Přejít na výpis diskuzí
Podpora PSX her pro PS Vita přijde s fw 1.8, co si zahrajete?
3.7.2012 | Petr Poláček
53 příspěvků
-
ps2 emuluješ na pc .... proto psal že by je sony muselo předělat, potom ty hry nejsou vubec narocne..... nebo si snad myslys že hd reedice jsou jen emulace se zapnutým vyhlazováním *3*
-
Bejt vtipnej je fajn, ale dělat kvůli tomu ze sebe blbce... Řidiči z povolání nejsou jen autobusáci. Taxikáři, když jim nejde kšeft, často čučej na přenosný DVD přehrávače. Kamioňáci zas koukaj na film (bohužel nejenom, když uváznou v zácpě nebo když maj povinný přestávky). Řidiči dálkovejch autobusů se často střídají, protože musí dodržovat zákonem stanovený přestávky. Řidiči některejch míň vytíženejch spojů MHD zas klidně půl hodiny nebo hodinu stojí na točně. Možná tak řidiči přepravních společností jako je PPL nebo Česká Pošta na handheld fakt moc času mít nebudou, ale pokud bys zapojil představivost, určitě bys ještě na něco přišel.
A mimochodem nepracuju u žádný dopravní společnosti, jen se občas koukám i jinam než jen do monitoru *3* -
Jsi si zapomnel vit prasek, vid? *1*
-
No já občas cestuju, abych se přesunul z místa A na místo B. Samotná cesta mě nezajímá a otravuje mě, proto jí zabiju hrou na handheldu. Jindy čas na hraní nemám. A nosit si sebou do tramvaje PC nebo velkou konzoli je takový trošku nepraktický.
-
On někdo čekal, že hry z PS3 rozjede.. ehm.. na mobilu??? *11* *11*
-
PS Vita by musela PS2 emulovať, což by hardwerovo nebolo určite v pohode ;)
-
Vsiml sis, ze u dalkovych autobusu jsou ridici dva? Nebo ze u kratkych linek ridici zase az hodiny cekaji?
-
Je to trápne, toto v pohode zvládlo aj PSP. Od jeho nástupcu by som logicky čakal, že si tam zahrám PS2 hry (ktoré by VITA v pohode výkonom zvládla). Ale chyba lávky, pre Sony by to znamenalo kopec práce pri úpravách a testovaní a teda nižší zisk...
Takže si na VITU nájde cestu len zlomok z PS2 klasík (HD prerábky určené primárne na PS3). Pri takomto prístupe k zákazníkom sa nedivím že sa tá firma dostala tam kde je ... -
trefa do černého *15* . nejvíc smutná věc jest ta, že mu třeba opravdu je kolem 20 let. Takových osob znám žel bohu fůry. Špatné vyjadřování, primitivní mluva a psaný projev jak od žáků prvního stupně.
-
řidič z povolání bude s autobusem plným lidí hrát na handheldu? :D boha, u které dopravní společnosti pracuješ, abych se jí obloukem vyhnul? *1*
-
Kdyz chces prenosne herni zarizeni, koupis si stolni konzoli? Lol!
Tvuj nazor je zpatecnicky, je na urovni nazoru, ze mobil je zbytecny, kdyz chci telefon, koupim si poradny stolni telefon za par stovek a ne mobil za par tisic. -
Na PSN+ byly zdarma zajimave PSOne hry, ktere jsem nikdy nehral, treba resident evil 2 a 3. A tyto mam schovane pro ps vitu a tesim se, az si je budu moci zahrat. Tahle funkce patri mezi ty nejzadanejsi od majitelu vity.
-
Je videt, ze jsi to nikdy nemel poradne v ruce. Neni to jako fotak v mobilu, jsou to kvalitni herni zarizeni designovane na hrani her. A jsou na tom paradni hry s vysokou zabavnosti a hratelnosti, takze na tom hraju i doma, kdyz mi nic nebrani hrat na pc nebo ps3.
-
Tak handheldům příliš neholduji, za to jsem však ze sklepa nedávno vytáhl starý PSX a rozehrál pár klasik. A musím říct, že přestože grafika těch her je oproti mým zkresleným vzpomínkám docela dost jinde, tak hratelnostně zažívám pravé nefalšované blaho.
Kdokoli tady generalizuje a odmítá konzole jako odpad by si měl nějakou PSX klasiku zahrát, nepochybuji, že by rychle názor změnil (samozřejmě beru v potaz, že aktuální generace konzolí je zase někde jinde než bylo PSX).
Já zatím opětovně dohrál tři Crashe Bandicooty, Crash Team Racing, Tekken 3, RE 1 a 2, Sheep Dog 'n Wolf, Metal Slug X a Tenchu 2. A nemůžu si tyhle gamesy vynachválit. :) -
Což o to, připavila, ale pouze pro Japonsko a USA. Bohužel EA díky mizerné práci SCEE to odsrala a podpora PSX her na Xperia Play byla mizivá, což telefonu dost uškodilo po tom oznámení, že hry koupené na PSP/PS3 nelze použít na Xperia Play.
-
Tebe muselo bít víc jak 15, protože z tebe slušně vybili češtinu.
-
Podpora PSX her pro PS Vita přijde s fw 1.8, co si zahrajete?
Hooooovnooooo!
Staci se podivat jakej "katalog" pripravila Sony za dva roky pro Playstastion Certificated Phone Xperia Play, ktery mel byt hernim telefonem a zaroven konkurovat iPhone. Vysledkem je totalni propadak. -
Tak buď jsi trol, špatnej student prvního stupně základky nebo někdo, kdo chodil celý léta za školu. Takovejch hrubek jsem už dlouho na jednom místě neviděl, prej děti *1*
-
Souhlas, Já ospobně když jdu od počítače, tak nechci o hrách ani slyšet, natož někde hrát na cestě do práce nebo jinám, rači sleduju pořát stejnou krajinu, ale to bude asi tím že už jsem starší a hry hraju jenom s kámošema když není co dělat.. Ale to asi poznáte až budete starší děti. (jinak když mě bilo 15 tak sem taky hrál neustále a hrál bych i ve spánku kdyby to šlo) Takže jen do toho závisláci... *5*
-
*15* *15* *15* Do háje! *15* *15* *15*