Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheGGG
    Nejsem troll, nesleduji pokemony a ostatních anime jsem určitě viděl víc než ty.
  • Zrovna Elfen Lied není moc dobrý příklad. Slabší průměr, který se svého času snažil šokovat a zároveň být roztomilý...
  • Je jich ještě "mnohem" víc...
  • PravyMonty
    Ne, ironie měla být ta recenze na ass sin creed 4, teda alespoň doufám.
  • maros.goc
    Klasické Levelovanie je nuda. Ja cakam na Junction 2.0
  • Díky za recenzi, nečekal jsem ji na Games a o to více jsem potěšen.

Dodal bych, že typ "dragon" má už od gen I slabinu na ledové (ice) útoky, takže "predátor" v universu existoval vždy. Je ale pravda, že Fairy typ zejména díky své imunitě vůči útokům typu "dragon" a zároveň ofenzivní výhodě vůči typu "dragon" doufejme omezí zneužívání dračích PkMn, kteří jinak mívají nepříjemně vysoké statistiky (však byl taky typ "dragon" v gen I a částečně i II považován téměř za legendární).

Mimochodem, ohledně herních mechanik bych si přál, aby GameFreak někdy vyzkoušel ATB tahový systém. Mohlo by se podle mne jednat o příjemné osvěžení na můj vkus krapet rigidních soubojů.
  • PravyMonty
    Zrovna Elfen Lied je taky výkal galaktických rozměrů.
  • davidBray
    souhlas s polomužem, pokémoni na DS jsou luxusní záležitost
  • zdeeneek
    To víte, že slovo Pokemon vzniklo na Moravě když se jedna babka naklonila do kočárku a udiveně řekla: "Po kém on je?"
  • eStar
    No zrovna Naruto není o moc lepší než Pokémoni.
  • já bych tu nahodil naruta. ten je taky dobře motivační :)
  • Svet je vazne v prd*li, kdyz tohle je jedno z nej RPG roku 2013. Nastesti se na nas pristi rok chysta kickstarter revoluce, ktere vsechny tyhle odpady zadupe do prechu zeme.
  • N7N7
    Chápu, napsat dva řádky textu zabere opravdu dlouhou dobu. Však taky skoro půl dne jsem se s tím jebal. *2* No ještě že mám tolik času... *2*

Negativní názor je taky názor, tak v čem je problém? *4* Tyto japonské postavičky mi prostě přijdou ošklivé a divné. Proč to neříct? Jedině tak anime a hentai, to ještě snesu... *2*
  • Ronox
    A přesně proto by se měl Squeenix vrátit k původní hratelnosti u Final Fantasy. Tenhle soubojovej systém a klasický levlení má svoje kouzlo a hráče chytne. Proto jsou Pokémoni taková bomba už tolik let a FF také bylo do desátého dílu. Doufám, že Pokéše nepotká stejný osud cpaní filmovosti a qte a tak zůstanou lidi z GameFreak věrný tomu, co dělají :)
  • milos.bohonek
    Překlep... Chybička se vloudí, opraveno, díky.
  • Ani si nemyslím, Pokémoni jsou shonen nebo spíš kodomo, tedy seriál je primárně určený pro děcka, to že na to koukají lidi mnohem vyššího věku je tím, že to byl snad první veřejně známý anime seriál a tak tupci když jim řekneš že koukáš na anime tak řeknou že čumíš na pokémony protože nic jiného neznají, třeba věci jako Elfen Lied nebo Berserk
  • eStar
    Nebo třeba Fullmetal Alchemist. Ten je taky určený pro děti, ale kvalita je nesrovnatelně vyšší než u Pokémonů.
  • Viz. TheGGG
  • EV traning? Serosly?

Nepřijde Vám to trochu pod úroveň napsat tak pěknou recenzi a nebýt schopný správně opsat jedno slovo?
  • Ferdis2
    V mojom prípade je tých dovodov viac (Fire Emblem: Awakening, Shin Megami Tensei IV, Bravely Default: Flying Fairy, Luigi's Mansion: Dark Moon )....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit