Politici začali reagovat na úspěch Kingdom Come, k Vávrově nelibosti
-
Tak možná by bez Vávrova komentáře nevznikl ani tento článek. Dvě trapné sebeprezentace politiků a jedna neutrální gratulace ministerstva by byly na článek možná málo.
A tobě o ban evidentně vůbec nejde, když sis založil účet čistě jen na to, abys psal k tomuto článku, zvyšoval tím jeho čtenost a naváděl tím redakci, aby něco podobného zopakovala i v budoucnu.
-
Tak píše se tu i o jiných, na které nereagoval. Autor článku je spokojený, že je návštěvnost, pak to promaže, možná rozdá nějaký ten ban a pojede se dál.
-
To je sice moc hezké, ale to není tento případ. Je to falešná gratulace, od někoho kdo hru neznal, nezná a je mu to úplně jedno. Že má hezkou formu jistě ocení nejedna učitelka českého jazyka. Ale je to jen politika, nikoli upřímná radost a ocenění.
-
A to vše díky Vávrovi. Předpokládám, že kdyby se k tomu nevyjadřoval, tak to autor článku ani nezaregistruje.
-
Tak Babis pomaha lidem, tak muze zacit treba u mzdy v Agrofertu.
Zatim akorat bohatym bral a chudym maval.
-
Aha, takže ona věděla, že na ní Vávra zareaguje jako totální hulvát, to naštve Aleše a ten o tom napíše článek. Takže buď je Pekarová nejchytřejší ženská na světě a ještě k tomu umí věštit budoucnost, nebo se prober...
-
Pekarová to zvládla s noblesou a je jedno, jaké mám nebo nemám preference. Vávra to nezvládl vůbec, ale u něj mě to nepřekvapuje. Z někoho, kdo měl kdysi nadhled a dokonce nějaký smysl pro humor, se stal zakomplexovaný jedinec, který svým vystupováním dělá ostudu celému týmu, který vytvořil skvělou hru.
-
Budeš se divit, ale když máš preference 2%, tak se ti těch pár nových voličů může hodit.
-
Možná se tu o tom předtím nepsalo proto, že se to přímo netýkalo herního průmyslu? Ale jen možná, nesleduju to.
Ale že je ta Pekarová je ale mazaná. Napíše na svůj profil slušnou gratulaci k úspěchu hry a pak jen čeká, až přijde Vávra, aby začal nadávat, aby to pak nějaký herní web přebral a aby jí to přivedlo statisíce voličů. Sklapla past!
-
To bude předtím nebo potom, co bude v ČR průměrná mzda jak Německu a Rakousku?
-
Kdyby chyby. Babiše fakt nemusím, ale kdyby zareagoval jako Pekarová, tak to neřeším, protože to bylo slušné a bez sebeprezentace (je otázkou, jestli to umí).
Zajímavé, že Vávra nezareagoval podobně agresivně na příspěvky politiků, které opravdu vypadaly jako parazitování a tlačili tam svoji agendu víc než aby zmínili hru. Tady máš ten dvojí metr. -
přestaň fabulovat a lhát, chápu, že jsi fake účet, abys tady tvořil propagandu, ale alespoň tak výrazně nelži. Nejsem její volič ani obdivovatel, napíšu to tady ještě jednou, co jsem ti napsal dolů:
"dokáži ocenit nadhled, pokoru a slušné vyjadřovaní v momentě, když se druhá strana chová jako buran z páté cenové."
Pekarová ukázala noblesu, nadhled a pokoru při diskuzi s buranem.
-
nejsem ani jedno :D, jen dokáži ocenit nadhled, pokoru a slušné vyjadřovaní v momentě, když se druhá strana chová jako buran z páte cenové.
-
No hlavne by Vavra nemel delat vlny, nebo mu jeho sefove vysvetli, ze se ma chovat slusne.
-
Já myslím, že Vávra se k jejím postům vyjadřoval již dříve a nepsalo se tu o tom.
-
Neboj, co ti Fiala vzal to ti Andrej vrati....
-
Psal jsem voliči nebo sympatizanti. Můj svět narozdíl od tvého nekončí na okraji své bubliny.
-
Jedinej duvod proc se tu ted o ni pise je ten, ze jedinec s nabubrelym egem se vyjadril k jejimu postu jako buran tudiz "zviditelneni" probehlo kvuli nemu.Takze sem si jist ze ona ten post rozhodne nepsala pro hledani naivnich volicu.
-
No jestli nejsi spokojený s tím, co tě naučili na tvojí střední škole, můžes ve vzdělávání pokračovat, lze to i v důchodovém věku. Máš tedy asi dostatek času ještě některé věci pochopit, pak už jen záleží jestli na to máš mozkovou kapacitu.
-
Vávra to ovšem nevytvoří sám a sám by to nikdy nedokázal. Gratulace patří celému týmu a v jeho týmu jdou jistě i lidé, kteří jeho názory nesdílí