Politici začali reagovat na úspěch Kingdom Come, k Vávrově nelibosti
-
Ještě horší sebranka než dezoláti jsou ti, co za vším vidí ruské notičky. Pekarová si za svou nepopularitu může sama skrze ty bláboly, které vypouští z úst. Je to psychopatka odtržená od reality, stejně jako Fiala, Babiš, Lipavský, Schillerová apod. Všechno stejná sebranka falšných individuí, každý jen hájí jiné barvy. Pekarová má výhodu akorát v tom, že je jinak docela pohledná ženská.
-
Tak nemyslím si, že Pekarová potřebuje nějakou iracionální propagandu od rusofilů.
Ono úplně stačí její samotné projevy, aby ji většina lidí začala nesnášet.
A k těm řetězovým emailům: to nic nedokazuje. Někteří lidé rádi dávají najevo svoji nenávist. Něco podobného tady bylo, když byl u moci Babiš. A to co se hrne na Fialu a Pekarovou je nic v porovnání s bordelem, co se nesl na Babiše.
-
Já v tom vidím ruský notičky. Pekarová se často objevuje v řetězových e-mailech dezolátního původu. Cíleně se pěstuje iracionální nenávist k ní, přitom nic tak zásadně špatnýho neudělala. Ovšem vymezuje se od počátku ostře proti invazi Rusáků na Ukrajinu, a to evidentně stačí.
-
To s tím Illusionem taky říkám lidem, co si myslí, že ho změnily peníze. Mluvil jsem s pár lidma, co tam pracovali a Vávra tam byl oblíbenej asi jako osina v ř*ti.
-
Akorát si zapomněl na jednu skutečnost. To jídlo, co kuchař uvařil mají rádi mladí - určitá skupina lidí. No a vzhledem k tomu, že obliba u lidí ti dělá živobití, tak veřejná pochvala toho jídla ti udělá PR. Netvařme se tak stupidně, že nám tohle nedochází? Games a politika začíná být vážně vtipná, zvlášť když tu politiku tady lidi berou jako dobro proti zlu a vyšší princip proti neslušnosti 😂.
-
to souhlasím, napsal jsem to asi nadřazeně a souhlasím , že i řemeslník může být inteligentní a znalý. A je také pravda, že Vávra si tu laťku na podlézání neustále snižuje.😂
-
Hmm, teď se odkopal. ANO chce mladší voliče (každé 0,5% se hodí), takže si najme takové matláky, jako ty, aby na herní web psali hesla o státním rozpočtu.
Jen si nejsem jistý kolik prvo/druho voličů tu může být. Přeci jen v diskuzích se to hemží lidmi 30+. Ale peníze nesmrdí, no.
-
Tak svým vystupováním vlastně je Vávra lopaťák. Mnoho skutečných lopaťáku je přitom v pohodě a mnohdy i rozumných. Umět jako Danek vlastně ze své pozice podlézt někoho, od koho bys to spíše očekával, je taky majstrštyk.
-
Poruchy osobnosti léčit nejdou. Jdou ale řešit psychoterapií, jen ale z vlastní vůle. Narcisistická porucha osobnosti ale mezi nimi není. Takovej člověk jde k odborníkovi s tím, že mu "zlepší den". Problém je v tom, že takovej člověk sám sebe moc nevnímá. On je buď nad někým, nebo pod někým a má chronickou touhu po kontrole. Do svých plánů zahrnuje jen ty, kteří jsou hodni nebo ne. Zjednodušeně boostuješ ego, aby sis zachoval svou osobnost. Vypestuješ si od dětství sebelásku (ať už rozmazlováním, nebo přehlížením ze strany rodičů). U sebevědomýho polárního typu to ale na první pohled vidět nejde. Dan se tak chová už od od dob Illusion softworks a je patologickej případ. ;) Nakonec i pro to tíhne k Trumpovi. Připadá mu jen jako nepochopená osobnost, jelikož mu rozumí.
V případě Kingdom Come je to smutné stejně jako u Mafie. Dan ji neudělal. Udělal to tým schopných jedinců. I u Kingdom Come měl v tom Dan 250 prstů :-D Ale on prostě "ví", že to bez něho nejde, takže je to hlavně jeho zásluha a podle toho jedná.
Výhoda u tohodle typu lidí je v tom, že dokáže kolem sebe nabalit spoustu schopných, seběvědomých lidí, kteří se v něm vzhlídnou. Pokud mu jdou na ruku, tak se o ně stará jako o své. Ale nedej bože jít proti němu.
-
Tvl na co příklad. Říkal to Okamura a Rajchl a ještě to psali na těch internetech.
-
Mohla se například nechat vyfotit u monitoru jak onu hru hraje. Takto je prostě stěží uvěřitelné, že to myslela upřímně. Bizarnější ale je příspěvek od Jiřího Pospíšila který dal svou podobiznu na tvář Jindřicha a napsal k tomu "Jak se říká - zlaté české ručičky!"...
Mě by prostě zajímalo jestli by se ozvali kdyby ona hra byla průměrná. Nejspíš ne, že?
Jediný z politiků kterému bych to byl ochotný uvěřit je Bartoš jelikož mluvil o tom že na PS4 hraje Horizon Zero Dawn a že se těší na pokračování.
Vávra to měl napsat úplně jinak, ale to lze říct o 99.9% jeho výroků.
-
hele, je to nejhezčí z politiky, co máme, ale taky je občas prostořeká, asi to nemyslí špatně, ale na ty duševní giganty z druhé strany to prostě působí jako červený hadr na býka. Navíc spousty nejistých chlapů z druhé strany politické spektra neustojí, když je žena v nějaké vyšší pozici, takže je jasný terč. Nadávky na ni jsou nechutné, do teď jsem si myslel, že to dělají lopáťaci, no Vávra mě vyvedl z omylu.
-
Ne, že bych se chtěl v tomto případě nějak zastávat Vávry, ale tyto příspěvky na socky nepíšou politici, ale jejich poskoci, kteří jim spravují sociální sítě. Zrovna Pekarová je dobře známá tím, že ji to moc dobře nemyslí a její výstupy před kamerama se často stávají virálními.
-
Já si myslím, že Vávra by potřeboval zavřít na pár měsíců do nějakého ústavu, kde bude odřízlý od internetu a naučí se zase normálně lidsky fungovat. I když povětšinou souhlasím s jeho pohledy na svět a politiku, tak on se prostě chová jako asociální hulvát, kterého naprosto pohltilo jeho ego, navíc je imrvére ve stresu, ať už z práce, tak z naprosto zbytečných hádek na internetu, kde má potřebu reagovat na jakoukoliv kritiku na jeho osobnost / dílo. Vážím si ho moc za to, co přinesl do českého průmyslu, ale prostě toto už bylo fakt přes čáru a to nemám MPA rád.
-
Jestli jim teda zaplatil, co slíbil. S těma slibama má trochu problém, jak víte. Je to prostě populista jako ta Pekarová s tou falešnou gratulací, abych to shnul. A mrkněte se na schodky statního rozpočtu, vývoj našeho zadlužení nebo vývoj reálné mzdy u nás a zkuste se někdy zamyslet, stojí to za to.
-
To bys měl vědět ty. A jestli ne, zeptej se kamarádů, kolik platí Fiala za komparz na demonstracích.
-
Jaký článek, v jakém čísle, dej mi jeden příklad. Zatím ses tu etabloval ty, jako placený podporovatel "lepší opozice".
To co píšeš ta opozice říká pořád, ale aby mi ukázali tu lež? Pořád čekám.
Kolik platí? Je to dobrá brigáda?
-
Ještě naposledy, nedalo mi to a pokusil jsem se dohledat výrok Pekarové o tom, že je Vávra ruský kolaborant.. a hádejte co jsem našel? Ano, nic.
Ani kecálek ChatGpt mi nenašel žádný historický výrok na adresu zastydlého dítěte Vávry, za který by se měl urážet. Je možné, že jsem jen špatně hledal, ale tohle se tedy Vávrovi fakt nepovedlo a slušela by se omluva.
Všimnul jsem si, že kopání do Pekarové je taková lidová zábava určitých zamindrákovaných jedinců a docela mě to překvapuje. Já ji tedy nesleduji a nevolím, ale moc důvodů k takové nenávisti jsem nenašel. Jsou tady jinší politici, kteří by zasloužili pořádný rant.
-
Takže politik podle tebe nesmí napsat na svůj soukromý profil napsat nic o nikom a ničem jiném, protože by to bylo parazitování. Ona nepřijela před kancelář Warhorse s televizním štábem a nenechala se u toho fotit ani nezaplevelila většinu toho příspěvku sebepropagandou jako ti dva šašci. Dokonce se ani nenavážela do Vávry (a to ani v reakci na ten jeho blábol). Tedy dokázala oddělit autora od díla, což Vávra evidentně nezvládl a paradoxně jí tím udělal mnohem větší reklamu, než kdyby to nechal být. Normálně by ten příspěvek viděli z větší části jen ti, co profil sledují.
Vávra je často kritizován i na Gamesech. Taky bys mu tleskal, kdyby do diskuze pod recenzi napsal, jak si to redakce dovoluje parazitovat na jeho díle (koneckonců redakce z toho má zisk) a ještě mu dát vysoké hodnocení?
-
To je sranda. Vždycky si vzpomenu jak Andrej sliboval halu pro Sáblíkovou, už se těším na další volby kde to jistě zase bude velký téma 😂