne jen osekana full verze na zjisteni stability serveru apod.. feedback je taky docela dulezitej.. nechapu, ze nemuzete vydrzet do bety, ktera uz je v podstate jako demo :D..
    • Tak já jsem to je zkusil kdyby náhodou :D ... do Bety klidně počkám. Akorát tenhle naprostý RANDOM systém odesílání pozvánek je mi záhadou. (stačí jenom mít Vet rank 1 a máte stejnou šanci jako lidi s Vet 8 apod.) Spoustu pozvánek dostalo spoustu konzolistů a nebo lidi s PC, které Bf3 neutáhne... čekal bych trochu lepší systém výběru... *7* Uvidíme jak bude probíhat Beta.
  • Poskodit budovy pujde jenom u tech kde se bude dat vlezt. Jinak tam budou jenom takovy flicky na zdech. A u tech, ktere pujdou poskodit tak pujde znicit jenom vrchni poschodi. Rozumej prvni mozna ale jenom mozna i druhe. Prizemi neznicite. Tedy pocitejte ve meste vzdy maximalne jednu rozni budovu na jednu ulici, u ktere pujde znicit prvni poschodi. Zazracnej Frosbite2, ktery nejde ani modovat jak je slozitej. Nic moc teda.
    • obracenyKybl
      Tak tady jde asi o blaho level designu. Takřka kompletní destrukce (až na opravdu velké a důležité budovy - jsou v nich vlajky) v BC2 je fajn, ale přijde mi až moc rychlá. Já nevím, za jak dlouho tank rozstřílí barák v reálu, ale občas se stane (ve hře), že je vše zničené opravdu až moc rychle a snadno. To pak na mapě už nic není *4*
      Navíc možnost zničit budovy s těma kravinama uvnitř v rushi (sakra, hraju to rok a půl a pořád nemám tušení, co to má přesně být *1* ) je otrava. Některé body (skoro celé mapy) jsou takřka neubránitelné
      • Jak to, ze tam nic neni? Sou tam sutiny snad, ne. Tak v cem bude BF3 jiny jako MW. Chce to proste interakci s prostredim. Na BFBC2 se mi libi, ze to tam opravdu vypada jako kdyz se tam prozene valka. Diry v zemi, pokacene stromy, rozborene baraky.
        • obracenyKybl
          Tak samozřejmě, že tam zůstanou sutiny. Já to myslel, tak, že z těch baráků tam nezůstane nic (=> už se do nich nedá lozit *4* ). Také se mi ta interaktivita s prostředím líbí, ale můj osobní dojem je takový, že je to všechno až moc rychlé (realističnost vs hratelnost) a předvídatelné.
          Zatím se jedná o alpha verzi hry, fůra věcí může být vypnuta. Navíc je mapa situovaná do městské zástavby. Nevím, jak je mapa ohraničená (tipoval bych budovy/zátarasy), ale jak říkám, tady jde asi o záměr v level designu, kdy jsou souboje sitouvané do budov a byla by blbost je zničit (v BC2 jsou tam aspoň nepřekonatelné kopce, voda - ničit můžem všechno ). Nevím, uvidí se v conquestu... *4*
  • pokud odstranili problem z bc2 (teda nehratelnost) tak si to možná aj zahrám, ale nejspíš až tak 5 měsícú po vydání než se od trhnu od mw3, a děte už do prd@le s tím multiplayerem jen to ty hry kazí...
    • Ataker
      lidi nereagovat!
      • Mel jsi spise napsat "nekrmit trola" *4*
  • at pisou cokoliv, vetsine lidi musi byt jasne, ze do bety se casem dostane uplne kazdy. bude to pecka, oni to vi, takze proc kazdeho nenavnadit ochutnavkou. chcou jen utisit ty, kteri si kvuli bf3 koupili moh. a nebo vas chcou donutit si to koupit...kazdopadne si to zahraje kazdy. vim to ne, pisu z vetraci sachty budovy EA!! *8*
  • ja mam MoH limitku ale nevím jak se dostanu na tu betu jak se tam dostanu abych mohl hrat
    • ked pride cas mal by ti prist mail s kodom myslim
  • Obávám se , že Battlefield se začíná velmi podobat CoD. A to ,že je tam bude neuvěřitelné zničitelné prostředí, je supr. Ale z ukázek jaksi nevidím ,co bych zničit mohl. Samozřejmě je na posuzování brzo,a proto jako věrný fanoušek battlefieldu se chci zeptat. Nevíte kdy má ta beta vyjít_???
  • DICE hlavne tvrdia ze MOH LE z druhej ruky ti neumozni hrat betu ... tak naco ten bazzar ?
  • tak počkat mám ten MoH ale jako kam by mě měl přijít emeil?? a jak to jako s tou betou bude??? jak ju stahnu a budu hrát?? jak potvrdím, že jsu vlastníkem limitované edice MoH
    • musim MoH zaregistrovat pres Origin. Staci v Originu pridat tve sn.
  • Jazz
    Kravina, invite do Alphy je naprosto čistě RANDOM
    Je úplně jedno, jestli jste u newsletteru nebo máte Veteran status, je to prostě RANDOM
    • Asi tam nejake omezeni bude, zkousel jsem se tam prihlasit s nove vytvorenim ACC a napsalo mi to, ze o takovy nemaji zajem :)
      • Jazz
        Nepovídej, to píše každýmu...
        Teda krom těch cucáků, co se tam dostali *16*
        • Rekl bych, ze je trosku divny ukoncit prihlaska v pulce se slovy "You cant participate." Obzvlast, kdyz na oficialnim foru pisou, ze je potreba splnit urcite podminky.
    • přesně tak, je to tak random, že včera moje babka dostala pozvánku ... *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit