Politici začali reagovat na úspěch Kingdom Come, k Vávrově nelibosti
-
nejsem ani jedno :D, jen dokáži ocenit nadhled, pokoru a slušné vyjadřovaní v momentě, když se druhá strana chová jako buran z páte cenové.
-
No hlavne by Vavra nemel delat vlny, nebo mu jeho sefove vysvetli, ze se ma chovat slusne.
-
Já myslím, že Vávra se k jejím postům vyjadřoval již dříve a nepsalo se tu o tom.
-
Neboj, co ti Fiala vzal to ti Andrej vrati....
-
Psal jsem voliči nebo sympatizanti. Můj svět narozdíl od tvého nekončí na okraji své bubliny.
-
Jedinej duvod proc se tu ted o ni pise je ten, ze jedinec s nabubrelym egem se vyjadril k jejimu postu jako buran tudiz "zviditelneni" probehlo kvuli nemu.Takze sem si jist ze ona ten post rozhodne nepsala pro hledani naivnich volicu.
-
No jestli nejsi spokojený s tím, co tě naučili na tvojí střední škole, můžes ve vzdělávání pokračovat, lze to i v důchodovém věku. Máš tedy asi dostatek času ještě některé věci pochopit, pak už jen záleží jestli na to máš mozkovou kapacitu.
-
Vávra to ovšem nevytvoří sám a sám by to nikdy nedokázal. Gratulace patří celému týmu a v jeho týmu jdou jistě i lidé, kteří jeho názory nesdílí
-
Tak v politice se předpokládá, že něco vytvoříš. Třeba proto, aby jsi voličům ukázal, že jsi pro ně něco udělal a aby tě volili znovu. Ale pokud od politiků nečekáš že něco vytvoří, potom rozumím tvé prosté spokojenosti.
-
Je velmi úsměvné, že tu někdo jako ty, nekritický obdivovatel, píše něco o kritickém myšlení. Ale je to vlastně typické.
-
-
-
ja jí nevolil a ani volit nehodlám. Je mi líto, že žiješ tak v omezeném a černobílém světě.
-
To se zase Vávra jednou předvedl. Nejtrapnější na tom je, že kdyby o hře nikdo z politiku nic neřekl, tak bude brečet, že nikdo neocení jeho práci. Prostě nedospělý a zakomplexovaný jedinec.
-
Protoze clovek vi co se pod tim jmenem skrejva.
-
V tvojí realitě ano, ale v tě skutečné, jsou jí její voliči nebo sympatizanti jako ty, nejvíc k smíchu, protože ví, že právě ti jsou schopní zkonzumovat jakoukoli její lež a ještě ji ve veřejném prostoru hájit. Vlastně vámi pohrdá ze všech nejvíc, protože vás má jisté a děláte za ní špinavou práci.
-
veřejná gratulace je parazitování? uffff.
-
ty jsi potvrdil, že jsi jeden nejhloupějších zdejších diskutujících. Nejsi schopen argumentovat, nejsi schopen použit kritické myšlení, tvoje myšlenky jsou pouze sběr toho, co najdeš na internetu.
Ty jsi jenom napsal ,to co napsal Vávra, přitom každý, kdo má IQ nad 100 ,musí vidět, jak ubohé to je.
JInak příště více smajlíku.
-
Třeba tím, že je o ní článek na webu o počítačových hrách, které jsou jí jinak úplně jedno? Aneb hladáme další naivní voliče.
-
dvojí metr - Patriku jsi to ty?
-
Vážně chcete obhajovat parazitování na cizím výtvoru za účelem zlepšení svého PR ? 😂 To snad ne toto 🥹🥹🥹
Vsadím se že kdyby to stejné udělal Babiš tak tu řvete co si to dovoluje, (a to ho nesnáším 🥲)... jenže je občas důležité poukázat na onen dvojí metr 😁