Přejít na výpis diskuzí
Pohybové ovládání v Battlefield 4? Zapomeňte.
17.4.2013 | Aleš Smutný
70 příspěvků
-
hry od velkych studií me nezajímají, uz jsem prohledl o co jde.
-
-
jasně, a Bin Ládín stále žije, a to prosím u mě ve sklepě *6*
-
-
Každý ví, že Bin Ladin nikdy neexistoval *1*
-
-
prosím tě, to jsem se zrovna chtěl zeptat, nevíš náhodou o co jde ? *1*
-
jde o zisk :OOO
Nebo na co si prisel, novej Morphee? -
-
ja nepsal že jsem na to prišel ted, prišel jsem na to ješte pred tebou.
-
-
-
Jak tu každý naříká, ale nikdo vás to nenutí hrát. Nikdo neříká že nemůžete hrát COD a musíte si kupovat BF4. Stejně až se to ukáže v obchodech, tak mnozí z vás budou první co tam pro to poběží a tady sbírají jenom plusy kritizováním něčeho. Já si nejspíš BF4 koupím. Grafika je lahůdka a jestli nezkazí zábavu, mevidím jediný důvod proč to nehrát *5*
-
-
BF4 je to samý co COD. Na to všichni nadávaj. Ve hrách všude jen kopírování. Pomalu těžký rozeznat, která hra je která. Platí to o většině MMO a platí to i o FPS hrách. Je na nic mít xy totožných her. Chci mít výběr a ten nemám.
-
Blábol od zhora až dolu od zhrzeného fanboye. Ale je fakt že jestli je pro tebe jedinou alternativou k Bf CoD tak jsi nejspíš cílovka. Já sobně raději investuji do Army 3.
-
-
Tohle třeba vůbec nemá cenu provnávat. Lidi co porovnávaj Armu a BF/COD jenom proto, že v obojím hrajete "za vojáčky", nemaj očividně vůbec páru o čem mluvěj.
Já, ač si zatím BF4 pořizovat nehodlám (proč, když mám BF3 a na občasný zahrání mi to stačí), tak prostě rozlišuju mezi vojenskym (polo-)simulátorem a arkádou. Nikdo nikde a nikdy oficiálně netvrdil, že BF nebo CoD série je superrealistickej simulátor a že to neni arkáda. Je.. A světe div se, některý lidi to prostě baví. Já si rád hodim relax u BF a když chci něco náročnějšího, tak si zahraju Armu.
Nevim co je tak hrozně obtížnýho na tom pochopit, že spousta lidí chce u hry vypnout, střílet a moc nepřemejšlet, např. po krušnym dni v práci nebo ve škole. Né všichni jsou hardcore mega ultra profíci, pro který je hraní hrozná challange. Prostě to hrajou pro zábavu a odreagování.
Navíc naprosto nechápu, jak může pouhá existence produktu, jako je BF, někoho tak vytáčet, jak to vidim tady v diskuzi. Chápu rozhořčený reakce na určitý kroky EA v marketingu a přistupu k zákazníkům, ale tohle fakt ne.. -
-
Ach můj bože, matláš tu něco co jsem nenapsal. Já Armu a Bf neporovnával, já jen napsal čemu dám přednost protože je to podle mě lepší hra. Ono dřív nešlo porovnávat ani CoD a Bf. Nepřu se s nikým co je simulace a co arkáda, jenže Bf 3 podle mě není ani dobrá arkáda, skvělá arkáda byla CoD 1. Minimum bugů, dobré mapy, hra vás odměňovala za skill (mod SaD speciálně, špatný hráč neměl dobrého šanci zabít ani do zad. Mě vytáčí že EA poslali k šípku spoustu skvělých herních sérií a Bf je jen další z nich, tečka.
-
-
ROFL protože říct o něčem, že je to lepší než něco jinýho bez podrobnějšího vysvětlení neni vůbec porovnávání, že? *15*
-
-
Problem neni v tom, co to je, protblem je v tom, ze COD = odjakziva nacriptovana koridorova strilecka.
BF (bejvavala) takticka MP hra v otevrenym terenu, u ktery bylo treba premejslet a kooperovat. Ted je z BF dalsi COD, nic vic.
COD byl odjakziva o tom, nekam rychle dobehnout vystrelit a zhebnout ... BF bylo o tom, pekne opatrne postupovat ve skupine a protivnika precislit. Pockat si trebas na tank, a postupovat s nim ...
Ano, spousta retardu to nedokazala pochopit a pak pochopitelne dostavali neustale a opakovane naprdel. -
@vrook a Houba: Presne tak, naprosto s vámi dvěma souhlasím. Hraní FPS je o zábavě na prvním místě, a určitě hodně i o osobních preferencích/vkusu. Brečet a hádat se o to, jak moc je něco simulátor nebo arkáda podle mě nemá význam, pokud má hra velkou komunitu hráčů. Ti zkrátka vědí, proč ji hrají. BF3 má rozhodně nějaký mušky, pár odpovědných lidí v EA (možná i v DICE) by za přístup k práci zasloužilo lehce proplesknout, ale rozčilovat se kvůli tomu nebudu.. Místo toho si dám na relax dvě rychlý mapky po příchodu z práce a pak se jdu se věnovat rodině. ... a někdy stihnu i další dvě večer :) ... a na BF4 a třetí ARMU se těším zhruba stejně :)
-
-
Ale no tak. Kde jsi sebral že jsem funboy a zhrzeným bych nazval tebe. Se podívej co jsi napsal *5*. Battlefielda 4 si koupím, protože se mi líbí zpracování a styl boje. Od vojenské techniky až po herní mapy. Dynamika boje je zběsilá. A je mi jedno jestli se to jmenuje COD, BF nebo "ARMA", jestli je to simulátor nebo arkáda. Jde tady přece o zábavu. A až si budu chtít užít pořádně zabugovaný simulátor války, tak si pořídím ARMU. Ale od předchozích dílů nevěřím, že to bude první dva roky hratelný. A věřím, že právě ty poběžíš pro BF4 jako první *5*
-
-
Ano vystihl jsi to přesně, jde o zábavu, proto ta moje volba a přestaň mi furt podsouvat tu svojí moderní parodii na dobrou hru, nerozumím tomu proč bych to měl kupovat. Fanboy jak vyšity.
-
-
-
-
Ze by me zajimal BF? Zapomente :-). Zato tohle me bavi: http://www.youtube.com/watch?v=BsjgK2ap6uk
-
Pohybové ovládání je zbytečnost. Jak budu při nějakým šaškování a poskakování popíjet colu a chipsy?
-
-
Tvůj přítel tě bude krmit.
-
Přesně tak. Když hraji hry, tak si chci odpočinout, válet se, jíst a pít; když chci hopsat, tak jdu na diskotéku... Pohybové ovládání je určeno hyperaktivním dětem a lidem s nadváhou, ale pro běžného hráče je to, jak říkáš, naprostá zbytečnost.
-
mel by ses vic snazit, malo trolis
-
TheGGG napadá mě, jestli ty nejsi tady zbytečný. Můžou být lidé rádi, že něco takového bylo vynalezeno. A určitě by ti to prospělo, když píšeš, že u toho piješ Colu a jíš Chipsy. Můžeš shodit nějaké to kilo a příjemně se u toho bavit... To víš pokrok nezastavíš *3* ...
-
-
Ano, tobě takovéto primitiviní blbinky zcela jistě stačí k tomu abys nacpal vývojářům hlavu do zadele, ale já vyžaduji od her kvalitu a tu mi serie battlefield vždy přinesla. Nevidím důvod proč ji kazit nějakým nepřesným ovládáním. Chápu že casual hráče tvého formátu ta představa asi vzrušuje, ale skuteční hráči (je to názor i mnoha ODBORNÝCH recenzentů) takové blbinky neuznávají.
-
-
Upřímně... Já mám recenzenty úplně někde ! Je mi fuk co si kdo myslí o mojí oblíbené hře atd... Já více preferuji něco, co mě baví a vžiji se do hry. Tím pádem ovládání svou rukou. Je lepší držet zbraň a zabíjet je svojí bouchačkou než ovladačem. Jo já vím, zní to blbě... Ale každý má rád co se mu líbí *3*
-
-
-
Tak pokud piješ brabůrky .... tak to ho asi fakt nepotřebuješ
-
Normálně ... rozmočíš si čipsy v cole a hodíš to do takovýho toho baťužku na záda co mají cyklisti. Ach jo ... někteří lidi nemají vůbec žádnou představivost.
-
-
Fuj, další hnusná arkáda, jako BF3. To už mužu hrát COD, vyjde to na stejno *11*
-
-
Alespoň jeden člověk vidí to co já .....moc nás není ale přeci jen *14*
-
-
BF je aj tak pre deti, pravi muzi hraju CoD!
-
-
ty muz :D
-
Muzi nehraji hry...
-
Nooo já pravím pravý opak *3* ! Myslím u Singleplayeru.. MP ty děcka co to hrají kazí *10*
-
-
Ohledně DLC to se dalo čekat jelikož už BF2 měl několik DLC a to dost drahých za to co nabízeli.. na to lidi docela zapomínají při kritizování
-
-
Akorat az na Special Forces je dali zdarma ke stahnuti po dvou trech letech... A ani az tak nepridavali, aby jsi si uzil BF2 tak ti stacil Gulf of Oman a Karkand...
-
Jinak receno, prodaj ti jednu spatnou hru za cenu peti dobrych ...
Je ovsem fakt, ze umeni to je, jen me osobne to teda nijak nedojima.
-