Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • walltar
    Hmm Pokémony sem hrál ještě na Gameboyi ... dneska bych to asi už nehrál. Navíc sou nějací divní. Už to není ono.
  • Tilwaen
    Pokémonům nijak neholduji, ale při rolování na hlavní stránce se mi nějak zastavily oči na kousku textu z recenze... tak jsem ji rozklikla a dočetla jedním dechem, naprosto parádně napsáno *4*
  • Díky za recenzi, nečekal jsem ji na Games a o to více jsem potěšen.

Dodal bych, že typ "dragon" má už od gen I slabinu na ledové (ice) útoky, takže "predátor" v universu existoval vždy. Je ale pravda, že Fairy typ zejména díky své imunitě vůči útokům typu "dragon" a zároveň ofenzivní výhodě vůči typu "dragon" doufejme omezí zneužívání dračích PkMn, kteří jinak mívají nepříjemně vysoké statistiky (však byl taky typ "dragon" v gen I a částečně i II považován téměř za legendární).

Mimochodem, ohledně herních mechanik bych si přál, aby GameFreak někdy vyzkoušel ATB tahový systém. Mohlo by se podle mne jednat o příjemné osvěžení na můj vkus krapet rigidních soubojů.
  • Mapka měst a cest by se určitě šikla, ovšem chybějící "quest log" se dá aspoň trochu simulovat 3DSkovým poznámkováním, které funguje univerzálně bez ohledu na hru :)
  • Pokémoni dostali 9? Asi nasadím medikaci proti haluškám...
    • Dostali by 10 byt na DSi. Vsichni kali XY a ja jak socka black2 aaaaaaaaaa
  • Takove bomby proste na pc nejsou no. Tam si hrajou ty svoje tupe battlefieldy a Cod a dalsich padesat variant na tunelo demen.i.Jojo pc nerdi tezky zivot maji, se divim potom ako je malo prodeju logi.her na pc. ON jim uz pomalu nefunguje mozecek.
    Tady je videt ze konzole aj lidi vzdelavaji to pc prsote nema,.
    • TheGGG
      každý ví že jsem to nenapsal já, ale nějaký můj honibrcký fanboy *5*
      • BookerDeWitt
        Každý ví, že jsi schopný sem napsat cokoliv, jen abys někoho naštval.
    • Víš doufám, že přes emulátor si zahraješ na PC všechny pokemony co jen chceš? Už snad od dob Yellow to funguje tak co to tady meleš? *8*
      • JA hry nekradu a je jedno ,ze to je emulator. Kradez je proste kradez jako to dela vetsina ceskych tzv. pc hc hracu...
    • Life for speed, Kerbal Space Program, Knights of Pen and Paper, Planetside 2 (zatim), Hearthstone (beta), Minecraft (konzolova verze je o nicem), Europa Universalis, Civilization, OpenTTD, Roller Coaster tycoon a vubec tycoony vseho druhu, MMORPG vseho druhu, X3, Papers Please... tybrdo, ja vlastne ani nevim co hrat driv =D Kazda hra unikatni, skvele ovladatelna diky mysce a klavesnici... Neeeee, konzole jsou stejne lepciii protoze voe to tak je voe!
      • to ani neříkej že je půlka těch her zadarmo, aby je náhodou netrefil šlak, kdy ti naposled dal na konzoli někdo hru velikosti Planetside 2 zadara, tam platíš i za chujoviny jako Flower nebo Journey - toto není pokus o flame, opakuji, toto není pokus o flame...
        • +1 , a navic genialni vec - ja si muzu ke kompu pripojit uplne vsechny periferie, co ke konzoli! Ne priznam se, mam xbox 360 a jsem totalne ulitlej na Forze a Skate, mrzi me, ze tyhle hry nejsou na PC - hlavne Forza by byla bomba.

Ale tak co, nema prece smysl se limitovat na jednu platformu z radoby nenavisti, radsi si uziju to nejlepsi z obou svetu ne?
    • Pokemon World Online
    • ne že bych to přímo odsuzoval, ale že by zrovna Pokémoni byli nějaký intelektuální odvar...
  • Jack1947
    Pokémoni, ach ta nostalgie... pamatuji se jak jsem to paril jak blazen na Gameboy ... jo to bejvali casy ta manie, karticky ... atp... a ted spise premyslim nad tim jak jsem mohl. Ale Co meli neco do sebe, jak se zda dle recenze na nejnovejsi stale maji co nabidnout. *4*
  • EV traning? Serosly?

Nepřijde Vám to trochu pod úroveň napsat tak pěknou recenzi a nebýt schopný správně opsat jedno slovo?
    • milos.bohonek
      Překlep... Chybička se vloudí, opraveno, díky.
  • Tenhle clanek a hodnoceni ma byt jako nejaka ironie? Nebo je to mysleno vazne?
    • PravyMonty
      Ne, ironie měla být ta recenze na ass sin creed 4, teda alespoň doufám.
    • Jack1947
      Ne, jenze Autor ma pro Pokémony slabost, tudis to ovlivnilo jeho mineni. *3*
      • stejně jsou to Rakeťáci v přestrojení *1*
  • Sepíšu negativa
    Je to drahý = 4400 nejmíň + toho času…
    Je tam jen 70 nových pokémonů a 20 mega evolucí.
    Seká se to asi jako doom3 na geforce4mx.
    - To není aktuální. Seká se to asi jako Watch dogs na gf440.
    Odehrává se to ve francii.
    Pokud chceš některé obludy nechat vyvinout tak je musíš chovat ve stylu tamagotchi.
    Už nenacházím žádné další racionální argumenty.
    Napsal fanaticky zapálený fanoušek co v mládí zapálil koně po dílu s Rapidashem.
    *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit