Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Draken69CZ
    Jako vážně, opravdu tahle recenze tady chyběla *15*
  • Magister_Peditum
    Ještě že Games.cz neexistovalo v 90. letech. To by tam jistě byla recenze i na Tamagoči. *15*
    • .
    • Ani nemluvě o tom že by Lukáš udělal 10ti minutové video o nastavení grafiky
    • Whoossain
      Hmmm, škoda. To by si zasloužilo zrecenzovat. Ale nikdy neni pozdě udělat retro-gamesplay. *1*
  • Vážně autor recenze nenapíše ani zmínku o tom jak ten trailer šíleně lhal? Či je takove věci hrozne In zminit jen u her jako Division a jim podobne? Zde nám trailer ukazuje jak má člověk vytáhnout do lesa/hor/apod. aby si tam nachytal nějaké super pkmny a skutečnost? Jet do co největšího města dojdi na náměstí a chyť si svého charizmrda... to me na te hře sere nejvíc... Vždyť to je naprostý opak toho co bylo v handheldovych hrách/anime? Nebo se vám snad zdálo ze by Satoshi nachytal většinu pkmnu ve městech? Za to fakt tak dvacet palců dolu. Nemluve o tom jak to ty updaty spíše kazi než zlepšují... Já chci tu původní verzi hry, kterou jsem rad hrál společně s Austrálii :-/ no třeba za pul roku už to bude zas celkem fajn hra. Takhle se divim ze autor dal 6 bodiku, Já bych to viděl tak na 3... ale možná to je tim ze nebydlím v Praze.
    • Co bys chtel aby byl pokemon na dne Marianske priekopy?
    • Tenhle trailer co je v článku, byl výtvorem Google jako apríl. Takže ať aspoň dají opravdový trailer, který je k té hře...
      Jinak souhlas, je to jen o slepém pátráni, mají hodně co vylepšovat, to bych snad radši začal sbírat karty
  • owny
    Recenze bohužel mlčí o dalších negativech této hry, kvůli kterým mě i omrzela.

1. Nefunkční tracking systém, kdy je chytání pokémonů 100% o náhodě, co cestou potkáte. Nějaké systematické hledání a sbírání není možné, když člověk nechce podvádět a dívat se na různé online mapy, které přesně ukazují jejich polohu.

2. Hra je fixovaná na města, na venkově nejsou prakticky žádní pokémoni, v některých oblastech nejsou pokéstopy, ale jsou tam pokémoni, které člověk nemá do čeho chytat a naopak. *15* Nejvzácnější pokémoni se spawnují hlavně uprostřed velkých měst, což je prostě velká nuda a zklamání.

3. Hra je plná cheaterů, kteří hrají s falešnou GPS.

4. Systém obsazování gymů je stupidní, ať už kvůli bodu 3 nebo proto, že je pro každého moc jednoduché je získat zpět.
    • Hele, já to sice nehraju, ale pro tu pr*el jsem to zkoušel. Na vesnici se 400 obyvateli jsem měl jednoho hned před barákem, jednoho kousek od baráku u garáže a pokestop byl u památníku u kostela. *3* Každopádně bych to zakázkal, protože co ti idioti s mobilama v ruce předvádějí na chodníku a na přechodech pro chodce, je do nebe volající. Zrovna včera jsem jednoho takového skokana pod auto potkal.
    • vůbec se Pokemon GO nevěnuju, hrál jsem to asi dva dny, když to vyšlo, ale chtěl jsem jen říct, že žiju ve vesnici 1300 obyvatel na severu moravy a pokémony tu máme, dokonce jsem jich asi 5 chytil v lese, mimo cesty (myslim tim, ze na mape v aplikaci zadny cesty nebyly, jen zeleno) ale to z velke casti asi diky tomu, ze jsem pouzil tu ostřikovací vábničku :D nevím, jestli je to náhoda, ale všichni pokemoni z lesa byli z přírodních class..
  • Za hype POGO může hlavně rozhodnutí Nintenda (resp. The Pokémon Company) licencovat značku někomu jinému naprosto poprvé v jeho historii za 20 let. Jinak je to herně velice průměrná hra, která kdyby netěžila ze značky, nikdy nezískala ani setinovou popularitu.

Hrál jsem první 4 generace Pokémonů na Coloru a GBA. Jsem rád, že se Nintendo rozhodlo diverzifikovat - problém ovšem je v neskušenosti Nianticu s takovým masovým projektem. Nemají ani Community Managera, první měsíc naprosto vůbec nekomunikovali a udělali několik masivních PR přešlapů - viz. tlak na 3rd party webovky na vyhledávání Pokémonů. Postupně všechny zavřely a aby toho nebylo málo, kvůli chybě ve hře odstranili fukční tracking, čímž prakticky znefukčnili klíčový prvek hry.

Pokud se rychle nevzpamatujou, bude to dost velkej fail. Na hypu nemůžou jet věčně.
  • Podle mne recenze ok! Pokemony jsem nikdy nemusel. Presvedcovali me synovci, kteri maji nahrano 600 hodin + na 3ds, kde hraji Pokemony. Bavi me to, je to zdarma a obcas objevim mista, kterych bych si jinak nevsiml...berte nebo na to ser...konec.
    • Pravda, občas to zapnu v cizím městě - objevím zajímavá a někdy i pěkná místa a zákoutí, která normálně člověk mine. To beru jako největší plus.
    • Ingress je mrtev, pokud ho nejak pres rozsirenou realitu nepredelaji z abstraktniho planu do nejake cyberpunkove dystopie.
      Navic (coz je ale uplne logicke kvuli polim a linkum a stavu resonatorstva), zere tak 10* vic dat nez PG.
      • Ingress je víc než živ a augmented reality zajímá jen slaboduché hráče PoGO, většina si to stejně vypla... Zároveň není pravda, že by žral "10x víc dat než PG", datové přenosy v Ingressu doznaly mnoha optimalizací a to množství dat aktuálně už tak velké není.
  • Příde mi jako by Niantic vždycky vzali dobrý nápad ale něměli nikoho, kdo by vývoji her rozumněl a tak se v tom vždycky utopí. Ingress mi příde nevybalancovaný a co se týká levelování a herní náplně nedomyšlené a prázdné. Hráči, co začínají do rozjetého vlaku naskakují velmi pomalu a hlavně aspoň z mého pohledu to krom anomálií nemá moc, co nabídout z hlediska hratelnosti. Novinky už se moc neobjevují a řekl bych, že jediná "zásadní" změna za pár let, co to běží, je přidání nakupování itemů. To mi příde opravdu tragické. Zkušenější hráči mne třeba opraví, pokud se pletu a přibylo i něco důležitější/dalšího.
    U pokemonů mi to příde jako podobný problém. Utápí se v opravování chyb a ve přidávání "obsahu" (myšleno zejména herních možností a feature) selhávají na celé čáře. Opakuje se tedy stejná situace jako u ingress. Přitom je to vlastně zkopírovaný ingress... Očekával bych, že po zkušenostech s takovou hrou bude release někde jinde a updaty budou funkce přidávat a ne je odstraňovat (viz. tracking, který prostě pořádně nefungoval a tak ho dali pryč aby ho opravili).
    Z mého pohledu je nejvyšší čas začít přídávat funkce než začne počet hráčů klesat jako kámen hozený do vody.
    • Anomálie taky nejsou to pravý ořechový nedokážou to organizovat a hra samotná je horší a horší tracking u pokémonů je o něco lepší než u ingress minule jsem dal 30km u pokémonů mě to uznalo 2,5km ingress 0 km to je pak radost je to škoda dobrej nápad ale špatná realizace doufám že nintendo zásáhne googl to s ingressem radši zabalil
      • Tak Niantic jsou start up googlu. Takže potom prostě nechali Niantic jíst vlastní cestou. Jen teda z mýho pohledu mají malý a nebo nulový zkušenosti s vývojem her. Podle toho, co jsou schopný vydat mi skoro příde, že s vývojem čehokoliv. Takže jak říká, je velká škoda, že to nedostala do rukou firma, která umí a ví jak na to. :(
  • Tahle diskuze bude zrušená :D
  • Ti Games jsou tak nonkonformní, a proto je mám tak rád *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit