Polda 7 – recenze návratu legendární české adventury
-
Myslím, že s koupí počkám, až se hra objeví na GOG a uběhne nějáká ta
doba. Nerad dělám vývojářům pokusného králíka, ale odladěnou hru si rád zahraju. Co jsem četl jinde, hra obsahuje pár bugů a dost hrubek.BTW: WTF se skrytým příspěvkem?
-
ja som si skusil stiahnut teraz Polda 1 na androidacky telefon, a rano na WC je to na 10-15 minut uplne super :) dlhsie by som to asi vkuse nedokazal (toho poldu).....
-
Hrál jsem první čtyři díly, popravdě asi nejvíc stejně vzpomínám na jedničku, která byla dost nevšední a měla komplet CZ dabing. Dneska už tohle nemá moc co nabídnout.
-
On tohle ještě někdo hraje ? lol
-
Ano.
-
Haha, tak to mi nedošlo. 😂
-
Protože hrával sérii Polda.
-
Chtel jsem koupit day one, ale asi si pockam, mam toho tolik co hrat ted a jeste gamepass na mesic za 25 korun, takze Polda a Syberie budoumuset pockat :(
-
Ano
-
Proč? Že hraje na konzoli? Na ten gamepad se dá zvyknout.
Navíc dost her na konzolích má podporu klávesnice a myši (z hlavy mě napadá třeba: CoD Warzone, Assassin's Creed Valhalla, The Sims 4, atd.)
-
Bude verzia na android nevie niekto?
-
Vy musite byt solidni masochista.
-
tak temer vsechny dily jsou taky na android ... k disp. na ofiko strance
-
Sérii her Polda jsem měl rád, ale poslední roky už hraju hry jenom na PlayStationu. Takže tenhle díl už si asi nezahraju. Ale kdyby vyšel port na konzole, bylo by to super. Ideálně remaster všech 7 dílů v jednom balíčku. 😎