Přejít na výpis diskuzí
Pohled pod pokličku tvorby předmětů a alchymie v Dragon Age: Inquisition
2.10.2014 | Aleš Smutný
68 příspěvků
-
Co jsem videl spolecniky,tak jejich vzhled me desi. Jsou mi vylozene nesympaticti. A spolecnici jsou pro muj styl hrani RPG extremne duleziti. I to byl jeden z duvodu proc me nebavil druhy dil (ktery ma samozrejme mnohem dulezitejsi chyby/problemy). Protoze i v druhem dilu jsem spolecniky nesnasel.
-
Nevim co myslis tim RPG bez tvorby postav,protoze RPG bez tvorby postav jsou opravdu vyjimky(Gothic).
-
To sedí, od děcka, který tady předvádí full retarda za to, že má někdo jinej názor. Btw, s tim tlustym nerdem a nulou v reálu si pobavil. Já myslim, že v reálu bys akorát tak sklopil hlavu a držel krok. *6*
-
přesně jako pan del, takový uber nerd, internetoví hrdinové, ve skutečnosti nuly...
-
To je uplne OK. Takych nas je vela. Najhlasnejsie je vzdy hejtujuce publikum ;)
-
ty si co? Třicetilitý panic? Tlustý nerd, který sežral všechnu moudrost světa a vše co není o klikaní myši není RPG, no jasně, kdo jiný by tu mohl vykřikovat o Wizardy, tak si to nainstaluj a masti si u toho pérko, já zůstanu u mangovin a je mi jedno, co si myslí nějaký zakomplexovaný chudák...
-
neboj, pár normálních lidí tu stále je. Jen musíš ignorovat ty svaté bojovníky za ty pravé RPG bez homosexuálů a bez tvorby postav.
-
Origins jsem dohrál s chutí a tohle si mi zatim taky líbí, takže uvidíme jak to dopadne, ale zatim to vypadá dobře.
-
Ne, ty jsi normální a naprosto obyčejnej člověk, kterej má právo, aby se mu líbilo co chce a nikdo ti to nesmí výčítat a mlátit tě ptákem, že to, co se ti líbí, je kravina. To jen ti chudáci tady, místo "žíj a nechej žít" si musí něco dokazovat tím, co za hry hrají/nehrají a jak jsou hrozně mimo mainstream díky tomu. Hluboký povzdech...
-
No šéfe, řeknu ti to takhle tady v komentářích na těchto stránkách to není o tom, že nejsi moderní. Ty jsi přímo zralý na upálení. Jak si jen můžeš dovolit říct, že si ti líbí něco od Bioware zvlášť, když tam straší strašák EA???? Sral pes, jestli hra je tvořena proto, aby se lidi dobře pobavili, že má 200 hodin hrací doby, že se snaží jít vlastním směrem a né se pořád nostalgicky obracet do minulosti kde Baldurs gate to a Planescape torment ono (dohráno 10x a 5x pro ty co budou jak jinak než negativně reagovat). Hra ještě nevyšla, ale už rok předem se tady v komentářích vědělo, že to bude propadák, totální fail. Už několikrát, ať už v několika ukázkách nebo slovy či písmem, nám vývojáři ukázali, že se opravdu zasadili o to, aby tam bylo co nejvíc z toho co chtěli fanoušci, ale stejně si najdem vždy něco pro řízený hate. Je to bohužel smutné, a většina těch bláznů, kteří tady už půl roku či snad rovnou rok předem věděli, že to bude propadák si hru upirátí a budou nad ní doma vařit klávesnici a myš desítky hodin. Ale tady samozřejmě budou hlásat jak by si to nikdy nepořídili, že EA je zlo, že BW je dávno v loji.
Hra stejně jako tobě se mi líbí, z videí a ostatních ukázek naopak shledávám, že se do toho vývojáři opřeli a postavili se k tvorbě této hry čelem a né prdelí. -
*cough cough* PiIlars of Eternity *coug cough* Torment
-
"Takže po "príliš detailnom" character creatore..."
To máš asi na mysli ten detailní creator obličeje, čistě kosmetickou věc, která nemá vliv na gameplay. -
"Přece bys nechtěl hrát za ošklivé lidi?"
Typický člověk, co ví o RPG kulové. Btw, takový Wizardry nebo Ultima byly fakt jen o klikání myší. Ve skutečnosti několikanásobně komplexní hry, než ty tvoje mangoviny, které většinou ani nejsou RPG, protože obsahují těměř nula nic roleplayingu. -
Otázka ode mě je: nač pořizovat vůbec?
-
Koukam, ze tady vytocil vic lidi *1*
-
Asi nejsem moderní *4*, ale zatím se mi nové DA líbí dost. A to jsem nedávno dojel Divinity a hraju aktuálně Wasteland 2.
-
Tak ty manga souboje mají aspoň nějakou hratelnost na rozdíl ok klikání jednoho tlačítka myši jak u starých RPG, metrosexualní? Přece bys nechtěl hrát za ošklivé lidi? Příběh mělo Bioware vždy pod průměrný i Baldurs Gate je příběhově průměrné, jedině KOTOR bylo geniální po všech stránkách...
-
ty časy jsou naštěstí dávno pryč..
-
dlc je technicky update ;) takze pre nechpavych sa opravim:
aj tebou spomenute hry si kupis az ked k nim vydaju vsetky DLC ? -
a ano, vacsina veci ktore ukazuju, mi na tejto hre vadi, lebo vidim degradaciu zanru na dialogy s 3mi odpovedami(good/neutral/evil),manga subojmi, metrosexualnymi postavami, chujovym ovladanim, degradaciou magov a magie