Přejít na výpis diskuzí
Podřezávání hrdel v traileru na Dishonored
1.6.2012 | Aleš Smutný
60 příspěvků
-
Já si právě myslím, že Smith se nepřímo podílel na vývoji Thief a to se hodně odráží i v Dishonored. Již v předchozím díle studia Dark Messiah vzdávali easter eggem hold Garetovi (hlavní postavě celé série THIEF). Ale je možné, že se pletu.
-
Já to chci!
-
Jen upřesním, že ačkoli se Harvey Smith často spojuje se sérií Thief, nemá s ní v podstatě nic společnýho. U trojky je uvedenej v nějakejch special thanks titulcích, ale nikdy na tom přímo nepracoval. Pravděpodobně si ho lidi pletou s Randy Smithem...
edit: http://www.witchboy.net/2011/08/22/insert-credit/ -
Vypadá to parádně, graficky to asi nebude špička ale who cares? Atmosféru, která bude pro tenhle titul zásadní to určitě má a trochu mi připomíná HL2 (strider) řízlý s BioShockem (steampunk). Hodně se na to těšim takže doufam že z E3 přivezete nějaký dojmy a zásobu novinek *5*
-
V týmu je více zvučných jmen. Nemám čas to překládat, takže pokud je někomu třeba, použij Google translátor *4*
"Dishonored is the first Arkane Studios game to be published by Bethesda Softworks since parent ZeniMax Media acquired Arkane Studios in August 2010. The game is being developed by a talented team that includes lead designer Harvey Smith, known for his past work on the Deus Ex franchise as well as Thief: Deadly Shadows, Arkane founder and co-creative director Raf Colantonio, who worked on Arx Fatalis and Dark Messiah of Might and Magic, while Viktor Antonov, the man who designed Half-Life 2's iconic City 17, is lending his talents with Sebastien Mitton, Art director, to Dishonored's world.[5] The game blends inspirations from a pantheon of modern classics: The oppressive atmosphere and paranoid politicking of BioShock, the graceful bloodletting of Assassin's Creed, the murky morality of Deus Ex, the stealth and shadow of Thief. " -
Třeba se tam před zabijákem mrtvoly válely, jako opilej námořník. *1*
-
Source engine by k autorům rozhodně seděl více vzhledem k tomu, že s ním mají zkušenosti z minulosti a i na traileru začínají být vidět odkazy jejich tvůrčí minulosti, přesto však má jít o Unreal Engine 3 (modified) . *5*
-
moc se těším doufám že mne to nezklame
-
jaký youtube?
-
Chcelo by to nájsť túto verziu z traileru je to fakt petelica...takto sa vola origoš What Do You Do With A Drunken Sailor
-
Jede to na UE3, myslím, že se o tom mluvilo od začátku...
-
dobrej trapas :D a to nejsem z fetovanej . na Pepu :DDDD
-
reakce mela bejt na Petra
-
no ja zas pro zmenu nekde cet ,ze to ma bejt Source Engine . I kdyz ti musim dat za pravdu ,ze chvilkama to je jak Unreal engine . At tak ci onak vypada to skvele a tuhle hru kupuju .
-
Hudba - Atmosfericky ano BOMBA
Ale co by měl text Drunken Sailor vyjadřovat pro záběry v traileru to mi vážně neleze do hlavy... -
ci si to kupim alebo nekupim sa uvidi az po E3.
-
S těma dětmi mi to připomíná Město ztracených dětí. Krom toho podřezávání krků v detailních záběrech a spousta krve kolem.
-
Trailer splnil co mel, zkusi jim napsat at ho vydaji ve fullHD a s AA a ze jinak si to nekoupis! By me moc zajimalo co by ti asi tak odpovedely *1* *1*
-
FXAA od nvidie alebo MSAA od AMD problem velmi jednoduhco vyriesia.
a ked uz to je bez AA tak to malo ist aspon vo FullHD a nie hento. -
To se není čemu divit. Ti lidi dělají Dishonored pracovali taky na BioShocku 2.