Přejít na výpis diskuzí
Pohled pod pokličku tvorby předmětů a alchymie v Dragon Age: Inquisition
2.10.2014 | Aleš Smutný
68 příspěvků
-
jak by mohli, EA copak nekdy neco zmrvilo? oh wait
-
Mno tak snad to bude dobry, po DA2 a konci ME3 maj BioEAware asi posledni sanci.
-
konecne poradny rpg na který se da i koukat, snad to nezmrvej..nemeli by..
-
mad mad mad *6*
-
a) podmnožina, která nemá vliv na gameplay
b) nemá vliv na gameplay = pro některé lidi zbytečnost = default
logic 101 -
Podívej se jak některé holky hrají RPG a změníš názor.
-
Hraní si s kosmetikou obličeje je podmnožina tvorby postavy. Stačí ti to takhle nebo ti to mám namalovat?
-
aha, to bude ten důvod. Nemám nic proti konzolím, na hry nejsou špatné, ale hodí se spíš na střílečky a akční hry, kde je vhodný ten jejich joystick. Na komplexní RPG a strategie to chce PC. Chápu firmy že chtějí vydělat, a tak dělají hry multiplatformové. To je asi něco s čím musíme žít.
-
Já to pochopil a jsem rád, že nebudu na té hranici uvázaný sám *1*
-
Hele vonTossis, a Tačůd, pochopili jste, že to co jsem napsal s tím upálením bylo myšleno v sarkasmu a že naopak hry právě jako trilogie Mass effectu a DA chválím? Dvojka DA měla určitě své chyby, ale příběh mi připadal jako životní thriller Hawka, velice povedený. Na DAI se velice těším bude to pecka :)
-
DA:O se mi líbilo hodně, Mass Effect trilogie patří do mého osobního "nej", největší srdcovka je poslední Bioshock, mám hodně rád Assassins Creed (kromě trojky) ... vidím to tak, že budu upálen *1* Já mám prostě rád hry. Hraju to, co mě baví. Mám tady recenzi na Divinity, které bylo boží a i tak se mi líbí i to, co jsem uvedl dříve...
-
zavři tlamu nerde a spláchni po sobě a už sem radějil nelez, nikoho nezajímá kydy nějakého zamrzlého panice. Kde se vy chudáci rodíte?
-
Tady si někdo plete tvorbu postavy s kosmetikou obličeje.
-
Však taky Witcher 3 se nechystá na PS3 a XBOX360, kde si DA:I ještě máš mít možnost zahrát.
-
Zaklínač? *3* Ale však si najdi nedávné reakce, že je to zbytečnost, že stejně hrají s default apod.
-
"ty jsi přišel s tím jak BG je nejlepší věc ve vesmíru s nejlepším combatem"
Nejen děcko, ale ještě totální vymatlanec. O BG si se tu začal bavit ty, komiku. Řekni mamince, ať ti dá prášky, protože tvůj mad status začíná nabírat na obrátkách. -
Určitě se takhle tvrdě chováš i v reálu frajere. Njn, děcka a přístup na net...
-
Já sem nechodím tak často, takže to nevím. Bioware je nemoderní? Pro mne to je společnost, která dělala tradičně ty NEJ hry. Nevadil mi dokonce ani Mass Effect 3 a nechápal jsem to vztekání se fanoušků nad jeho koncem. Možná to bylo tím, že jsem žádný vliv rozhodnutí na konec hry nečekal, chtěl jsem se prostě bavit příběhem. Z mých TOP10 her co jsem v životě hrál by minimálně 3-4 z toho zabírala Bioware, víc než jakákoliv jiná společnost
-
takže dokonce i internetový kulturista, tvl ty jsi ubožáček, takový jako ty mám předčtené. Jinak si přečti tu diskuzi tupoune, já tu nikoho neodsuzoval, ty jsi přišel s tím jak BG je nejlepší věc ve vesmíru s nejlepším combatem, což je samozřejmě nesmysl až na půdu, jelikož každému sedí něco jiného ty fakane. Takový ty historický RPG- imbecily bych banoval okamžitě...
-
Jsem poslední, kdo by si stěžoval na grafiku, ale díval jsem se na youtube na gameplay videa z DA:I a z Witchera a grafika DA:I mi přijde že zaostává za současným standardem. Minimálně v porovnání s Witcherem je mnohem horší. Ale to je jen postřeh, hratelnost je nakonec mnohem důležitější a této hře dám určitě šanci.