Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Horst_Fuchs
    Vrtá mi hlavou o čem to vlastně bude. Jeden člověk co už dohrál review verzi o tom prohlásil "...it features one of the most sickest stories I've ever seen in a videogame" a to mi zní dost slibně. *12* No v úterý se ukáže.
  • Co tam hraje v pozadí za song někdy okolo 3. minuty? Ten song, resp. kousek songu, byl na konci prvního traileru k Amnesia: A Machine For Pigs. Je to přímo soundtrack z Amnesie?
    • Ano, je ze soundtracku A Machine for Pigs. Jinak hudba na pozadí videorozhovoru je mixem soundtracků z nové Amnesie i z té původní.
  • Shenkster
    Už se těším ! Miluju ozvučení v Amensia hrách, tak jsem zvědavej jak skvěle to udělají tady
    • life28
      po piatich odohraných hodinách ti môžem povedať, že zvuky sú geniálne! Takže si zaobstaraj poriadny headset :)
  • "Vy mě taháte za fusekli! *8*"
  • TheGGG
    Určitě zahraji. Já se totiž nebojím, i když strašpytlům to radši hrát nedoporučuji. Popřípadě si vedle monitoru dejte fotku Justina Biebera na uklidnění nervů.
    • deridon
      teď nevim co je větší horror, jestli ta hra či ta fotka :(
      • Podle mě z týhle kombinace většina lidí umře na infarkt :D
  • férst pérzn střílečky. ej krista
    • A emnýža my God *11*
  • Jack1947
    A to jsem prosim, nedoparil predchozi dil , (nikoliv vsak, z duvodu strachu ale protoze jsem jen bloudil chodbami hradu a nevedel kudy kam ( aano , adventurista stale nejsem) Penumbra mne bavila o poznani vice.
    • Já jsem na tom s oblibou Penumbry podobně. Daleko více mi sedělo prostředí. Středověký hrad mě prostě nebavil tak, jak základna za polárním kruhem. Asi to bylo moji oblibou filmu Věc :D
  • MickeyMutant
    Marně hledám Odulinův komentář "Hrajeme s dcerkou a je to fakt pohlazení ve všech směrech.", který tu byl ještě včera.
    • to psal k raymanovi... ne? posadit dcerku k amnesii a bude se pochcavat do sedmnacti =D.
  • už je to na torrentech?
    • Jack1947
      Ne, az tak za 10 dni +- , mozna i drive zalezi na tom jak se pirati s autory dohodly. *3*
    • Na tenhle nechci říkat jaký příspěvek jsem původně vůbec nechtěl reagovat, ale při kroucení hlavou jsem si uvědomil jednu podstatnou věc, která asi není moc známá: hra je přímo u online distributorů vydávána s českými titulky. Zjevně z aktivity samotných vývojářů, kteří jsou navíc nezávislým a tedy samofinancovaným týmem... ano, asi nejlepším způsobem, jak vývojářům za tohle poděkovat, je sosat hru na torrentech... Skvělé. :-(
  • V rozhovore zaznelo, že v hre možno nebude inventár - čas cca 8:30.
    • Skutečně tam není. Věci, co jdou sebrat, je možné jen chytit pod kurzor a přenášet mezi místnostmi. Viz krátká gameplay ukázka před koncem videa, kdy se tahá nádrž na benzín.
      • aha, dík za info
    • zaznělo tam pouze že nechtějí spojovat věci v inventáři, ale normálně ve hře, inventář tam i tak v poho může být :)
      • Zaznelo tam niečo v tom zmysle, že inventár bráni prirodzenému toku a príbehu, tak toho sa chcú vyvarovať - takže z toho som usúdil, že inventár nebude.
        • JJ, později mi to došlo :D sry za můj pomalý mozek :D to s tim inventářem může být dobrý, ale i zlý, no uvidíme jak se stím vývojáři popasovaly :)
          Sakra, asi jsem jediný tady kdo 1. amnesii nehrál :D musim to před dvojkou napravit, ale už vidim jak se pos..r v prvním střetu s příšerou :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit