Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tenhle trailer co je v článku, byl výtvorem Google jako apríl. Takže ať aspoň dají opravdový trailer, který je k té hře...
    Jinak souhlas, je to jen o slepém pátráni, mají hodně co vylepšovat, to bych snad radši začal sbírat karty
  • Podle mne recenze ok! Pokemony jsem nikdy nemusel. Presvedcovali me synovci, kteri maji nahrano 600 hodin + na 3ds, kde hraji Pokemony. Bavi me to, je to zdarma a obcas objevim mista, kterych bych si jinak nevsiml...berte nebo na to ser...konec.
  • Hra je inspirována Seriálem Pokémon proto tam jsou easter egg jako když příjdete poslední můžete získat Pikachu. V seriálu hlavnímu hrdinovy také nic nebylo vysvětleno, předpokládalo se že již mnohé o Pokémonech ví ale také se divil když jeho Caterpie evolvovala.
    Pokud to hrajete na iShit tak vás zmátlo označení hry začínající číslovkou 1, u Android poslední verze nese označení 0.3.3. Takže nezbývá počkat až na android víjde verze začínající číslem 1 a to bude podle mě už plně hotová verze hry i s Poké Centry a kupou dalších věcí které do hry bude přidáno.
  • Ani nemluvě o tom že by Lukáš udělal 10ti minutové video o nastavení grafiky
  • Hele, já to sice nehraju, ale pro tu pr*el jsem to zkoušel. Na vesnici se 400 obyvateli jsem měl jednoho hned před barákem, jednoho kousek od baráku u garáže a pokestop byl u památníku u kostela. *3* Každopádně bych to zakázkal, protože co ti idioti s mobilama v ruce předvádějí na chodníku a na přechodech pro chodce, je do nebe volající. Zrovna včera jsem jednoho takového skokana pod auto potkal.
  • Takže sex je největší překážka v získání pokémona? *8* Škoda, že mi není pět nebo nejsem američan, možná bych na tom něco viděl. INGRESS!
  • Vážně autor recenze nenapíše ani zmínku o tom jak ten trailer šíleně lhal? Či je takove věci hrozne In zminit jen u her jako Division a jim podobne? Zde nám trailer ukazuje jak má člověk vytáhnout do lesa/hor/apod. aby si tam nachytal nějaké super pkmny a skutečnost? Jet do co největšího města dojdi na náměstí a chyť si svého charizmrda... to me na te hře sere nejvíc... Vždyť to je naprostý opak toho co bylo v handheldovych hrách/anime? Nebo se vám snad zdálo ze by Satoshi nachytal většinu pkmnu ve městech? Za to fakt tak dvacet palců dolu. Nemluve o tom jak to ty updaty spíše kazi než zlepšují... Já chci tu původní verzi hry, kterou jsem rad hrál společně s Austrálii :-/ no třeba za pul roku už to bude zas celkem fajn hra. Takhle se divim ze autor dal 6 bodiku, Já bych to viděl tak na 3... ale možná to je tim ze nebydlím v Praze.
  • Michal David je jeden z nejúspěšnějších českých muzikantů/producentů. Má proto dostávat pozitivní recenze?
  • A možnááá přijde i Míša
  • Whoossain
    Hmmm, škoda. To by si zasloužilo zrecenzovat. Ale nikdy neni pozdě udělat retro-gamesplay. *1*
  • Ti Games jsou tak nonkonformní, a proto je mám tak rád *14*
  • nejhranejší hra na svete a dostane 6... *7* tady se to už neda brat važne
  • Já doufám že ne, Ingress takové pitomce jako jsou hráči POGO nepotřebuje.
  • vůbec se Pokemon GO nevěnuju, hrál jsem to asi dva dny, když to vyšlo, ale chtěl jsem jen říct, že žiju ve vesnici 1300 obyvatel na severu moravy a pokémony tu máme, dokonce jsem jich asi 5 chytil v lese, mimo cesty (myslim tim, ze na mape v aplikaci zadny cesty nebyly, jen zeleno) ale to z velke casti asi diky tomu, ze jsem pouzil tu ostřikovací vábničku :D nevím, jestli je to náhoda, ale všichni pokemoni z lesa byli z přírodních class..
  • Tahle diskuze bude zrušená :D
  • Magister_Peditum
    Ještě že Games.cz neexistovalo v 90. letech. To by tam jistě byla recenze i na Tamagoči. *15*
  • trochu jiný pohled: je pecka dát telefon dětem a lítat s nimi v létě po méně známém městě - objevovat pokéstopy a neznámá místa a přitom chytat potvůrky. Aplikace se neseká, problém byl pouze s přetíženými servery, což není to vada samotné aplikace, ale podcenění zájmu hráčů - Blizzard by nám mohl na PC vyprávět že?. Je pravdou, že je ve hře aktuálně (a údajně) pouze desetina věcí, které ve hře autoři chtějí mít a je pravda, že třeba soubojový systém by šlo pojmout rozhodně lépe. I tak to zůstává zábavnou blbinou pro bloumání po městě s nezanedbatelnou zásluhou v tom, že hra nutí lidi chodit. Hra obsahuje mikrotransakce, ale pokud máte poblíž pokéstop (na pokébaly), tak není potřeba do hry vrazit byť jedinou kačku, což se také počítá. Je pravda, že hra nemá nějaký extra tutoriál, ale nesouhlasím s autorem, hra je v podstatě primitivní a komu necvakne, že si má uchovávat ty nejběžnější pokémony na evoluci a pak je hromadně znásobit lucky egg (které opět dostane za nový level) .. tak tomu není pomoci. Ano existují různé boty, nicméně když vám nafarmí všechny pokémony bot.. přijdete vlastně o to na hře nejzajímavější - sbírání pokémonů. Vždycky se najde machr co má všechny za týden, ale má beďáry a ještě neměl sex :)
  • Já doufám že díky pokemonum se více lidí dostane k ingressu kterej mi připadne akčnější a zábavnější
  • owny
    Recenze bohužel mlčí o dalších negativech této hry, kvůli kterým mě i omrzela.

1. Nefunkční tracking systém, kdy je chytání pokémonů 100% o náhodě, co cestou potkáte. Nějaké systematické hledání a sbírání není možné, když člověk nechce podvádět a dívat se na různé online mapy, které přesně ukazují jejich polohu.

2. Hra je fixovaná na města, na venkově nejsou prakticky žádní pokémoni, v některých oblastech nejsou pokéstopy, ale jsou tam pokémoni, které člověk nemá do čeho chytat a naopak. *15* Nejvzácnější pokémoni se spawnují hlavně uprostřed velkých měst, což je prostě velká nuda a zklamání.

3. Hra je plná cheaterů, kteří hrají s falešnou GPS.

4. Systém obsazování gymů je stupidní, ať už kvůli bodu 3 nebo proto, že je pro každého moc jednoduché je získat zpět.
  • GPS spoofing je masivní problém.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit