-
trochu jiný pohled: je pecka dát telefon dětem a lítat s nimi v létě po méně známém městě - objevovat pokéstopy a neznámá místa a přitom chytat potvůrky. Aplikace se neseká, problém byl pouze s přetíženými servery, což není to vada samotné aplikace, ale podcenění zájmu hráčů - Blizzard by nám mohl na PC vyprávět že?. Je pravdou, že je ve hře aktuálně (a údajně) pouze desetina věcí, které ve hře autoři chtějí mít a je pravda, že třeba soubojový systém by šlo pojmout rozhodně lépe. I tak to zůstává zábavnou blbinou pro bloumání po městě s nezanedbatelnou zásluhou v tom, že hra nutí lidi chodit. Hra obsahuje mikrotransakce, ale pokud máte poblíž pokéstop (na pokébaly), tak není potřeba do hry vrazit byť jedinou kačku, což se také počítá. Je pravda, že hra nemá nějaký extra tutoriál, ale nesouhlasím s autorem, hra je v podstatě primitivní a komu necvakne, že si má uchovávat ty nejběžnější pokémony na evoluci a pak je hromadně znásobit lucky egg (které opět dostane za nový level) .. tak tomu není pomoci. Ano existují různé boty, nicméně když vám nafarmí všechny pokémony bot.. přijdete vlastně o to na hře nejzajímavější - sbírání pokémonů. Vždycky se najde machr co má všechny za týden, ale má beďáry a ještě neměl sex :)
-
-
Takže sex je největší překážka v získání pokémona? *8* Škoda, že mi není pět nebo nejsem američan, možná bych na tom něco viděl. INGRESS!
-
-
hru jsem zacal hrat ukazuje to 17.7. a hraji ji dodnes...jsem lvl 23, expeni uz jde pomalu a pokemony nenachazim uz skoro zadny..kdyz jsem hru zacinal hrat fungovala hra vic a nachazel jsem skoro vsechny pokemony...ted po updatech, kdy ani nefunguje tracking nachazim jen krysu a weedla...drive fungovala aspon nejaka mapa...vyvojari hru tak znemoznili, ze uz jen chodim se psem a cekam az se mi vylihne pokemon z vajicka...ta hra ztratila a chce to updaty aby se znovu nakopla...jako aby ve hre, ktera je o sbirani pokemonu a vyvojari znemoznujou sbirani pokemonu a odebiraj tracking system je hodne spatnej vtip... *16*
PS: Jeste docela zamrzi, ze ty co hrajou s fake gps obsadi gym pokemony o kterych si muzou normalni hraci jen nechat zdat a je temer nerealne je prebrat..dalsi vec s kterou by se melo zacit neco delat.. -
V recenzi chybí jedno obrovské mínus a tím je nepodpora telefonů. Google market mi na rok a půl starém Asusu hlásí, že hra není podporována. Přitom hra v pohodě běží. Stejný problém má v okolí ještě několik telefonů "střední třídy" 1-2 roky staré.
-
-
Mně to na Xperii Z3 začalo fungovat až cca 10 dnů po oficiální uvedení v ČR.
-
na iPhonech to bezi bez problemu
-
Prvni generace xiaomi redmi note (mam ho 2 roky, cili se zacal vyrabet jeste drive) a bezi to jak z praku.
-
-
Mě taky, ale musel jsem si apk stáhnout z jiného zdroje.
-
-
Mojí 3 roky starou sony xperia Z to podporuje
-
-
gratuluji
-
-
-
Já doufám že díky pokemonum se více lidí dostane k ingressu kterej mi připadne akčnější a zábavnější
-
-
Ingress a akcnejsi? Takova abstraktni strategie? Pred rokem to bylo zajimave, ale ted by to chtelo neco akcni vylepsene reality, treba ztekani portalu ve stylu FPS, kdy se pres display ridi nejaky dron a pali XMP primo jako ve strilecce. To by ingress opet katapultovalo na spici zajmu.
-
Já doufám že ne, Ingress takové pitomce jako jsou hráči POGO nepotřebuje.
-
-
Špatná hra. Hráč nemá možnost získat vše v okolí svého bydliště. Musel by cestovat fyzicky po světě. Někde nejsou pokestopy. Tedy města mají +. Představa, že lidi budou běhat po celém světě je zcela mimo. Navíc zakazují stránky, kde lide píší, kde co je. A v EU jsou jinaci jak v Japonsku...
Do toho to neustále načítá mapy a bere data. Offline asi nejde, když chci jen mapu...
Navíc hra podporuje podvody. Botovani bez softbanu je snadné a škody již jsou a navrátili by to jedine wipem. Viz gym kde lidí dávají běžně Pokémony s cp x a někdo tam na dálku hodí 3* víc cp pokémona přes nox player...navic s botem lze cestovat a když se ví jak na to. Je to bez softbanu...
Strašná hra. -
-
Nikdo nezakazuje zadne sdileci stranky, Niantic jen zabranuje pouzivat API hry tretim stranam.
-
GPS spoofing je masivní problém.
-
-
Necrobot a hotovo. Pak jen ručně vymlátit gym.
Slušná hra. -
nejhranejší hra na svete a dostane 6... *7* tady se to už neda brat važne
-
-
Michal David je jeden z nejúspěšnějších českých muzikantů/producentů. Má proto dostávat pozitivní recenze?
-
-
A možnááá přijde i Míša
-
Hra je inspirována Seriálem Pokémon proto tam jsou easter egg jako když příjdete poslední můžete získat Pikachu. V seriálu hlavnímu hrdinovy také nic nebylo vysvětleno, předpokládalo se že již mnohé o Pokémonech ví ale také se divil když jeho Caterpie evolvovala.
Pokud to hrajete na iShit tak vás zmátlo označení hry začínající číslovkou 1, u Android poslední verze nese označení 0.3.3. Takže nezbývá počkat až na android víjde verze začínající číslem 1 a to bude podle mě už plně hotová verze hry i s Poké Centry a kupou dalších věcí které do hry bude přidáno. -
Lehkej nadprůměr čekal někdo (zatím) víc ? *12*