Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ono to mozna bude tim, ze hra by mela bezet na Unreal Enginu treti generace a ten jak je znamo si s AA moc nerozumi *1*
  • Aaaale trošičku vykradenej Bioshock noooo .A to neberte jako spatny alejako DOBRYY *4*
  • dalsia vec... ano je to multiplatformovka ale ked robia gameplay trailer tak prosim pouzite aspon PC verziu. ako inak vysvetlit ro slabe rozlisenie bez AA? islo mi to oci vypalit.
  • Ta hudba tam pasuje jak tva prdell na hrnec.
  • bobsh
    právě že k tomu skvěle sedí, rozhodně lepší než ta hromada trailerů s hurr durr dubstepem
  • half-life 2 art director.
    to nepotrebuje komentar.

skoda ze ten engine je taky... mmm slaby. tie postavy nevyzeraju moc dobre.
    a dufal som ze to bude viac half-lifeovske a menej, povedzme bioshokovske... ale kazdopadne u mne velmi velmi ocakavana hra.
    tesim sa na nejaky gameplay z E3.
  • Na youtube to napsal někdo za mě: "Looks like Half-Life 2 meets BioShock." Roboti jak z half-life, doba a město jako v bioshocku. A když vezmu v potaz nadpřirozené síly hlavního hrdiny, tak si vzpomenu na plasmidy. Těď si jen přát aby to autoři hry nezkazili.
  • Vypadá to dobře, ale ta hudba je strašná.
  • Mas naprostou pravdu, neni to totiz zabugovane, hnusne, tupe, stereotipni jako Skyrim!
  • jop jenom mně zajímají zachody
  • Hidiot je zpět. Vítej ty náš prosťáčku!
  • Gorkan
    takže to je dobrá hra ?
  • What shall we do with the drunken sailor pozná řekl bych každej..
  • na skyrim to fakt nemá
  • co to teda bude? FPS RPG?
  • doufám, že soubojvej systém bude tak zábavnej, jako u Riddicka. Atmosféra je teda pořádně hutná. Zdá se, že pomsta chutná nejlépe za horka.
  • MickTheMage
    Ale ma zmene slova...ta skladba, teda :)
  • Miserius
    *8* No na tuhle hru se proste neda netesit. *3*
  • pusobiva muzika...
  • Vypadá to moc pěkně :) A ta hudba to nádherně dokresluje :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit