Politici začali reagovat na úspěch Kingdom Come, k Vávrově nelibosti
-
No nikdo ti to nebere, ale stačí se podívat na jednání sněmovny a možná svůj pohled zmeníš.
-
Při elementárním chápání ekonomiky je vhodné poznamenat, že za dramatický schodek rozpočtu může primárně událost, která způsobila ekonomický propad poklesem produkce (Covid) a sekundárně osoba, která natiskla největší kvantum papírků v historii česka - Alenka Von Bankrot.
Filiova vláda, jakkoliv ji osobně moc nemusím, jen sklízí tyto pečlivě zaseté plody :-)
-
Zajímavé, jak mi vracíš slova, kterými jsem nedávno počastoval jinou otravnou multinicku. Zasáhlo tě to, co? To je dobře.
-
Skvěle... a už ten hňup vysvětlil jak se k nám dostali bez toho aby porušili fyzikální zákony a cestování v čase? A jak úplně haluzově trefili přesně těch pár tisíc let z celkového stáří vesmíru po které tady existujeme? A mohl bych konečně v době kdy kdejaký jouda natáčí na mobil hovadiny vidět normální video těch bytostí nebo alespoň jejich strojů? Třeba ve fullhd a ne v rozlišení jako na didaktiku gama?
-
Prosím doloz mi nějaký její výrok na adresu Vávry, za který by se ten šašek měl urážet. Nebo jsi stejný lopaťák a nic nemáš?
-
Tak nějak - Ženská která působí moc chytře (Podobně jako Richterová) burany dovádí k šílenství...
-
Dej si pozor na tyhle ostrá slova - psychopatka atd.. Nemáš proto žádný důkaz a ani zřejmě vzdělání. Že ti její politické názory nejsou sympatické je tvoje věc ale už jsi za hranou...
-
Dan má speciální místečko v srdéčku mnoha Českýh herních vývojářů.
-
Má pravdu v tom, že česká média zcela zaspala to líčení v kongresu. Samozřejmě dělat závěr z toho, že něco existuje, je blbost, ale to je klasický Dan, dělá rychlé soudy a rychleji píše, než přemýšlí.
-
Lepsi kdyz tvrdil, ze mimozemstane existuji
-
To je zajímavý příměr s těmi příbuznými, ale v tomto kontextu mi příliš nesedí. Spíše bych zopakoval již to co jsem uvedl, když to jde ve fanaticky nábožensky založeném Polsku - tak jaké jsou důvody k tomu proč nemůže vláda podpořit rozvoj herního průmyslu v drtivě ateistické zemi?
Pouze pro důkaz abych se nedočkal reakce, že jsem si to vycucal z prstu.
To by ale bylo na delší diskuzi, obecně mám problém s tím jak hospodaří náš stát, nehledě na to jestli je u kormidla oligarcha Babiš nebo Fiala jenž si "u těla" také drží různé podivné kmotry a další pochybné lobisty. Některé státy nás již předehnaly mílovými kroky co do návratnosti služeb občanům z daní které byly vybrány.
-
Investice do rozvoje her neprošla ve sněmovně a jeden z těch dalších "gratulantů" se dokonce chlubil, že hlasoval proti. Když budeš slavit nějaký životní úspěch a příjdou ti pogratulovat příbuzní, kteří dvacet let ani nezavolali, tak je vyhodíš?
-
jo táááák, ty myslíš drama, tak to bez sarkasmu souhlasím
-
Ty jsi regulérní blázen, kam se na tebe hrabe Vávra :)
-
Chápu. Já mám spíš na mysli ty nekonečné hádky o dezolatech, Fiala, Babiš a pod. není tomu úniku.
-
Souhlas, člověk chce jen uniknout z reality, zahrát si BioShock, Metal Gear, Cyberpunk a místo toho musí řešit politiku.
-
Už ani na herním webu se člověk neschová před politikou:(
-
Multinicko, byly doby, kdy jsem si vedl seznam, kdo má jakej alternativní nick. Už ho nemám, tipoval bych tě na theGGG nebo nějaký takový individuum. Ale že tohle je tvůj alternativní account, to vím jistě. Měl jsem i screenshot, kde ses zapomněl přehlásit. Tvoje názory na cokoliv mě absolutně nezajímají. Nereaguj na mě.
-
Vadí mi že někdo koho ono téma běžně nezajímá, tak se o dané téma začne zajímat pouze jenom když se mu to hodí pro zviditelnění - viz například sportovní "kauza" Sáblíková a její již dávno stojící krasobruslařská hala.
Až politici podpoří svoje výroky nějakými činy - třeba že investují do rozvoje her (jako tomu reálně například je již v Polsku), tak nebudu namítat nic.
-
Tuhle diskuzi Vávry jste viděli:
Bizár, že se takových debat vůbec účastní.