Politici začali reagovat na úspěch Kingdom Come, k Vávrově nelibosti
-
Tak já napsal, že je to rakouský majetek, což je pravda. Nepsal jsem, že je to rakouské studio. Studio je původem české, ale vlastní ho rakušáci. Ale nazývat ho pouze českým studiem je nesmysl. Už ten český rybníček tak nějak přerostlo, takže se z toho stává studio mezinárodního významu. Samo studio se na svým stránkách neprezentuje jako "české".
To, že ve studiu pracují pouze češi není pravda. Jedna z největších tvářích Warhorse - Tobias Stolz-Zwilling - není čech. Teď jsem si otevřel jejich stránku na LinkedInu a těch zahraničních jmen je celkem dost. Ne většina, oproti čechům a slovákům, ale jsou tam. Jsou tam třeba i ukrajinská jména, srbská, apod.
Takže je asi tak česká, jako třeba Škoda Auto.
-
Takže je to rakouské studio? Já jen že v titulcích vidím pouze české jména. Ale pokud ti to udělá radost, tak dobře, zkusím to ještě jednou: "Rakouská hra KCD 2 je pro mě jedna z nejlepších her za poslední roky a moc si ji užívám. Naši sousedé se opravdu předvedli a doufám, že třeba jednou vzejde stejně kvalitní hra i z naší země." Stačí takto?
-
Nikdy nechválili hry, nikdy se nezajímali o hry. Až teď, když má něco mezinárodní úspěch a můžu si na tom nahnat čísla. Promiň, ale tady je prostě jasná paralela, kterou ty nechceš vidět. Nedá se nic dělat no..
-
Hele, není nutné se hned urážet.
Chtěl jsem ti jenom slušně napsat, že se pouštíš až do tak moc teoretické fyziky, že to skoro nemá nic společného s realitou. Takových "speciálních teorií či hypotéz" je fakt hodně a většina z nich jsou úplné nesmysly. O tom fakt nemá smysl vážně diskutovat. To už bychom se klidně mohli bavit o Hvězdné Bráně a o tom, že dle jejich speciální teorie jde cestovat rychleji než světlo, ale musíš postavit hyperpohon z Naquadahu. LOL
Ale jestli ti slušné vysvětlení nevoní, tak příště tě můžu třeba ignorovat a nebo se tě můžu zeptat, zda to máš v hlavě v pořádku.
-
Tak je to už rakouský majetek. Ono tam bude i hromada zahraničních vývojářů atd. Takže nazývat to českým studiem je už trochu mimo mísu. Doba, kdy tam dělalo 10 vývojářů a všichni to byli češi je nenávratně pryč. Musí ti stačit to "původem české studio" :D
Když už to srovnáváš se sportem, tak nezapomeň, že v KHL hrál dříve i HC Lev Praha. Český klub v ruské nejvyšší soutěži. Ono asi tak úplně nezáleží komu ten klub patří, ale kde sídlí. Většina anglických klubů má majitele odjinut. Z arábie, USA, Ruska nebo třeba i z Čech (Křetinský a West Ham).
-
Warhorse je rakouské studio, tak takhle už jsem se dlouho nezasmál. To tedy znamená, že Slavia Praha byla čínský klub, když ji vlastnili Číňané. Akorát nechápu, jak mohla hrát českou ligu? Tomu říkám vlastenectví jako prase. Než abychom byli hrdí že ČESKÉ studio vytvořilo ČESKOU hru světové úrovně, jednu z nejlepších her za poslední roky vůbec, tak se tady píšou nesmysly o Rakousku a řeší se akorát Vávra a lipsync... Opravdu smutné.
-
Tak v zahraničí je to spíš i reklama. Něco jako byl Kotick pro Blizzard.
A kdyby to tolik poškozovalo Warhorse tak nemyslíš, že by ho už dávno vyrazili? Vždyť už to patří pod Koch Media. Mohli by ho usměrnit. Ale asi jim to nevadí a tudíž si nemusíš dělat starosti o Warhorse ani ty. ;-)
-
Myslím, že celé je to mnohem víc tragikomičtější a dělají to zcela zadarmo a z vlastní iniciativy.
-
tak KCD2 dokonce na BBC (kanal bbc news na youtube) rozhovor s predstavitele henryho
-
Ano a takovým umělcům patří velký respekt. To samé i sportovci.
Ale velká část “umělců” rádo veřejně tu politiku podpoří a myslí si, že jejich názor někoho zajímá. Bohdalová podporovala Zemana, Holubová zase Pavla. I Zdeněk Svěrák nebo Ivan Vyskočil mají nutkaní vykřikovat svoje názory do éteru. Dominik Hašek dokonce kandidoval za Topku. Jágr dělal reklamu pro Babiše. A mraky dalších.
Já jim to neberu. Ale nejde někoho nechat svobodně mluvit a druhýho ne. Jenom proto, že nemá podobný názory.
Mě pomalu přišlo, že ten Ryba byl zaplcený přímo Babišem, aby mu udělal takovou kauzu protože, kdyby to tak nezveličoval a vůbec o tom nepsal a nemluvil, tak se o to tom ani neví a vyšumí to možná ještě během toho dne. Ale co čekat od zpěváka, určitě ne logické uvažování.
-
Ty prosím tě, trolíš nebo co? Si přečti pozorně co píšu a v jakém kontextu. Zejména doporučuji "Uvádím schválně takový nesmysl". Tak se nechovej jako pablb, OK? Tvoje názory občas beru, ale nechápu co tady teď předvádíš
-
Jde cestovat časem při rychlosti světla. Ale mám pocit, že to jde pouze vpřed a ne do minulosti.
Čas sám osobě je spíše lidský konstrukt než fyzikální konstanta tvořící vesmír.
-
Tak on se vztekal, že si tam sama něco postuje na twitteru, přitom píše sám unter echt le*na a neustále mele něco o velké cenzuře. Pokrytectví se v něm nezapře.
-
Tak Českej "umělec", kterej si leští ego v Český DVTV versus člověk, kterej pracuje na světoznámým projektu ve 250 členným teamu, kde jsou rizika mnohem větší a je třeba mít snahu nebýt (aspoň na venek) nesrozumitelnej vidlák, je dost rozdíl, nemyslíš?
-
Pravda. Dost umělců si zakládá na tom, že jsou politicky neutrální a vadí jim, když se politici snaží nahonit nějaké plusové body na jejich účet.
-
"To není nesmysl... ale plyne to ze speciální teorie relativity".
"Uvádím schválně takový nesmysl..."
Hmm, hezké. Ale nebudeme řešit nějaké nepodložené teorie. Jsou to dost komplikované teorie a sám se do toho začínáš zamotávat a protiřečíš si. A navíc je to fakt dost velký offtopic.
-
Možná by místo sekce s novinkami mohly být Alešovy politické sloupky nebo fejetony a hry by třeba mohly mít vlastní sekci.
-
Kdyby se něco podobného nedělo i na druhý straně barikády, tak by to byl od Dana Vávry opravdu přešlap. Ale není to tak dávno, co si agent Bureš dovolil udělat fotku u stánku jedné české kapely a jejího frontmana to rozčílilo natolik, že si ve finále na to udělal taky slušnou reklamu. Tenkrát si ho pozvali i do DVTV. Aby tam povykládal o tom, že Bureš nemá právo se přiživovat na jejich kapele a fotit se s jejich tričkem a u jejich stánku. Teď to akorát Vávra udělal MPA, která si tím taky chtěla nahonit nějaký voliče z řad gamerů.
-
Nemusím Markéta Pekarová Adamová ale, je pěkné že, i čeští politici ocení úspěch české hry, vím že, do herního průmyslu by politika zasahovat neměla ale, pořád lepší než muniční iniciativa.
-
To není nesmysl, ale plyne to ze speciální teorie relativity. Pokud bys uměl cestovat rychleji než světlo, mohl bys cestovat časem... teoreticky (opět dodám, že je to jen matematická konstrukce nemající žádný základ v realitě). Já tomu osobně nevěřím, protože rychlost světla považuji za konečnou a dokonale limitující konstantu našeho vesmíru
Uvádím schválně takový nesmysl jako podporu mého přesvědčení, že i když mimozemský život (snad) existuje, samotná povaha času a prostoru nám znemožňuje interakci.