Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ataker
    Já to nechápu jo mám Medal of honor limitovanou edici a taky ten kousek papírku s označením Battlefield 3 beta, ale pokud už rozesílali pozvánky, tak v tom případě jsem to omylem smazal, takže v tom spočívá má otázka... budu si moct vyzkoušet betu i bez toho jejich emailu? Nezasílají tím emailem třeba key do bety? Jsem natvrdlý :)
    • Ja take zadny email nedostal, u me to bylo zrejme tim ze jsem az do nedavna nemel overeny email?! Ale dle vyjadreni DICE to neni rozhodujici, pokud mas MoH v patricne edici mas automaticky rezervovany pristup do bety. *5*
      • Ataker
        Díky za odpověď :)
        • Beta by se mela stahovat prostrednictvim Originu ale jak presne to bude fungovat se zavcas dozvime.
  • Nikdo nikde nerika, ze ucast v bete je podminena vlastnictvim MOH. na blogu se jenom rika, ze vslatnici MOH budou mit pristup. Coz je jenom lacinej trik, jak jetse nejaky MOH prodat. Jinak to stejne bude jako s BC2, kdo si poridi pre-order, tak bude hrat betu, coz je ostatne stejne jedinej poradnej duvod pro jakoukoliv predobjednavku (bez bety jsou vsechny predobjednavky jenom blbost).
    • MoH uz vychazelo s tim ze v nekterych edicich bude pristup do bety BF3. A ti kteri si ho v dobe premiery kupovali tak rozhodne ne kvuli tomu ze se nekdy podivaji do nejake bety. A pokud si ho ted jen kvuli tomu koupi tak to je jen jejich boj. *6*
  • Tak som prehrabal DVD a zistil som, ze mam tiez tu limitku aj s pozvankou k bete BF3. Este som to ani nemal nainstalovane, hoci to mam kupene uz par mesiacov :)
  • Tohle nechápu. Podmiňovat beta test veleočekávané hry vlastnictvím veledebilní hry (SP MOH)*10* , bez urážky
    • Protože EA
    • hrozně funny přirovnání :D
    • Beta jako takova neni podminovana vlastnictvim hry, majitele MoH dostanou pouze prednostni pristup a casove omezenou exkluzivitu. *6*
  • Ano! Dostala jsem pozvánku do BF3 bety! To bude ale pařba, jak vy mladí říkáte *15*
  • Koho zajímá nějaká alpha? Nevím proč sou z toho všichni tak vystříklí...
  • Nechapu proc to podminuji nejakou koupi MOH.
    V BFBC2 byl betatest mesic pred vydanim pro vsechny volny. Jedna mapa, RUSH. Podle me nejlepsi reklama jakou mohli udelat. Lepsi nez kdyz budou valit prachy do kdejakych relaci nebo reklam.
    • Beta podobná tomu z BC2 určitě bude taky
    • MishKonn
      Proč vydávat demo, když si můžete ukázkou odladit hru... *3*
  • Jazz
    Kravina, invite do Alphy je naprosto čistě RANDOM
    Je úplně jedno, jestli jste u newsletteru nebo máte Veteran status, je to prostě RANDOM
    • Asi tam nejake omezeni bude, zkousel jsem se tam prihlasit s nove vytvorenim ACC a napsalo mi to, ze o takovy nemaji zajem :)
      • Jazz
        Nepovídej, to píše každýmu...
        Teda krom těch cucáků, co se tam dostali *16*
        • Rekl bych, ze je trosku divny ukoncit prihlaska v pulce se slovy "You cant participate." Obzvlast, kdyz na oficialnim foru pisou, ze je potreba splnit urcite podminky.
    • přesně tak, je to tak random, že včera moje babka dostala pozvánku ... *7*
  • tak počkat mám ten MoH ale jako kam by mě měl přijít emeil?? a jak to jako s tou betou bude??? jak ju stahnu a budu hrát?? jak potvrdím, že jsu vlastníkem limitované edice MoH
    • musim MoH zaregistrovat pres Origin. Staci v Originu pridat tve sn.
  • DICE hlavne tvrdia ze MOH LE z druhej ruky ti neumozni hrat betu ... tak naco ten bazzar ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit