Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Abych nespamoval, samozřejmě jsem to myslel k předchozímu psaní cestování/dovolená/děcka...
  • Tak postupně. Mobil ve foťáku není na exkrement (neplést s toaletním papírem), nýbrž na focení. Mám digitální zrcadlovku a k ní sadu objektivů, přesto foťák v mobilu občas vytáhnu. Je to především na text, ale opravdu s sebou netahám výbavu všude. Kdybys zašel na nějakou regionální výstavu, tak by ses docela divil. Občas se tam fotky z mobilů vyskytují a garantuju ti, že bys je sotva poznal.

Myšlenka typu "koupit si handheld na dovolenou" je asi stejně tak hloupá, jako tebou jmenovanej argument. To by byla dost drahá investice, užít to jednou ročně...
  • To je dost radikální názor, ale bohužel jsi zapomněl podchytit celou spoustu případů. Pokud někdo jede do Paříže, aby se procházel po městě a gambloval na handheldu, je to skutečně blb. Když ale dojíždíš do práce/školy hodinu denně vlakem, tak jako co. Budeš stále sledovat stejnou krajinu kolem železniční trati? Řidiči z povolání taky nic? Nuda na chatě při deštivých dnech stále nic? Asi nemá smysl pokračovat *3*
  • EuroSamurai
    Si kup vzorkovanej né.
  • na toaletaku neni nic ke cteni :)
  • Ja si myslím, že zanedlho bude PSV primárne užívané ako ovládač ( lepší ) u Wii U a hodne sa na to tešim:)
  • EuroSamurai
    Mínus sem ti dal a přitom hraju paintball,rád chodim na procházky se psem čtu knížky sleduju seriály a poslouchám hudbu a to jen proto, že to co píšeš je hloupý a krátkozraký.
  • EuroSamurai
    Já s toaletákem.
  • Můžeš nám milostivě říct, co to teda ten je svět a život? A co ti dává právo takto příkře soudit ostatní? Stejně dobře můžu napsat, že je trapné promrhat život cestováním, když bys čas a úsilí mohl věnovat užitečnějším činnostem třeba v charitě. Každý ať si dělá, co ho baví. Tebe evidentně uspokojuje plivat na ty, co nechovají podle tvého světonázoru... Neboj, život (o kterém tak rád píšeš) tě naučí.
  • zdeeneek
    Treba kafrat na diskuznim foru o hrach *1*
  • zdeeneek
    Na 3DSku funguje perfektne Nintendo eshop, kde se daji stahovat hry, ktery vychazely na starych gameboyich - zpetne si muzu zahrat treba stary Super Mario hry, na ktery jsem se mohl za komaru akorat divat na obrazcich v nejakym casaku. Je jasny, ze stary psx hry Vitu nevytrhnou, ale je to prijemnej doplnek diky kterymu si muzes zpetne zahrat hry, ktery jsi nemel moznost hrat v dobe kdy vysly.
  • conflig
    Já teda s tebou do jisté míry souhlasím. Ale třeba PSP jsem si koupil a hrál na něm většinou doma když se mi zrovna nechtělo sedět u PC :)
  • zdeeneek
    Kdyby vysla PS Vita tak pred 15 rokama, v dobe kdy jsem travil 2,5 - 3 hodiny denne v dopravnich prostredcich pri cestach z/do skoly, tak bych ji klidne koupil. Kdyz jsem jezdil v 6 hodin rano do skoly a vracel se kolem 17 hod. odpoledne, tak uz mi doma na hrani moc casu nezbyvalo - pokud jsem nechtel skolu uplne flakat. Ucit se ve vlaku je na prd, potrebuju mit na to klid. Ale zahrat si ve vlaku na Vite treba Uncharted, ktery vypada plus minus stejne jako na PS3 - to by se mi libilo.
  • na WC si vystacim s novinama
  • Protože se tu bavíme o hrách, chodím i na jiná fora, o filmech, o autech, závodech, focení a další ... baví mě zkrátka spousta věcí vč. her. Jen tu k tomu říkám své názory, ale je vidět že sem chodí spousta takových těch děcek co vůbec nevylezou s baráku a nic jiného než sedět doma prakticky neznají podle těch mínusek u toho cestování/hraní. Fakt jsem ještě neviděl nikoho, kdo by jel třeba k moři a hrál hry :)
  • Tak si predstav, ze moje nejoblibenejsi hra na PS3 je Valkyria Chronicles. A druhej dil a treti uz neudelali na PS3, ale jen PSP. A pritom je to uplne ta sama hra, stejna kvalita, dokonce druhej dil je i propracovanejsi a delsi, prakticky stejna grafika. Jen na tom PSP to mas na maly obrazovce.

A na PSP se skvele hraje pred spanim, nebo kdyz ses nemocnej :)
  • EuroSamurai
    "Tak to už je každýho věc že" Podle toho co si tu zatim napsal si to asi nemyslíš.
  • No mě jen zaráží ta představa, že sedím doma na gauči, o kousek dál na stole mám celkem slušný PC s velkým monitorem, nebo konzoli s pořádnou TV a přitom se šmrdlám na handheldu. To mi příjde divný, sorry. Ale tak každej sme jinej a pokud ti de o ty pokračování her, tak to i smysl dává, ale já bych do toho rozhodně nešel.
  • Vim co s penezma. PSP jsem treba koupil asi za 2000Kc, a hry na to stoji klidne kolem 200kc. Tolik k demenci...
    A abych poucil pripadne zastance zivota, kteri vi, jak se ma zit. Toto je herni forum, pod clankem o hrach, bavime se o hrach. Takze je trosku mimo nazivat hrani her demenci...
  • Tak tomu už se říká čistá demence nebo závislost :-O Ale když nevíš co s penězma, tak proč ne, přeju ti to.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit