Politici začali reagovat na úspěch Kingdom Come, k Vávrově nelibosti
-
Warhorse je rakouské studio, tak takhle už jsem se dlouho nezasmál. To tedy znamená, že Slavia Praha byla čínský klub, když ji vlastnili Číňané. Akorát nechápu, jak mohla hrát českou ligu? Tomu říkám vlastenectví jako prase. Než abychom byli hrdí že ČESKÉ studio vytvořilo ČESKOU hru světové úrovně, jednu z nejlepších her za poslední roky vůbec, tak se tady píšou nesmysly o Rakousku a řeší se akorát Vávra a lipsync... Opravdu smutné.
-
-
Tak je to už rakouský majetek. Ono tam bude i hromada zahraničních vývojářů atd. Takže nazývat to českým studiem je už trochu mimo mísu. Doba, kdy tam dělalo 10 vývojářů a všichni to byli češi je nenávratně pryč. Musí ti stačit to "původem české studio" :D
Když už to srovnáváš se sportem, tak nezapomeň, že v KHL hrál dříve i HC Lev Praha. Český klub v ruské nejvyšší soutěži. Ono asi tak úplně nezáleží komu ten klub patří, ale kde sídlí. Většina anglických klubů má majitele odjinut. Z arábie, USA, Ruska nebo třeba i z Čech (Křetinský a West Ham).
-
-
Takže je to rakouské studio? Já jen že v titulcích vidím pouze české jména. Ale pokud ti to udělá radost, tak dobře, zkusím to ještě jednou: "Rakouská hra KCD 2 je pro mě jedna z nejlepších her za poslední roky a moc si ji užívám. Naši sousedé se opravdu předvedli a doufám, že třeba jednou vzejde stejně kvalitní hra i z naší země." Stačí takto?
-
-
Tak já napsal, že je to rakouský majetek, což je pravda. Nepsal jsem, že je to rakouské studio. Studio je původem české, ale vlastní ho rakušáci. Ale nazývat ho pouze českým studiem je nesmysl. Už ten český rybníček tak nějak přerostlo, takže se z toho stává studio mezinárodního významu. Samo studio se na svým stránkách neprezentuje jako "české".
To, že ve studiu pracují pouze češi není pravda. Jedna z největších tvářích Warhorse - Tobias Stolz-Zwilling - není čech. Teď jsem si otevřel jejich stránku na LinkedInu a těch zahraničních jmen je celkem dost. Ne většina, oproti čechům a slovákům, ale jsou tam. Jsou tam třeba i ukrajinská jména, srbská, apod.
Takže je asi tak česká, jako třeba Škoda Auto.
-
-
-
-
tak KCD2 dokonce na BBC (kanal bbc news na youtube) rozhovor s predstavitele henryho
-
Kdyby se něco podobného nedělo i na druhý straně barikády, tak by to byl od Dana Vávry opravdu přešlap. Ale není to tak dávno, co si agent Bureš dovolil udělat fotku u stánku jedné české kapely a jejího frontmana to rozčílilo natolik, že si ve finále na to udělal taky slušnou reklamu. Tenkrát si ho pozvali i do DVTV. Aby tam povykládal o tom, že Bureš nemá právo se přiživovat na jejich kapele a fotit se s jejich tričkem a u jejich stánku. Teď to akorát Vávra udělal MPA, která si tím taky chtěla nahonit nějaký voliče z řad gamerů.
-
-
Tak Českej "umělec", kterej si leští ego v Český DVTV versus člověk, kterej pracuje na světoznámým projektu ve 250 členným teamu, kde jsou rizika mnohem větší a je třeba mít snahu nebýt (aspoň na venek) nesrozumitelnej vidlák, je dost rozdíl, nemyslíš?
-
-
Tak v zahraničí je to spíš i reklama. Něco jako byl Kotick pro Blizzard.
A kdyby to tolik poškozovalo Warhorse tak nemyslíš, že by ho už dávno vyrazili? Vždyť už to patří pod Koch Media. Mohli by ho usměrnit. Ale asi jim to nevadí a tudíž si nemusíš dělat starosti o Warhorse ani ty. ;-)
-
-
Pravda. Dost umělců si zakládá na tom, že jsou politicky neutrální a vadí jim, když se politici snaží nahonit nějaké plusové body na jejich účet.
-
-
Ano a takovým umělcům patří velký respekt. To samé i sportovci.
Ale velká část “umělců” rádo veřejně tu politiku podpoří a myslí si, že jejich názor někoho zajímá. Bohdalová podporovala Zemana, Holubová zase Pavla. I Zdeněk Svěrák nebo Ivan Vyskočil mají nutkaní vykřikovat svoje názory do éteru. Dominik Hašek dokonce kandidoval za Topku. Jágr dělal reklamu pro Babiše. A mraky dalších.
Já jim to neberu. Ale nejde někoho nechat svobodně mluvit a druhýho ne. Jenom proto, že nemá podobný názory.
Mě pomalu přišlo, že ten Ryba byl zaplcený přímo Babišem, aby mu udělal takovou kauzu protože, kdyby to tak nezveličoval a vůbec o tom nepsal a nemluvil, tak se o to tom ani neví a vyšumí to možná ještě během toho dne. Ale co čekat od zpěváka, určitě ne logické uvažování.
-
-
-
Nemusím Markéta Pekarová Adamová ale, je pěkné že, i čeští politici ocení úspěch české hry, vím že, do herního průmyslu by politika zasahovat neměla ale, pořád lepší než muniční iniciativa.
-
-
Tak on se vztekal, že si tam sama něco postuje na twitteru, přitom píše sám unter echt le*na a neustále mele něco o velké cenzuře. Pokrytectví se v něm nezapře.
-
-
tady se fakt ždíme každá hovadina
-
Tady prosím ne ... zkuste odolat! 😐
-
Už ani na herním webu se člověk neschová před politikou:(
-
-
Možná by místo sekce s novinkami mohly být Alešovy politické sloupky nebo fejetony a hry by třeba mohly mít vlastní sekci.
-
Souhlas, člověk chce jen uniknout z reality, zahrát si BioShock, Metal Gear, Cyberpunk a místo toho musí řešit politiku.
-
-
Chápu. Já mám spíš na mysli ty nekonečné hádky o dezolatech, Fiala, Babiš a pod. není tomu úniku.
-
-
jo táááák, ty myslíš drama, tak to bez sarkasmu souhlasím
-
-
-
-
Tuhle diskuzi Vávry jste viděli:
Bizár, že se takových debat vůbec účastní.
-
-
no, tak nenávistná "kampaň" proti téhle hře ve smyslu "Vávra obhajuje dětskou sodomie ve své hře" (tohle fakt někdo vydal, pochopitelně v angličtině) je úplně mimo, nejlepší co mohou (mohli udělat), je se k tomu vůbec nevyjadřovat.
Většina velkých anti-woke tvůrců si na tom smlsla, hra prý obsahuje pedofilní gay grooming...
Ale Vávra má pravdu, i kdyby Ptáčkovi bylo fakt 15 (je očividně dospělej ve hře, takže i tohle je fakt kravina), tak tenkrát nějaký age of consent nebyl, a navíc lidi pravděpodobně dospívali rychleji...
ale pro anglofonní svět je tohle vosí hnízdo, pro ně cokoliv se týká někoho pod 18, tak jste automaticky pedofil, groomer, a jedná se o znásilnění, jsou na to extrémně hákliví, takže radši se ani nevyjadřovat.
-
-
Vávra má v bodě A pravdu, kdyby to zůstalo, tak cajk, jenže on pokračuje a přiznává, že Ptáček je dítě a to doslova. Takže jak píšeš, lepší držet hubu...
-
-
Lepsi kdyz tvrdil, ze mimozemstane existuji
-
-
To máš jako s bohem. Existenci mimozemšťanů ani Boha (či bohů) zatím nikdo nedokázal potvrdit ani vyvrátit.
-
-
"Existenci mimozemšťanů ani Boha (či bohů) zatím nikdo nedokázal potvrdit ani vyvrátit."
Asi jsi nečetl Vávrovi příspěvky. On existenci mimozemšťanů potvrdil. A když to řekne Vávra, tak to platí! 😉
-
-
Tak sice je ještě asi nikdo nepotkal, ale i většina světových vědců si je jejich existencí 100% jista. Ten vesmír je neskutečně obrovský a je prakticky nepravděpodobný, že v nějakém jiném koutu vesmíru nevzniklo něco podobného jako tady. Ono i na starých kresbách, tisíce let starých jsou záznamy bytostí, které přišli z nebes (což už je ale na hraně konspirací, jelikož to mohli být vyzobrazený bohové, což ale neznamená, že nás nemohli v minulosti navštívit a lidé je pak začali za bohy považovat). Ale lidí věří v cokoliv, třeba i v placatou planetu.
-
-
To jsi špatně pochopil. Já nerozporuji matematiku. Vesmír je vskutku neskutečně veliký a šance, že tu jsme sami, je nulová. Jedinou otázkou je, jak daleko někdo bude existovat.
Ale Vávra potvrdil pozorování mimozemšťanů na Zemi. A to je prostě totálně mimo. 😉
-
Sam jsi to vystihnul, vesmír je obrovský. I kdyby někde žili, tak samotná povaha vesmíru znemožňuje jakoukoliv interakci, nebo snad přímé setkání. Že rychlost světla je bariéra a neexistuje ani nějaký absolutní čas bylo prokázáno snad milionkrát. Jinými slovy, vzdálenosti jsou tak obrovské, že je statisticky velmi nepravděpodobné, že bychom se někdy vůbec mohli potkat. Nehledě na stáří vesmíru a dobu, po kterou tady lidstvo je.
Pokud by někdo uměl cestovat rychleji něž světlo, pak by uměl cestovat do minulosti a tedy do libovolného bodu a času ve vesmíru.... a připusťme, že to umí. Pak se ale ptám: KDE TEDA JSOU?
-
-
Reakce na příspěvek:
"Pokud by někdo uměl cestovat rychleji něž světlo, pak by uměl cestovat do minulosti"
Nesmysl. "Fyziku" z nějakého (soft) scifi dramatu nemůžeš prohlašovat za skutečný fakt.
-
-
Reakce na příspěvek:
To není nesmysl, ale plyne to ze speciální teorie relativity. Pokud bys uměl cestovat rychleji než světlo, mohl bys cestovat časem... teoreticky (opět dodám, že je to jen matematická konstrukce nemající žádný základ v realitě). Já tomu osobně nevěřím, protože rychlost světla považuji za konečnou a dokonale limitující konstantu našeho vesmíru
Uvádím schválně takový nesmysl jako podporu mého přesvědčení, že i když mimozemský život (snad) existuje, samotná povaha času a prostoru nám znemožňuje interakci.
-
-
Reakce na příspěvek:
Jde cestovat časem při rychlosti světla. Ale mám pocit, že to jde pouze vpřed a ne do minulosti.
Čas sám osobě je spíše lidský konstrukt než fyzikální konstanta tvořící vesmír.
-
Reakce na příspěvek:
"To není nesmysl... ale plyne to ze speciální teorie relativity".
"Uvádím schválně takový nesmysl..."
Hmm, hezké. Ale nebudeme řešit nějaké nepodložené teorie. Jsou to dost komplikované teorie a sám se do toho začínáš zamotávat a protiřečíš si. A navíc je to fakt dost velký offtopic.
-
-
Reakce na příspěvek:
Ty prosím tě, trolíš nebo co? Si přečti pozorně co píšu a v jakém kontextu. Zejména doporučuji "Uvádím schválně takový nesmysl". Tak se nechovej jako pablb, OK? Tvoje názory občas beru, ale nechápu co tady teď předvádíš
-
-
Reakce na příspěvek:
Hele, není nutné se hned urážet.
Chtěl jsem ti jenom slušně napsat, že se pouštíš až do tak moc teoretické fyziky, že to skoro nemá nic společného s realitou. Takových "speciálních teorií či hypotéz" je fakt hodně a většina z nich jsou úplné nesmysly. O tom fakt nemá smysl vážně diskutovat. To už bychom se klidně mohli bavit o Hvězdné Bráně a o tom, že dle jejich speciální teorie jde cestovat rychleji než světlo, ale musíš postavit hyperpohon z Naquadahu. LOL
Ale jestli ti slušné vysvětlení nevoní, tak příště tě můžu třeba ignorovat a nebo se tě můžu zeptat, zda to máš v hlavě v pořádku.
-
-
-
-
-
Reakce na příspěvek:
Možná k tomu někdy dojde. Buď nás najdou sami, což teda bude asi ta horší varianta, jelikož budou technologicky mnohem před námi a bude hrozit i riziko zničení planety. A nebo je najdeme my v rámci kolonizace dalších planet, což může trvat jestě stovky let.
Každopádně už nás mohli klidně navštívit, akorát v době kdy člověk po zemi nechodil a byli tu jenom zvířata. Takže jsme pro ně nemuseli být zajimavý, jelikož takových dalších světů můžou být třeba desítky. Ale to už se zase dostáváme do konspirací. Není zatím žádný hmatatelný důkaz kromě starých kreseb atd.
-
-
-
-
Je dost rozdíl, věřit v boha nebo v to, že tělo boží vlastní vláda Spojených států... Obzvláště na základě slyšení kongresu, kterej může být o čemkoli a nic nedokazuje. Podle toho by bylo příslušenství k Nintendu zbraň (1993) nebo Marilyn Manson odpovědnej za sebevraždy diváků (1997) :-D
-
-
Skvěle... a už ten hňup vysvětlil jak se k nám dostali bez toho aby porušili fyzikální zákony a cestování v čase? A jak úplně haluzově trefili přesně těch pár tisíc let z celkového stáří vesmíru po které tady existujeme? A mohl bych konečně v době kdy kdejaký jouda natáčí na mobil hovadiny vidět normální video těch bytostí nebo alespoň jejich strojů? Třeba ve fullhd a ne v rozlišení jako na didaktiku gama?
-
-
Má pravdu v tom, že česká média zcela zaspala to líčení v kongresu. Samozřejmě dělat závěr z toho, že něco existuje, je blbost, ale to je klasický Dan, dělá rychlé soudy a rychleji píše, než přemýšlí.
-
-
České média nič nezaspali. Celé to bola fraška hodná ignorovania. Patrik Korenár má k tomu super videá. Vávra má ale nulovú mediálnu gramotnosť a tak nedokáže rozoznať čo je real a čo blud.
-
-
-
-
Já si myslím, že Vávra by potřeboval zavřít na pár měsíců do nějakého ústavu, kde bude odřízlý od internetu a naučí se zase normálně lidsky fungovat. I když povětšinou souhlasím s jeho pohledy na svět a politiku, tak on se prostě chová jako asociální hulvát, kterého naprosto pohltilo jeho ego, navíc je imrvére ve stresu, ať už z práce, tak z naprosto zbytečných hádek na internetu, kde má potřebu reagovat na jakoukoliv kritiku na jeho osobnost / dílo. Vážím si ho moc za to, co přinesl do českého průmyslu, ale prostě toto už bylo fakt přes čáru a to nemám MPA rád.
-
-
Poruchy osobnosti léčit nejdou. Jdou ale řešit psychoterapií, jen ale z vlastní vůle. Narcisistická porucha osobnosti ale mezi nimi není. Takovej člověk jde k odborníkovi s tím, že mu "zlepší den". Problém je v tom, že takovej člověk sám sebe moc nevnímá. On je buď nad někým, nebo pod někým a má chronickou touhu po kontrole. Do svých plánů zahrnuje jen ty, kteří jsou hodni nebo ne. Zjednodušeně boostuješ ego, aby sis zachoval svou osobnost. Vypestuješ si od dětství sebelásku (ať už rozmazlováním, nebo přehlížením ze strany rodičů). U sebevědomýho polárního typu to ale na první pohled vidět nejde. Dan se tak chová už od od dob Illusion softworks a je patologickej případ. ;) Nakonec i pro to tíhne k Trumpovi. Připadá mu jen jako nepochopená osobnost, jelikož mu rozumí.
V případě Kingdom Come je to smutné stejně jako u Mafie. Dan ji neudělal. Udělal to tým schopných jedinců. I u Kingdom Come měl v tom Dan 250 prstů :-D Ale on prostě "ví", že to bez něho nejde, takže je to hlavně jeho zásluha a podle toho jedná.
Výhoda u tohodle typu lidí je v tom, že dokáže kolem sebe nabalit spoustu schopných, seběvědomých lidí, kteří se v něm vzhlídnou. Pokud mu jdou na ruku, tak se o ně stará jako o své. Ale nedej bože jít proti němu.
-
-
To s tím Illusionem taky říkám lidem, co si myslí, že ho změnily peníze. Mluvil jsem s pár lidma, co tam pracovali a Vávra tam byl oblíbenej asi jako osina v ř*ti.
-
-
No mimózní rozhovory poskytoval už tehdy k Mafii, na týpka, co poskládal příběh z inspirací nejrůznějšíma gangsterkama měl prapodivnou víru ve své mesiáštví ještě před prvním úspěchem.
-
Dan má speciální místečko v srdéčku mnoha Českýh herních vývojářů.
-
-
-
-
Ještě naposledy, nedalo mi to a pokusil jsem se dohledat výrok Pekarové o tom, že je Vávra ruský kolaborant.. a hádejte co jsem našel? Ano, nic.
Ani kecálek ChatGpt mi nenašel žádný historický výrok na adresu zastydlého dítěte Vávry, za který by se měl urážet. Je možné, že jsem jen špatně hledal, ale tohle se tedy Vávrovi fakt nepovedlo a slušela by se omluva.
Všimnul jsem si, že kopání do Pekarové je taková lidová zábava určitých zamindrákovaných jedinců a docela mě to překvapuje. Já ji tedy nesleduji a nevolím, ale moc důvodů k takové nenávisti jsem nenašel. Jsou tady jinší politici, kteří by zasloužili pořádný rant.
-
-
No nikdo ti to nebere, ale stačí se podívat na jednání sněmovny a možná svůj pohled zmeníš.
-
Tak nějak - Ženská která působí moc chytře (Podobně jako Richterová) burany dovádí k šílenství...
-
-
Já v tom vidím ruský notičky. Pekarová se často objevuje v řetězových e-mailech dezolátního původu. Cíleně se pěstuje iracionální nenávist k ní, přitom nic tak zásadně špatnýho neudělala. Ovšem vymezuje se od počátku ostře proti invazi Rusáků na Ukrajinu, a to evidentně stačí.
-
-
Ještě horší sebranka než dezoláti jsou ti, co za vším vidí ruské notičky. Pekarová si za svou nepopularitu může sama skrze ty bláboly, které vypouští z úst. Je to psychopatka odtržená od reality, stejně jako Fiala, Babiš, Lipavský, Schillerová apod. Všechno stejná sebranka falšných individuí, každý jen hájí jiné barvy. Pekarová má výhodu akorát v tom, že je jinak docela pohledná ženská.
-
-
Prosím doloz mi nějaký její výrok na adresu Vávry, za který by se ten šašek měl urážet. Nebo jsi stejný lopaťák a nic nemáš?
-
Dej si pozor na tyhle ostrá slova - psychopatka atd.. Nemáš proto žádný důkaz a ani zřejmě vzdělání. Že ti její politické názory nejsou sympatické je tvoje věc ale už jsi za hranou...
-
-
Multinicko, byly doby, kdy jsem si vedl seznam, kdo má jakej alternativní nick. Už ho nemám, tipoval bych tě na theGGG nebo nějaký takový individuum. Ale že tohle je tvůj alternativní account, to vím jistě. Měl jsem i screenshot, kde ses zapomněl přehlásit. Tvoje názory na cokoliv mě absolutně nezajímají. Nereaguj na mě.
-
-
Ty jsi regulérní blázen, kam se na tebe hrabe Vávra :)
-
-
Zajímavé, jak mi vracíš slova, kterými jsem nedávno počastoval jinou otravnou multinicku. Zasáhlo tě to, co? To je dobře.
-
-
-
-
-
Tak nemyslím si, že Pekarová potřebuje nějakou iracionální propagandu od rusofilů.
Ono úplně stačí její samotné projevy, aby ji většina lidí začala nesnášet.
A k těm řetězovým emailům: to nic nedokazuje. Někteří lidé rádi dávají najevo svoji nenávist. Něco podobného tady bylo, když byl u moci Babiš. A to co se hrne na Fialu a Pekarovou je nic v porovnání s bordelem, co se nesl na Babiše.
-
-
-
hele, je to nejhezčí z politiky, co máme, ale taky je občas prostořeká, asi to nemyslí špatně, ale na ty duševní giganty z druhé strany to prostě působí jako červený hadr na býka. Navíc spousty nejistých chlapů z druhé strany politické spektra neustojí, když je žena v nějaké vyšší pozici, takže je jasný terč. Nadávky na ni jsou nechutné, do teď jsem si myslel, že to dělají lopáťaci, no Vávra mě vyvedl z omylu.
-
-
Tak svým vystupováním vlastně je Vávra lopaťák. Mnoho skutečných lopaťáku je přitom v pohodě a mnohdy i rozumných. Umět jako Danek vlastně ze své pozice podlézt někoho, od koho bys to spíše očekával, je taky majstrštyk.
-
-
to souhlasím, napsal jsem to asi nadřazeně a souhlasím , že i řemeslník může být inteligentní a znalý. A je také pravda, že Vávra si tu laťku na podlézání neustále snižuje.😂
-
-
-